10 неща, които мъжете мразят в леглото

10 неща, които мъжете мразят в леглото

 

Топ 10 неща, които мъжете мразят в леглото

 

1. Действително по-голямата част от мъжете си падат по малко по-грубия секс, но когато става дума за тяхната „интимна зона” за грубост и дума не може да става. Ето защо, скъпи дами, бъдете внимателни, деликатни и нежни, когато „обработвате” зоната около гениталиите и особено тестисите.

 

2. Въпроси по време на сексуалния акт от рода на „Кога ще свършиш?”, „Няма ли да свършваш вече?” и т.н. са последното нещо, което мъжете биха искали да чуят в леглото. Дори оставяйки на страни факта, че пришпорвайки го да бърза към финала създавате излишно напрежение и всъщност му пречите вместо да помагате, подобни въпроси биха могли да бъдат изтълкувани така сякаш нямате търпение да приключите с това неприятно занимание…

 

3. Отказа от целувки, след като той щедро ви е дарил с орални ласки е меко казано нежелателен. Груба проява на егоизъм и неблагодарност, която мъжете ненавиждат.

 

4. Абсолютната тишина и мълчание по време на секс наистина биха могли да бъдат скучни и да направят нещата да изглеждат едва ли не „мъчителни”, но викове, които и съседите през 3 етажа чуват също не са желателни. Дори нещо повече – мъжете ги смятат за разсейващи и убиващи настроението.

 

5. „Изстрелването” от леглото към банята в първата секунда, след като секса е приключил, било то за душ, измиване на ръцете, зъбите и т.н. единствено ще накара партньора ви да се почувства така сякаш се гнусите от него. На вас подобна проява не би ви била приятна, оказва се, че и господата не си падат по това.

мъжете мразят в леглото

6. Всякакви разговори по време на секс, извън темата „Ти си велик и ненадминат любовник, никога не съм имала и няма да имам по-добър партньор от теб в леглото.”, са недопустими!

 

7. Липсата на каквато и да било инициатива от ваша страна би могла да отблъсне всеки мъж. Прекалено пасивното поведени в леглото е една от най-големите грешки, които допускат дамите.

 

8. Както споменахме и по-горе едно от най-досадните неща, които жените правят в леглото е пълното мълчание. Липсата на какъвто и да било звук излизащ от устата им обърква мъжете, те не могат да разберат дали в момента ви доставят удоволствие или не.

 

9. Предварително се извиняваме за грубия израз, но едно от нещата, които мъжете ненавиждат са „жените-дървета” (Сещате се в кой смисъл, нали?). Недейте просто да лежите там като полуумряла, движете се, следвайте ритъма.

 

10.  Помните ли как последния път по време на оралния секс, за малко да върнете вечерята? Е, това е едно от нещата, които не допадат на мъжете. „Ако не можете да се справите със задачата, по-добре не се наемайте!”, недоволстват господата.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Секс закачки

Случвало ли ви се е да имате някакви тайни и много мръснишки сексуални желания, но да ви е срам  да  признаете за тях на половинката си? Ако да, то тази

Любопитно

Как да продължиш напред, когато мислиш, че не можеш

  Всеки казва, че времето лекува всички рани (особено тези след раздяла). Когато този процес обаче отнема месеци и дори години, се нуждаеш от помощ. Всеки от нас е имал

Любопитно

Как се яде суши?

  Съществуват храни, така наречените деликатеси, които освен, че са много вкусни, ни карат да се наслаждаваме на всяка хапка от тях. Храната се превръща не просто в необходимост, а

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.