6 сигурни начина да го загубиш

6 сигурни начина да го загубиш

 

6 сигурни начина да го загубиш

Виж къде грешиш на любовния фронт и как прецакваш всяко ново запознанство.

Въпреки мъдрите съвети, с които ни облъчват отвсякъде за това как да запазим връзката си дълго време, не сме помъдрели ни най-малко. Процентът на разводите расте, а браковете прогресивно намаляват. Всеки би искал да можеше да види края на връзката си, още преди да я е започнал, но уви – това е невъзможно. За сметка на това, можеш да разбереш къде грешиш на любовния фронт. 

  1. Приемаш партньора си за даденост

Няма по-сигурен начин да подпомогнеш края на връзката си от това да приемеш другарчето си за даденост. Смятайки, че той ще е до теб независимо от всичко и ти не се налага да правиш каквито и да било усилия, за да го задържиш, ти обричаш връзката си на провал. Признай си какви усилия полагаш нещата да потръгнат и правиш ли изобщо нещо за мъжа до себе си. Казвай по-често “Благодаря!” и “Моля!”, “Липсваш ми!” и “Обичам те!”, ако искаш той да се чувства нужен.

  1. Липсата на комуникация

Помниш ли началото на връзката ви? Просто не можеше да спреш да говориш, да му разказваш, да му задаваш въпроси. Може би е имало вечери, през които сте си говорили с часове? Какво се промени, че спря да разговаряш с него? Когато двама души престанат да разговарят, те обричат връзката си на провал. И не става въпрос за действителното, физическо говорене по навик, а за реалните, честни разговори, когато думите идват от сърцето. Мълчанието тласка връзката към раздяла. Ако искаш това да не се случи, не позволявай нищо да наруши добрата комуникация между вас.

да го загубиш

  1. Спря да изразяваш чувствата си

С времето спря да изразяваш чувствата си – да казваш “Обичам те!”, да споделяш защо си наранена и обидена. Спря да показваш гнева и изобщо емоциите си. Тези емоции обаче правят връзката интересна и жива. Страстните чувства са най-силни в началото и избледняват с времето, грижите и появата на децата. Но това не означава, че трябва да спреш да чувстваш, да изразяваш емоциите си.

  1. Не го изслушваш

Никой не обича да говори и да не бъде чут. Няма по-добър начин да убиеш ентусиазма му от това да престанеш да го слушаш. Това показва липса на уважение, безразличие, незаинтересованост. Ако не изслушаш партньора си, когато има да каже нещо, тогава защо сте заедно? И тук става дума за активното слушане, което показва твоята ангажираност в разговора.

  1. От забавна и вълнуваща връзката ви стана скучна и сериозна

Ние се събираме по различни причини – споделени перспективи и гледни точки, физическо привличане, духовност, професионален живот и т.н. Но ние се събираме най-вече, за да се обичаме и да се наслаждаме на компанията си. Когато спре да ни е интересно и забавно един с друг, връзката ни попада в застой.

  1. Опитваш се да го контролираш

Вероятно имаш болезнен опит с предишни връзки и се страхуваш това да не се случи отново. Изневерили са ти и се опитваш да го имунизираш, като го държиш изкъсо. Никой не обича да му казват какво да прави, къде да ходи и с кого – най-вече един мъж. Опитвайки се да му вземеш свободата и да го подчиниш, ти го губиш. Не си го причинявай! Дай му свобода и гласувай доверието си, а той може би ще го оцени.

signs-of-an-unhealthy-relationship

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Зависи ли верността на мъжете от зодията им? част 1

  Верността на мъжете според зодията – част 2 Зодиакалните знаци оказват съществено влияние върху някои хора, докато за други това не е сериозно занимание. Започваме зодиите подред, а ако

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Козирог

  Мъжът Козирог е скромен, но същевременно много импулсивен. Според него не съществува любов от пръв поглед, затова гледа трезво на нещата около себе си, включително и в любовен план.

Любов и секс

30 луди секс факта за модерната жена

    30 луди секс факта за модерната жена Като всяко модерно момиче и ти трябва да си наясно с модата в… секса. Ето и нашите луди секс факти.  

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.