10 неща, които мъжете мразят в леглото

10 неща, които мъжете мразят в леглото

 

Топ 10 неща, които мъжете мразят в леглото

 

1. Действително по-голямата част от мъжете си падат по малко по-грубия секс, но когато става дума за тяхната „интимна зона” за грубост и дума не може да става. Ето защо, скъпи дами, бъдете внимателни, деликатни и нежни, когато „обработвате” зоната около гениталиите и особено тестисите.

 

2. Въпроси по време на сексуалния акт от рода на „Кога ще свършиш?”, „Няма ли да свършваш вече?” и т.н. са последното нещо, което мъжете биха искали да чуят в леглото. Дори оставяйки на страни факта, че пришпорвайки го да бърза към финала създавате излишно напрежение и всъщност му пречите вместо да помагате, подобни въпроси биха могли да бъдат изтълкувани така сякаш нямате търпение да приключите с това неприятно занимание…

 

3. Отказа от целувки, след като той щедро ви е дарил с орални ласки е меко казано нежелателен. Груба проява на егоизъм и неблагодарност, която мъжете ненавиждат.

 

4. Абсолютната тишина и мълчание по време на секс наистина биха могли да бъдат скучни и да направят нещата да изглеждат едва ли не „мъчителни”, но викове, които и съседите през 3 етажа чуват също не са желателни. Дори нещо повече – мъжете ги смятат за разсейващи и убиващи настроението.

 

5. „Изстрелването” от леглото към банята в първата секунда, след като секса е приключил, било то за душ, измиване на ръцете, зъбите и т.н. единствено ще накара партньора ви да се почувства така сякаш се гнусите от него. На вас подобна проява не би ви била приятна, оказва се, че и господата не си падат по това.

мъжете мразят в леглото

6. Всякакви разговори по време на секс, извън темата „Ти си велик и ненадминат любовник, никога не съм имала и няма да имам по-добър партньор от теб в леглото.”, са недопустими!

 

7. Липсата на каквато и да било инициатива от ваша страна би могла да отблъсне всеки мъж. Прекалено пасивното поведени в леглото е една от най-големите грешки, които допускат дамите.

 

8. Както споменахме и по-горе едно от най-досадните неща, които жените правят в леглото е пълното мълчание. Липсата на какъвто и да било звук излизащ от устата им обърква мъжете, те не могат да разберат дали в момента ви доставят удоволствие или не.

 

9. Предварително се извиняваме за грубия израз, но едно от нещата, които мъжете ненавиждат са „жените-дървета” (Сещате се в кой смисъл, нали?). Недейте просто да лежите там като полуумряла, движете се, следвайте ритъма.

 

10.  Помните ли как последния път по време на оралния секс, за малко да върнете вечерята? Е, това е едно от нещата, които не допадат на мъжете. „Ако не можете да се справите със задачата, по-добре не се наемайте!”, недоволстват господата.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Новото видео на Бритни Спиърс – "Work Bitch"

След като напусна поста си в журито на американския X Factor, Бритни Спиърс  ([highlight]Britney Spears[/highlight]) се зае да прави своя студиен, 8ми поред, албум. Тази седмица бе пуснат и пилотния

Любов и секс

Женските самозаблуди преди първа среща

  Подготовката за първата среща е една нелека задача. В стремежа си да не я превърнем от първа в последна, ние жените се подлагаме на какви ли не екстремни процедури

Любов и секс

За стенанията от удоволствие по време на секс

  Стенанията по време на секс – удоволствие или фалш Това е тема, която е разисквана много, но едно е сигурно – всичко е строго индивидуално. Всички сме различни като

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.