Кои са най-честите убийци на брака?

Кои са най-честите убийци на брака?

В днешното общество браковете все по-често завършват с развод, но защо се получава така и какви са най-честите негови убийци? Опасностите дебнат буквално зад всеки ъгъл, но ако искаме да запазим нашата връзка трябва да знаем какви са те, за да се предпазим преди да стане прекалено късно.

Претоварването и физическото изтощаване

Нека заедно си признаем, че много от нас сигурно са попадали в подобна ситуация, когато поради физическо изтощаване нямат сили, за да обърнат внимание на своята половинка. Това е по-опасно за младите семейства, тъй като те не са преминали през първите седем години от брака. Така само започвайки вашата кариера, вие рискувате семейния си живот и това той да завърши  с разруха. Решението е да намерите златната среда, като не се претоварвате, за да имате време за половинката си. Друго решение на проблема е да си разпределите домашните задължения, като така ще ви остава повече време един за друг.

Финансови трудности или много заеми

Никога не позволявайте на парите да завладеят вашия семеен живот и да се превърнат в негово движещо гориво. Важно е да намерите правилната рецепта, а не да седите със скръстени ръце и да чакате всичко да се оправи от само себе си. Това води след себе си и още един извод, ако не желаете бракът ви да се разпадне за няколко години, а именно – първо изградете кариера и едва тогава личния си живот. Така ще имате финансова стабилност и няма да позволите на парите и материалните неща да провалят вашия семеен живот.

Егоизъм

Може би днес това е един от първенците в състезанието на убийците на брака. В света има даващи и получаващи. Това е законът на природата, но в речника на семейния живот думата егоизъм не бива да съществува. Бракът е съвкупност от компромиси и разбирателство между двамата партньори, а не студена война за надмощие. Ако искате да избегнете тази разруха и да сте в графата на истински вечните бракове, то тогава спазвайте максимата – давай, за да получиш! В природата на жените, като майки, е характерно да искат да дават повече и да не приемат толкова, но всички ще са по-щастливи, ако не е така и дамите се помолят за нещо. При мъжете ситуацията е обратната. Нямат против да получават, да получават, но това ще ви изцеди. Не допускайте процесите да са еднопосочни.

Някои хора казват, че в любовта всичко трябва да става естествено. Донякъде е така, но има „но“. Опитността идва с времето, характерът се възпитава постепенно. Трупаме опит и се учим. За да не сте сред двойките, които ще се разведат след няколко години, се старайте винаги да отделите поне мъничко време, в което да се поинтересувате искрено за състоянието за човека до вас. Усмихвайте се повече, заедно решавайте всички проблеми, бъдете приятели, водете разнообразен и редовен сексуален живот, не позволявайте на други хора да се намесват във вашите отношения, всеки ден дарявайте с безумно много любов човека до вас и не на последно място – научете се да прощавате!

Автор

Подобни статии

Любов и секс

30 луди секс факта за модерната жена

    30 луди секс факта за модерната жена Като всяко модерно момиче и ти трябва да си наясно с модата в… секса. Ето и нашите луди секс факти.  

За нас

9 признака, че ще те зареже

  Много жени са заслепени от любов и не виждат сигналите, които им изпраща половинката. След като разберат, че той си тръгва, изпадат в депресия и отказват да продължат напред.

Любов и секс

Пози за страхотно стимулиране на G-точката

  Със сигурност сте чели много за G-точката, какво е, що е, къде се намира и как да я стимулираме. Е, ние ще преговорим част от тази информация и ще

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.