ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи

ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи

 

Това е ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи!

10. Чаровна жена

Спомняте ли си епизода от сериала Зайнфелд, когато Джери излезе с тази зашеметяваща блондинка, измъкваща го от всяка лоша ситуация (глоба за превишена скорост и т.н)? Мацката имаше такава власт, защото беше очарователна. Ако една жена може да те накара да се усмихнеш, то тя има чар. Чарът е това, което кара мъжете да се обръщат след една жена. Чарът е това, което държи един мъж за една жена. Женският чар те прави истински щастлив, признай си! Затова и мъжете са привлечени от усмихнати и харизматични жени, които знаят как да използват чара си по предназначение

Beautiful-Woman-Wallpaper

9. Женското внимание

Не случайно мъжете с добре развити мускули и поддържана фигура карат жените да се обръщат след тях на улицата. Това наистина може да повдигне самочувствието на един мъж и да го направи щастлив. Ето защо симпатичният ти колега е вечно усмихнат. Няма как да бъде иначе, защото всички красиви колежки са му на врата. Заради женското внимание си готов да се потиш с часове във фитнеса, да не прекаляваш с бирата и пържените картофки, да се откажеш дори от някой лош навик. 

8. Честност и доверие

Най-успешните връзки са изградени върху доверие, откровеност и честност. Всичко друго е равностойно на строеж на къща върху плаващи пясъци. Мъжете държат на тези неща, за да бъдат истински щастливи и да се чувстват в свои води. Те държат и приятелите им да бъдат честни, затова и приемат на живот и смърт честната надпревара. Победата с измама не им носи удовлетворение, но постигната по честен начин ги кара да се чувстват уверени и щастливи.

7. Уважение

Последното нещо, което иска един мъж от жената до себе си, е да го прави на глупак, особено на публични места. Мъжете са изключително горди и чувствителни към критика, но конструктивната критика от човек, който им вдъхва респект, приемат по-лесно. Когато самите те срещнат уважение, се чувстват безкрайно щастливи. Това е нещо, истински важно за тях. Заблуда е, че само материалното прави мъжете щастливи. Уважението, респектът и тежестта на работното място биха повдигнали егото на всеки мъж.

6. Чувство за хумор

Това завинаги ще остане приоритет за всеки мъж. Мъжете работят много, примиряват се с много неща, затова имат нужда от усмихната и ведра жена у дома. Момчета, интересно ми е дали ви се харесва повече да разсмивате жените, или обратното – те да разсмиват вас? Добрият хумор е истински благодат за мъжкото его. Една жена, която има чувство за хумор, е в пъти по-ценна от ледената красавица. Ако вече си намерил жената с идеално чувство за хумор, означава, че си истински щастлив.

5. Бирата с приятели

Тези моменти помагат на мъжете да се разтоварят от напрежението, да се почувстват отново в играта, дори да са излезли от нея. Бирата с приятели е идеалният завършек на напрегнатия ден. И за теб ли е така?

beers

4. Спортът

Мъжете обичат спорта – в това няма нищо ново. Някои предпочитат да участват активно, като тичат след топката, други да му се радват пред малкия екран. И в двата случая ползите са големи.

soccer or football goalkeeper kick the ball

3. Израстване в службата

Израстването в службата е предизвикателство, което носи несравнимо удовлетворение на всеки мъж. За мъжа е важно да постига успехи на работното място, да се чувства значим и успешен.

Man-Suits-LJ-1215-

2. Скъпите коли и високите скорости

Мъжете обичат мощните автомобили и високите скорости. Те им вдигат адреналина и ги карат да се чувстват по-мъжествени. Нищо не може да се срани с усещането да летиш с 200 км/ч на магистралата зад волана над лъскав нов автомобил.

1. Любов и секс

Въпреки че има различни неща, които те правят щастлив, признай, че любовта и сексът са водещи. Мъжете искат да бъдат обичани. Звучи ти изтъркано? Трябва да ти кажем, че хубавият секс и искрената любов са нещата, които могат да те направят истински щастлив. 

love and sex

Автор

Подобни статии

За нас

Защо мъжете си отиват?

Защо мъжете си отиват Има някои основни причини, поради които мъжете напускат една сериозна връзка.  На тях ще обърнем внимание сега.   Една от основните причини е, че мъжът е

За мен

Любовно със Силвия: Как се търси щастие?

Здравейти, мили читателки! Днес искаме да ви запознаем със Силвия Матеева, която ще ни помага в намирането на щастието и любовта. Всеки петък ще можете да четете нейните искрени творения,

Любов и секс

Какво не знаем за секса?

Мислите си, че сте перфектни любовници и знаете всичко за секса? Едва ли! „Човек се учи, докато е жив.” са казали мъдрите хора и са били доста прави. Не е тайна,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.