ИНТЕРВЮ С ВАЛЕРИ ЦВЕТКОВ! Вторият в света, владеещ трите енергии от космоса!

ИНТЕРВЮ С ВАЛЕРИ ЦВЕТКОВ! Вторият в света, владеещ трите енергии от космоса!

Вторият в света, владеещ трите енергии от космоса. Човекът, който с години търси истината за окултизма сред редица, изявени в сферата. След 17 години изучаване на непонятното той достига до познания, които обикновения човек не разбира, той овладява трите метода – Универсална енергия, Кундалини и Махатма-Шамбала. Той е човек като всички нас – завършил е Военна академия, изучавал е „Макроикономика“ в УНСС и е специализирал икономическа социология, има придобита специалност „Фирмено управление“, но този път не му доставя удовлетворение. Поема по пътя на необясномото, за да го разгадае. След години перипетии той е един от двамата, който може да изчисти от негативно влияние. Той е Валери Цветков.

 • Вие сте човек, който може да се справи с негативната енергия. Как достигнахте до тази степен на познание?
 • Още докато служех в армията проявих значителен интерес към все още непонятната за мен Универсална енергия. Тогава не ни разрешаваха да се обучаваме в чужбина и завърших нивата, които се преподаваха в България. След като напуснах армията продължих да изучавам следващите нива в чужбина – в Будапеща, в Торино, Италия и накрая в Холандия. От 1996 до 2011  стремглаво овладях тези нива. В Торино се запознах с проф. д-р сър Льонг Мин Данг, който всъщност се счита за откривател и познавач на Универсалната енергия.
 • За нея не се говори много. Какво всъщност представлява тя?
 • Представлява линейна мъжка енергия, сходна с рейки, но 6 пъти по-силна. Този метод е създаден от проф. д-р сър Льонг Мин Данг. Методът е сходен с акопунктурата, но там тази енергия се приема от сребърни игли, фиксирани в определени точки в човешкия организъм. Универсалната енергия като част от първоизточника, отговаря за хармонизирането и динамизирането на всички обекти във Вселената и микрообекти, какъвто е и човешкият организъм.
 • Вие познавате и другите два типа енергия. Как може да се характеризира вторият метод – Кундалини?
 • Вторият тип енергия Кундалини, известен и като Огнена змия, е древен индийски метод. Представлява линейна женска енергия, която за разлика от Универсалната енергия тече по посока от Земята към Космоса. Кундалини отговаря за нормалното функциониране на системите и структурите във Вселената, включително и в човека. Но тя е изключително опасна при овладяването и активизирането й в човешкия организъм. При системно и целенасочено въздействие около 3 години, тя тръгва спонтанно с изключително голяма мощ и топлинна енергия и обикновено разрушава човешкото тяло. Поради тази причина от около 60 години се изучава и овладява само под ръководството на гуру, предаващ на своя ученик традицията й в Индия.

трите енергии от космоса

 • По какъв начин я овладяхте?
 • Аз успях да я овладея по трудния начин, явно има и безопасен. Но има една максима, че занаят не се учи, а се краде. От 2001 до 2004 се мъчих да я овладея. Аз и досега не мога да разбера – това е все едно човек да пуска котлон всеки ден и да вижда, че не работи и да продължава да го пуска. И точно на 25 декември 2004г получих сърцебиене, бучене в главата и най-ужасното беше, че имах чувството, че някой ми лепи въглени по гръбначния стълб. Опитах се да разместя нещата, с които го предизвиках, но разбрах, че е късно. На никого не пожелавам това, което преживях.

 

 • Как ще обясните третият метод – Махатма-Шамбала?
 • Махатма-Шамбала или мултиизмерно лечение е най-новият метод, създаден от англичанина Джон Армитраж, който преди да почине живееше в Индия под името Хари Баба. За разлика от другите два типа енергии, Махатма е сферична енергия, т.е. тя е едновременно мъжка и женска или обединяваща енергия. Също така тя се различава от тях и по действието си върху духовните структури. Поради тази причина е единственото известно до този момент средство за енергийно и лечебно въздействие върху човешката душа.

 

 • Магията реалност ли е или е плод на предположение?
 • Проф. д-р сър Льонг Мин Данг наричаше магиите „паразитни души“ или „енергийни консуматори“. Използвайки различни неща, които носят информация за човека като коса, нокти, дреха, кръв, снимка и т.н., и с помощта на заклинания, човекът се атакува с паразитни души на починали хора. В България са известни около 40 вида магии, които се проявяват в близо 2500 разновидности. Големият проблем при магиите произтича от следния факт – енргийните центрове (чакрите) от първа до трета работят с енергии от Земята. Четвъртата или сърдечната чакра работи с енергии и от Земята, и от Космоса. Останалите три, от пета до седма чакра, работят с енергии само от Космоса. Поради тази причина магиите до кръста вклучително се правят с духове на починали хора, останали в орбита на Земята (самоубийци, престъпници и т.н.) От кръста нагоре се призовават висши духове, известни като дяволи или демони, които да паразитират човека.

 

 •  По какъв начин тези паразитни души влияят на човешкия организъм?
 • При своето проникване тези души изчерпват енергията в даден енергиен център и с течение на времето увреждат органите, намиращи се в съответната зона. Същевременно се прекъсва нормалното протичане на нервните импулси, тръгващи от централната нервна система и преминаващи по гръбначния стълб. Оттук запозват да страдат и органите и ситемите, които се намират под равнището на въздействие на паразитната душа (ако магията е в областта на сърцето страдат и органите и системите надолу в целия човешки организъм).

 

 • Как се развалят магиите?
 • На практика не се развалят. Затова свидетелстват хилядите случай на изгаряне на клада през Средновековието като обвинението е, че изгорените са обладани от демони. Жертвите освен че са били поразени от черна магия, са били убивани, за да не всяват страх сред населението. Голяма част от тях са били богати и знатни хора и ако проблемът е бил само в парите срещу заплащане те биха се избавили. Но явно не е било възможно. За това свидетелстват най-големите магове в човешката история – цар Соломон, Абремалим мага, Елифас Леви, Алистър Кроули и други. В техните трудове има обширни раздели за правене на магии, но няма дори ред за развалянето им. Единственият случай, който е описан в историята, това е в Библията. При Христос идва един човек, който е обзет от демони. Той слага ръката си на него, излизат демоните от обладания и се прехвърлят на едни свине, които полудяват.

VALERI CVETKOV 3

 

 • Значи все пак има надежда за изцеление?
 • Да, аз, разбира се, мога да помогна, защото съм овладял Универсалната енергия, Кундалини и Махатма-Шамбала. Но това е много труден метод, който от хилядолетия е овладян от много малко хора.

 

 • Можем ли по някакъв начин да се защитим от тези паразитни души?
 • Единствената защита, която реално съществува, е Ангелската защита. Тя е непробиваема и се създава за всеки един човек персонално. Успях и нея да овладея. Ако можеше всеки да прави защита, нямаше да се достигне до случая, който стана широко известен напоследък с ходжата Нуди Хасан. Той е с 45-годишен стаж и ако можеше да се защити нямаше да бъде пробит от негативна енергия от един турски ходжа. Три месеца обикаля в търсене на помощ и накрая, както е описано и в пресата, в присъствието на семейството си, се хвъря през балкона от деветия етаж.

 

 • Възниква въпросът как в България толкова много хора твърдят, че развалят магии?
 • Практиката показва, че те обикновено го правят с яйца, катинари с ключ, вода за баене и молитви. От тук идва да се запитаме нима на всички велики магове през вековете не е било известно това? Единствено Божиите енергии са в състояние да изгонят демона или духа от нас. Това е било известно от дълбока древност и е било закодирано като послание към човечеството на кръста, на който е разпнат Иисус Христос. Там са изписани четири букви INRI (ИНРИ). Официалното становище на църквата е, че те означават ИСУС НАЗАРЕТСКИ РЕКС (ЦАР) ЮДЕЙСКИ. Истината, обаче, разкриват рицарите тамплиери, които освобождават Йерусалим. Тези букви означават: ИГНИ НАТУРА РЕГЕНЕРАТО ИНТЕГРАЛ (природата се обновява чрез пречистващия огън). Именно този огън, тази енергия от небето може да освободи човека от чуждото вмешателство. Съществуват само два начина за проникване на Божията енергия в човека: първият е човек само да овладее тази енергия, а вторият – човек, овладял цялата енергия в трите й разновидности, да я предаде и същевременно по този начин да изгони паразитната душа. 

Ако и вие искате да научите повече от самият Валери Цветков за трите енергии от космоса ви каним на:

"Ден на отворените врати"

вторник в 10:00

ул. Иван Шишман 19, Sofia, Bulgaria

 

13.01.2015 – вторник

17.01.2015 – събота

 

Всеки, който желае може да се запише за БЕЗПЛАТНА консултация на следните телефони:

02/9951846

090 363 118

Видео: http://drive.google.com/file/d/0BzKjsHJsqZDARldCTFlrRXR3ZkU/view?usp=sharing  

Валери Цветков владеещ трите енергии от космоса

 

Автор

Подобни статии

Модни тенденции

Каква чанта да изберем през есенно-зимните дни на 2013

  Жената винаги трябва да изглежда стилна и красива, независимо от сезона. Топлите дни си заминаха и сега трябва да посрещнем есента както подобава – в крак с новите тенденции.

Хоби

Как да си отгледаме Коледна звезда

  Няма нищо по-хубаво от празничния дух и веселото настроение, което е обзело всички през последния месец на годината – декември. Освен блестящата украса, коледната елха и подаръците под нея,

Любопитно

Мини градинка

Знаете ли че, мини градинка в къщи можете да си направите практически от всичко. В случая е използвана, боядисана в бяло стара маратонка.

1 коментар

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.