Различните видове пиърсинг

Различните видове пиърсинг

 

Ще направим накратко описание на различните видове пиърсинг, с които да се запознаете, преди да решите къде да си поставите и кой вид е подходящ за вас.

Пиърсинг на ухото

пиърсинг

Той е един от най-често срещаните. Жените са имали продупчени уши в продължение на десетилетия, докато мъжете започват да го правят в рамките на последните 40 години. Пиърсингът на меката част на ухото е най-социално приемливият. Може да се поставя просто за украса или да се покаже солидарност или членство към дадена социална група. Военния персонал, особено морските офицери пробивали лявото си ухо като израз на приятелство, а гейовете пробивали дясното като израз на „гей прайд“. Това вече не е така. Мъже и жени си поставят една или няколко обеци на меката част на ухото като начин на себеизразяване. Често срещан пиърсинг е и на хрущяла на ухото. Лесбийките са започнали пробиване на горния десен край на хрущяла по същата причина на солидарност. Повечето части на хрущяла на ухото могат да се пробиват безопасно от опитен специалист.

Пиърсинг на носа

nose-piercing

Носът обикновено се пробива на две различни места, като едното е на страната на една от ноздрите. Второто е по средата между двете ноздри.

Пиърсинг на езика

adolescenti

Поставя се вертикално от горната към долната част на езика. За него се казва, че доставя удоволствие по време на орален секс, но повечето хора си го поставят с естетически цели. С подходящи бижута този пиърсинг заздравява много бързо, но специално внимание, разбира се трябва да се обърне, ако се използват метални, защото може да доведат до сериозно увреждане на зъбния емайл и венците.

 Пиърсинг на зърното

 Прави се по равно от мъже и жени и се счита за изключително атрактивен. Много предпочитан е защото повишава чувствителността на зърната, което прави усещането по-приятно.

Пиърсинг на пъпа

пиерсинг

 Този пиърсинг се прави в повечето случаи от жени, защото има стилове на дамски блузи, предназначени да показват тази област.

Генитален пиърсинг

Популярен е и се поставя и от двата пола. Поставя се директно върху половите органи или близо до тях, засилва усещането и прави стимулацията по-приятна.

Автор

Подобни статии

Красива

Лесно и бързо! Сутрешен грим само за 5 минути

  Как да си направим сутрешен грим само за 5 минути? Ежедневието ни е така натоварено, че сутрин почти не ни остава време за разкрасяване. Полагаме неимоверни усилия да се

Здрава и красива

Магданозът е афродизиак и средство за отслабване

  Едва ли се замисляме колко ползи носи магданоза, когато го поръсваме върху салатата или ястието си. Въпреки това, всяка връзка от растението крие вещества, които оказват мощна подкрепа на

Здрава и красива

Обемни устни без хирургическа намеса!

  Едва ли има жена, която да не желае красиви, плътни и обемни устни. Освен че придават чувственост и омекотяват чертите на лицето, сочните устни са секси, привличат окото и

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.