ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи

ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи

 

Това е ТОП 10 на нещата, които правят мъжете щастливи!

10. Чаровна жена

Спомняте ли си епизода от сериала Зайнфелд, когато Джери излезе с тази зашеметяваща блондинка, измъкваща го от всяка лоша ситуация (глоба за превишена скорост и т.н)? Мацката имаше такава власт, защото беше очарователна. Ако една жена може да те накара да се усмихнеш, то тя има чар. Чарът е това, което кара мъжете да се обръщат след една жена. Чарът е това, което държи един мъж за една жена. Женският чар те прави истински щастлив, признай си! Затова и мъжете са привлечени от усмихнати и харизматични жени, които знаят как да използват чара си по предназначение

Beautiful-Woman-Wallpaper

9. Женското внимание

Не случайно мъжете с добре развити мускули и поддържана фигура карат жените да се обръщат след тях на улицата. Това наистина може да повдигне самочувствието на един мъж и да го направи щастлив. Ето защо симпатичният ти колега е вечно усмихнат. Няма как да бъде иначе, защото всички красиви колежки са му на врата. Заради женското внимание си готов да се потиш с часове във фитнеса, да не прекаляваш с бирата и пържените картофки, да се откажеш дори от някой лош навик. 

8. Честност и доверие

Най-успешните връзки са изградени върху доверие, откровеност и честност. Всичко друго е равностойно на строеж на къща върху плаващи пясъци. Мъжете държат на тези неща, за да бъдат истински щастливи и да се чувстват в свои води. Те държат и приятелите им да бъдат честни, затова и приемат на живот и смърт честната надпревара. Победата с измама не им носи удовлетворение, но постигната по честен начин ги кара да се чувстват уверени и щастливи.

7. Уважение

Последното нещо, което иска един мъж от жената до себе си, е да го прави на глупак, особено на публични места. Мъжете са изключително горди и чувствителни към критика, но конструктивната критика от човек, който им вдъхва респект, приемат по-лесно. Когато самите те срещнат уважение, се чувстват безкрайно щастливи. Това е нещо, истински важно за тях. Заблуда е, че само материалното прави мъжете щастливи. Уважението, респектът и тежестта на работното място биха повдигнали егото на всеки мъж.

6. Чувство за хумор

Това завинаги ще остане приоритет за всеки мъж. Мъжете работят много, примиряват се с много неща, затова имат нужда от усмихната и ведра жена у дома. Момчета, интересно ми е дали ви се харесва повече да разсмивате жените, или обратното – те да разсмиват вас? Добрият хумор е истински благодат за мъжкото его. Една жена, която има чувство за хумор, е в пъти по-ценна от ледената красавица. Ако вече си намерил жената с идеално чувство за хумор, означава, че си истински щастлив.

5. Бирата с приятели

Тези моменти помагат на мъжете да се разтоварят от напрежението, да се почувстват отново в играта, дори да са излезли от нея. Бирата с приятели е идеалният завършек на напрегнатия ден. И за теб ли е така?

beers

4. Спортът

Мъжете обичат спорта – в това няма нищо ново. Някои предпочитат да участват активно, като тичат след топката, други да му се радват пред малкия екран. И в двата случая ползите са големи.

soccer or football goalkeeper kick the ball

3. Израстване в службата

Израстването в службата е предизвикателство, което носи несравнимо удовлетворение на всеки мъж. За мъжа е важно да постига успехи на работното място, да се чувства значим и успешен.

Man-Suits-LJ-1215-

2. Скъпите коли и високите скорости

Мъжете обичат мощните автомобили и високите скорости. Те им вдигат адреналина и ги карат да се чувстват по-мъжествени. Нищо не може да се срани с усещането да летиш с 200 км/ч на магистралата зад волана над лъскав нов автомобил.

1. Любов и секс

Въпреки че има различни неща, които те правят щастлив, признай, че любовта и сексът са водещи. Мъжете искат да бъдат обичани. Звучи ти изтъркано? Трябва да ти кажем, че хубавият секс и искрената любов са нещата, които могат да те направят истински щастлив. 

love and sex

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Предимствата да си жена

  Предимствата да си жена Случвало ли ви се е  понякога просто да ви се прииска да сте мъж и нещата да са далеч по-прости… Я си помислете пак!…  Да

За нас

Какви са мъжете Водолей в леглото?

    Питате се какви са мъжете Водолей в леглото. Знаем, че зодията на човека срещу нас оказват влияние, но не само на характера, но и в сексуално отношение. Сигурно

Любов и секс

Как да го разкараш, ако е женен?

  Как можеш да се отървеш от него, ако е женен? Любовната връзка с женен мъж ще ти донесе повече проблеми и болка, отколкото щастие и любов. Има стотици причини

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.