Как да го разкараш, ако е женен?

Как да го разкараш, ако е женен?

 

Как можеш да се отървеш от него, ако е женен?

Любовната връзка с женен мъж ще ти донесе повече проблеми и болка, отколкото щастие и любов.

Има стотици причини за изневярата в брака, но рядко някоя от тях може да бъде оправдана и рационализирана. Ако имаш връзка с женен мъж и искаш да я прекратиш, ти предлагаме няколко начина как да го направиш.

ако е женен

  • Ако все още изпитваш известни съмнения за това дали трябва да прекратиш тази проблемна връзка, напиши на един лист всички причини да го направиш и причините да не го направиш. В първата колона запиши всичко, което те кара да се чувстваш неспокойна, несигурна, нещастна. Във втората колона запиши причините да останете заедно. Ако във втората колона причините са доста по-малко от първата, сериозно помисли какво правиш. Припомни си всички ужасни неща, на които си била подложена. Само добрият секс, вълнуващите вечери и подаръчетата не са причина да поддържаш тази връзка. Отбележи и чувството на вина, което евентуално изпитваш към мамената съпруга.
  • Спри с извиненията! Ако той се оправдава непрекъснато с това, че бракът му е обречен от самото начало, не се заблуждавай. Това едва ли е така! Извънбрачната афера едва ли прави брака му по-хубав. Просто той иска да вземе най-доброто от двете положения. Противно на общоприетото схващане, че всички добри мъже са женени или обратни, трябва да кажем, че светът е пълен с добри мъже. Ако наистина искаш да сложиш край, не се оправдавай, че той винаги успява да те върне обратно.
  • Обади се най-добрите си приятели. Говори за чувствата си пред хора, които те познават от доста време и най-добре виждат отстрани как ти влияе тази връзка. Истинските приятели ще ти кажат истината и ще ти дадат подкрепа. Когато им споделиш, че искаш да прекратиш тази връзка, ти поемаш отговорност пред тях, че ще го направиш.
  • Как се къса с женен мъж – лично или по телефона? Ако те е страх, че няма да имаш сили да му го кажеш в очите, го направи по телефона. Никога не позиционирай раздялата като дискусия. Нали вече си го решила? Не започвай разговора с: "Не мислиш ли, че трябва да се разделим?", "Може би е по-добре да сложим край на това". Така той ще си помисли, че всичко зависи от него. Не му предоставяй възможност да те убеждава в противното. Кажи какво искаш и приключи разговора.
  • Ако се опитваш да скъсаш с него не за първи път, вече знаеш каква е стратегията му – ти скъса с него, той не ти се обаждаше 3 дни и го направи на 4-ия. Сърцето ти се разтопи и ти го прие обратно. И сега си там, откъдето сте започнали. Този път просто си смени номера на телефона или просто не отговаряй на повикванията. Вече знаеш какво ще ти каже.
  • Изключи всяка възможност за бъдещ контакт с него. Направи си нова електронна поща, махни го от приятелите си в социалните мрежи, Скайпа. Изхвърли всички неща, които ти напомнят за него… дори скъпите обеци, които много обичаш. Така ще го заличиш от живота си напълно и завинаги.

 

 

Автор

Подобни статии

За мен

Качествата на идеалния мъж

  Да откриете мъжа с главно "М"  в днешно време става все по-трудно. Всяка жена си мечтае именно за това  – човекът до нея да е истински мъж, който да

За майките

Ръка за ръка – мъжете и жените

  Защо да се помирим мъжете и  жените ? Няма да има вече ние, жените, и те, мъжете. Ние, добрите жени, и те, лошите мъже… Мъжете били необходимото зло и

Любов и секс

Как да забравим любимия?

  Често раздялата с човека до нас ни вкарва в задънена улица и не знаем, по какъв начин да се разсеем от мислите за него.  Жените винаги споделяме личните си

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.