Качествата на идеалния мъж

Качествата на идеалния мъж

 

Да откриете мъжа с главно "М"  в днешно време става все по-трудно.

Всяка жена си мечтае именно за това  – човекът до нея да е истински мъж, който да я прави щастлива. Момченца,  лигльовци,  мамини синчета  има навсякъде около нас, но не такива ни трябват. Жените имат нужда да се чувстват защитени, сигурни, обичани и ценени от мъжа до тях. Именно това трябва да им осигурява идеалния мъж.

Ето и кои са някои от качествата, кои жените търсят в представителите на силния пол и които ги правят истински мъже, а не момченца:

Мъжът трябва да държи на думата си

Много са мъжете, които ще ви обещаят хиляди неща, но накрая няма да изпълнят нищо от обещаното. Все по-често може да срещнете мъже, които вечно бягат от отговорност. Истинските мъже знаят, че когато дадат дума това означава, че трябва да я спазят. Затова и жените са си изградили представа, че идеалният мъж за тях никога няма да ги излъже и предаде и ще държи на казаното. Ако обещае нещо – той го прави, ако не може, просто не дава дума. Особено щом става въпрос за нещо свързано с личните ви отношения, хубаво е да знаете, че имате човек, на когото може да разчитате.

Мъжът не трябва да говори, а да действа

За една жена действията значат много повече от празните приказки. Идеалният мъж знае това и залага на жестовете, не на думите. Има вероятност да не  чувате често да ви казва колко много ви обича, но  за сметка на това, когато се приберете късно от работа ще ви очаква изненада. Романтична вечеря, красив букет, серенада и още много мили жестове. Това е идеалният мъж – той не държи на думите, а на действията.

Мъжът никога не трябва да изневерява

Той дори и не си помисля да го  направи. Е, ако сте попаднали на такъв мъж, не се съмнявайте, че това е перфектният. Мъжът не би трябвало да се държи като още неориентирано и непораснало момченце, което се заглежда по всяка красива мацка, но за съжаление повечето са така. За истинския мъж, обаче, изневярата е нещо, което никога не би допуснал. Той обича и държи на  половинката си, цени я и  никога не би я наранил заради някакъв момент на слабост.

истинският мъж

Мъжът трябва да поддържа страстта във връзката

Докато някои мъже ще ви приемат за даденост и дори няма да си правят усилия да ви задържат, защото мислят, че ще сте винаги до тях, перфектният мъж ще поддържа страстта. За една жена, идеалният партньор никога не трябва да спира да прави изненади, не само в началото на връзката, но и след това.  Една връзка не е само да получаваш, но и да даваш и истинският мъж знае това много добре. Ето защо той ще направи всичко, за да покаже на  половинката си колко я обича, независимо дали е с нея от 2 дни или от 2 години.

Мъжът трябва да уважава жената до себе си

Едно от най-важните неща за жените е да знаят, че човекът до тях ги уважава. Независимо дали понякога няма да се съгласи с вас и ще е на друго мнение, идеалният мъж винаги ще се съобрази с вашите желанията. Защото няма нищо по-лошо от това вашият партньор  да не ви уважава и да не зачита мнението ви. Жената не е даденост и всеки мъж трябва да се държи с нея подобаващо. В представите на нежните половинки, идеалният мъж е този, който ще ви  обича и уважава независимо от всичко и всички. С него една жена винаги ще се чувства добре и никога няма да й липсва нищо.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Дева

Представителите на силния пол със зодия Дева са спокойни и уравновесени личности. Те обаче са много критични към хората около тях и не търпят никакви компромиси. Ако нещо не им

За мен

Все още търсите принца от приказките?

  Все още търсите принца от приказките? Време е да се върнете в действителността… Ако вашият списък с изисквания към човека достоен да застане до вас изглежда по този начин

Любов и секс

Срок на годност в голямата любов

  „Срок на годност” в любовта… Има ли срок на годност голямата любов? Известния писател Ф. Бегбеде дори е написал книга с името "Любовта трае три години". Но така ли е наистина.

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.