Опознайте себе си – вижте какви видове оргазъм може да изпитате

Опознайте себе си – вижте какви видове оргазъм може да изпитате

 

Опознайте себе си – вижте какви видове оргазъм може да изпитате

Оргазмът е явление, което всяка жена описва и изпитва по различен начин. Най – общо казано това е пика на удоволствието при сексуалния акт, онова разтърсващо, всеобхващащо и блажено усещане, което ни кара да издаваме онези така приятни за мъжкото ухо любовни стенания. Женския оргазъм, за разлика от мъжкия може да бъде изпитан в различни направления и със различна сила. Ето и какви са разновидностите на оргазма при дамите.

Клиторен оргазъм – този оргазъм е най – лесен за предизвикване и най – голям процент от жените му се наслаждават (около 80 – 90%). Постига се чрез стимулация на клитора, с помощта на пръстите, обикновено чрез маструбация. При желание от страна на партньора ви, той също може да ви накара да изпитате това изживяване чрез френски ласки (с език и устни), чрез търкане на главичката на пениса по клитора или отново с помощта на пръстите си. Клиторния оргазъм трае от 1 до 3 секунди.

вижте какви видове оргазъм може да изпитате

Вагинален оргазъм – този вид оргазъм е присъщ за около 40 – 50% от представителките на слабия пол. За разлика от клиторния, вагиналния оргазъм не е толкова интензивен като усещане, но пък би могъл да бъде по – продължителен (от 3 до 30 секунди). Повечето жени го определят, като дълбока вълна от удоволствие, разливаща се по цялото тяло. За да засилите това усещане, подканете партньора си да продължи да се движи в момента на кулминацията. За постигане на този оргазъм главня роля има мъжкия член, като наслада се получава от плътното му проникване и натиска, който оказва върху стените на влагалището.

Маточен оргазъм – маточния оргазъм е може би най – мощния оргазъм, който една жена може да изпита. За да се достигне до него е необходимо, максимално дълбоко проникване на пениса и стимулиране на шийката на матката. Много по – силен е като усещане и протича на по – дълбоко ниво. Представлява спазми и съкращения на мускулите на матката. Възможно е след акта да забележите отделяне на секрет от самата матка, което не трябва да ви притеснява.

img_26258_the-female-orgasm-law

Оргазъм постигнат чрез стимулация на G – точката (женска еакулация) – получава се при стимулация на небезизвестната G – точка. Според специалистите тя се намира от горната страна на влагалището, на около 3 – 7 см. от началото на вагината. Най – лесно тази точка се стимулира, като леко се притиска с помощта на пръстите или пениса (за целта трябва да намерите поза, при която пениса да прониква под правилен ъгъл, така че да може да се търка във въпросната точка). Точно зад G – точката се намира пикочния мехур, който на свой ред също леко се притиска. Ето защо първоначалното усещане е като че ли ви се е допишкало, което кара повечето жени да спрат до там. Но ако продължите със стимулацията, това ще ви доведе до страхотен оргазъм. Действително при някои жени, по време на това изживяване изтича известно количество течност (смес от урина и сокове от матката), но това не е трябва да ви смущава. Времетраенето на този оргазъм е няколко секунди.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Подмладете се с поне 5 години с помощта на колаген – Вземи с отстъпка!

  Ние, жените, сме красивата половинка на човечеството. Правим всичко възможно, за да се поддържаме и запазим младостта си и великолепното си излъчване. Идва момент, в който е необходимо да

За нас

Виж суровата истина! Признаци за мъжката изневяра

  Мъжете са генетично предразположени да кръшкат? Виж дали това наистина е така в следващите редове. Много известни политици, актьори и спортисти са се оказвали в неудобно положение да обясняват

Свободно време

София филм фест 2013

София филм фест   Седемнадесетото издание на София филм фест отново ще събере киноманите и феновете на независимото кино, но и всички, които обичат изящната актьорска игра, префиненото операторско майсторство,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.