Най-добре не правете тези неща

Най-добре не правете тези неща

 

Най-добре не правете тези неща

Опитвайки се да живеем щастливо и безгрижно, неволно допускаме някои грешки, които могат да ни се отразят доста негативно.

Това да радваш на живота и да гребеш с пълни шепи съвсем не означава да си пропиляваш годините. А особено когато сме млади, често правим неща, за които после съжаляваме.

Затова отпуснете се, радвайте се на живота, но в никакъв случай не правете тези неща:

Не подценявайте съня

Вярно е, че хората са казали:”От сън спомен няма.”, но всъщност той ни е необходим, за да се чувстваме здрави и изпълнени с енергия. Дори и да искате да запълните времето си с максимално повече неща, никога не трябва да забравяте, че сънят е едно от най-много важен и ако той не е пълноценен, нещата, които трябва да свършите като учене и работа – също няма да са. Най-добре е да си отделите около 8 часа, които да прекарате в леглото…в сън.

Не пилейте парите си в заведения  

Всеки човек има нужда от забавление, да разнообрази, да излезе с приятели и да се наслади на нощния живот. И това е напълно нормално. Но както знаете, средствата, които са ви нужни за ресторанти и барове не са никак малко. А няма как  да се отпуснете и забавлявате, ако нямате достатъчно пари в портмонето си.

Затова по-добре ограничите излизанията и правете повече домашни събирания, или  у вас, или в приятели – със сигурност ще си прекарате много добре и то с много малко средства.

Най-добре не правете тези неща

Не се притеснявайте от това, че сте необвързан

Неслучайно хората са измислили приказката: „По-добре сам, отколкото с неправилния човек!” … И ние сме абсолютно съгласни с това.

Намирането на партньор в живота не зависи само от вас и не е никак лесна работа. Не може да знаете кога, как и по какъв начин ще срещнете любовта на живота си.

А дотогава, вместо да прекарвате времето си в притеснение, че това никога няма да се случи, се насладете на живота на необвързаните, защото той всъщност е много приятен. Може да се възползвате от толкова много неща, като това че не е нужно да давате отчет с кого и къде излизате, може да ходите на срещи, да се сваляте с противоположния пол, да отделите повече време за себе си и какво ли още не…

Просто се насладете на живота!

Не се мъчете с луди диети

Всеки човек иска да изглежда и да се чувства добре, да привлича вниманието и да се харесва за околните. За някои това дори се превръща в мания (особено за жените). В стремежа си да се харесат на другите, младите момичета често прибягват до луди диети, които само може да им навредят. Затова, вместо да се ограничавате, стремете се да се храните здравословно, правете повече упражнения и си намерете някое занимание, което да ви държи по-далеч от храната.

razd_diet

Не правите безразборен секс

Сексът е едно от най-хубавите неща в  живота и нашият съвет е „Правете любов, а не война!” Но винаги го правете предпазливо, защото дори една малка грешка може да се окаже фатална.

Така  че, най-добре е да се наслаждавате на приятните изживявания като ползвате предпазни средства. Когато сме млади, понякога се случва да се отдадем на моментните страсти и да споделим леглото с някой напълно непознат. Ако това се случи, просто спрете за момент и го помолете да си сложи презерватив.

Сексът е нещо много приятно, но ако искате да му се наслаждавате, научете се да бъдете внимателни и предпазливи!

4346

Не забравяйте за реалния си живот

Сърфирането в интернет по нищо не може да се сравни със срещите навън с приятели, миговете с любимия човек или просто една приятна безцелна разходка. Това е истинският живот!   Изследвания показват, че Facebook пристрастяването се свързва предимно с по-ниско самочувствие и хората са склонни  да се затворят в себе си като спрат изцяло реалната комуникация.

Затова не прекарвайте часове наред в интернет пространството, а затворете лаптопа и се насладете на момента, на това което се случва сега, в реалността.

 

Автор

Подобни статии

Здраво тяло

Премахване на целулит

Премахване на целулит Целулита е доста срещан проблем особено при дамите. Причините за появата му могат да бъдат от най-различно естество. Някой от най-разпространените причинители на т.нар. портокалова кожа са:

Здрав дух

Елиминирайте стреса в ежедневието

Елиминирайте стреса в ежедневието С времето жените изграждаме що-годе утвърден вкус в този живот – за мъже, за дрехи, за храна… Затова винаги ни влече към един и същ тип сладурчета – красавеца

Здрава и красива

Топ 10 на класическите парфюми за всички времена

Топ 10 на класическите парфюми за всички времена В парфюмерийната индустрия съществуват някой аромати, които специалистите наричат вечни.  Това са маркови парфюми предложени на пазара преди много време, но все още предпочитани

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.