Какво не знаем за секса?

Какво не знаем за секса?

Мислите си, че сте перфектни любовници и знаете всичко за секса? Едва ли!

секса„Човек се учи, докато е жив.” са казали мъдрите хора и са били доста прави.

Не е тайна, че освен приятно изживяване, сексът има и много положителни действия: дава ни допълнително енергия, прави ни по-здрави и щастливи и още много …

Днес ще ви запознаем с някои от най-новите открития, свързани със секса.

Ще ви бъде от полза да прочетете, защото колкото повече знаете, толкова повече точки трупате.

Мъжете, които се изявяват като „домакини”, не отделят достатъчно време за секс.

Според направено проучване се е стигнало до извода, че мъжете, които помагат с домакинската работа на половинките си, правят секс по-рядко. Може би гледката един мъж да чисти, готви, пере и т.н. не е чак толкова привлекателна за жените. Те предпочитат техният избраник да практикува по-мъжки неща и по-рядко да се навърта около кухнята, например. Все пак, не си правете много крайни изводи, по-добре се допитайте до своята мацка – тя може пък да няма нищо против вие да готвите и чистите. А  желанието за секс и страстта може да се засили без значение как сте си разпределили ролите вкъщи. Но за това трябва практика.

 Мъжете, чиито жени имат добре платена работа,  са по-склонни към заболявания.

„Повече пари, повече проблеми”. За съжаление имам много истина в тези думи.  Според направено проучването е установено, че съпрузите, които получават по-малка заплата от своите половинки са по-склонни към заболявания и всякакви здравословни проблеми.  Прието е мъжете да са тези, които да издържат семейството и да му осигуряват сигурност и комфорт. Въпреки че според нас това не е напълно задължително, все пак мъжът трябва да се чувства мъж, да бъде над жената. Парите, които печелят двама влюбени може да се отразят както на  физическото, така и на психическото здраве и на двамата партньори.

 ins_longing-1024Сексът – доказан лек срещу главоболието

Ето и нещо положително за секса – лекува мигрена. Сексуалните удоволствия могат не само да ви направят по-щастливи, но и по-здрави.

Този факт е доказан и с няколко направени проучвания, при които всички взели участие  казват, че главоболието им значително намалява след креватните изпълнения.

Учените предполагат, че сексът отключва производството на ендорфин, който по естествен път притъпява болката в човешкото тяло.

Ето още една причина да практикувате по-често секс с вашата половинка.

erotic_ice_2_by_zedul-d5d1gat

Средната сесия секс изгаря само 21 калории.

Много от нас си мислят, че страстите в леглото могат да заменят една тежка тренировка в залата. Да, ама не!

След проведено проучване се установи, че твърдението, че сексът е напълно достатъчен да ни държи във форма не трябва да се приема за чиста истина.Според специалисти средностатистическият човек може да изгори само до 21 калории по време на полов акт.

Да, правилно разбрахте, само 21 калории, което е напълно недостатъчно.

Оказва се, че бягането, изкачването на стъпала, плуването и дори скачането с въже, са много по-добра тренировка, отколкото секса.

Е, това не означава да замените креватните упражнения с гореизброените.

Или практикувайте няколко неща, или просто правете повече секс!

 Независимо дали си имате високоплатена работа или обичате да се заемате с домакинските задължения, едно е сигурно – колкото повече секс правите, толкова по-добре!

 Image courtesy:  FreeDigitalPhotos.net 

Източник: бгмъжете

Автор

Подобни статии

Любов и секс

6 сигурни начина да го загубиш

  6 сигурни начина да го загубиш Виж къде грешиш на любовния фронт и как прецакваш всяко ново запознанство. Въпреки мъдрите съвети, с които ни облъчват отвсякъде за това как

За нас

Няколко ясни знака, че той ви харесва

Отношенията между мъжа и жената са сложни и изпълнени с противоречия особено, когато са в начален етап. Понякога сигналите, които ни подава обекта на нашия интерес, се оказват доста смесени

За нас

Вижте как (не)съзнателно лъжете партньора си и какви бели може да причини това

  Разбира се нямаме предвид така наречените „откровени лъжи” – каква връзка би било тогава? Тук става дума по – скоро за онези неща, които тактично премълчавате, умишлено игнорирате или

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.