Защо мъжете си падат по кучки?

Защо мъжете си падат по кучки?

 

Тази част от жените, които се възприемат като „лоши момичета”,  сърцеразбивачки, нарушителки на правилата или с други думи казано „кучки”,  всъщност изглежда, че притежават един вид магнитна сила, която привлича повечето хора към тях. Това се отнасяглавно за  повечето мъжете, които са адски привлечени точно от този вид момичета.

мъжете си падат по кучки

Мъжете ги обичат, жените ги мразя- тези момичета просто не мога да бъдат игнорирани! 

Начинът, по който живеят, мислейки главно за себе си и бягайки от скучното ежедневие, ги превръща в по-атрактивната част на нежния пол. Нищо чудно, че повечето от добрите момичета им завиждат и тайно си мечтаят за живот като техния.

Както се казва: „Добрите момичета отиват в рая, а лошите – където си поискат.”

Така че не е изненада, че те лесно успяват да влязат в сърцата на толкова много мъже.

Представяме ви няколко от причините, поради които момчета са привлечени от нея-лошото момиче или така наречената „кучка”.

Тя обича себе си и своя живот

За разлика от други момичета, които хленчат като бебета и  винаги успяват да намерят нещо, от което да се оплачат, лошото момиче винаги успява да намери добрата страна на нещата. А дори и понякога да се чувства кофти – тя не го показва!  Тя обича себе си и това, което прави.  Кучката никога  не се представя като едно несигурно момиче, което се нуждае от някой, който да я утеши и  да и напомни, че живота е прекрасен и  има причина, за която да се живее. Тя вече знае това – знае, че е родена, за да покорява мъжките сърца и много често дори да ги разбива. Кой мъж не би искал да бъде около това уверено и силно  момиче?

Тя прави неочакваното

Да бъдеш предсказуема е скучно, винаги е било и винаги ще бъде. Това е,  което може да отблъсне човек, защото всеки иска да види нещо неочаквано и различно. Лошото момиче мрази нещата да стават по план. В действителност тя просто следва сърцето си. Докато останалата част от света очаква тя да мине през определен маршрут, лошото момиче тръгва точно по противоположния път. Това я прави още по-привлекателна  за мъжете.

Тя е по-забавна

a.baa-Arizona-Party-Time

Дали има нещо по-интересно от живота на лошите момичета – със сигурност не! И ако се напише книга за преживяванията и приключенията на една кучка, то тя ще се превърне в най-четения и продавания роман. Винаги има нещо интересно, което се случва в живота й. Да бъде част от забавния живот на едно лошо момиче, е мечтата на почти всеки мъж.

О,  тя е толкова секси

Не може да има нещо,  което е по-секси от едно лошо момиче. А начинът, по който може да използва своя чар, за да привлече мъжете, е нещо още по-привлекателно.  Кучките са просто като магнит и без много усилия, всички са в краката им. И това е не само заради красотата им, те знаят какво искат, знаят как да си го поискат, харесват се и това кара и другите да ги харесват.

Да бъдеш кучка не означава да си играеш с мъжете, това е да уважаваш себе си и да не позволяваш на мъжете да си играят с теб! 

 

 

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Кои са 4те женски архетипи?

Какво е това архетип? Понятието архетип произхожда от гръцки и означава модел. В психологията термина се използва за описание на модела на обектите, на личността или начина на поведение, характерен

За нас

8 неща, които не знаеш за мъжете

  Ах, тези мъже! Колкото повече мислим, че знаем всичко за тях, толкова повече разбираме, че грешим. Смяташ ли, че мъжете са ти ясни? Имаш ли самочувствието да твърдиш, че

Любопитно

30 луди секс факта за модерната жена

    30 луди секс факта за модерната жена Като всяко модерно момиче и ти трябва да си наясно с модата в… секса. Ето и нашите луди секс факти.  

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.