Как да го разкараш, ако е женен?

Как да го разкараш, ако е женен?

 

Как можеш да се отървеш от него, ако е женен?

Любовната връзка с женен мъж ще ти донесе повече проблеми и болка, отколкото щастие и любов.

Има стотици причини за изневярата в брака, но рядко някоя от тях може да бъде оправдана и рационализирана. Ако имаш връзка с женен мъж и искаш да я прекратиш, ти предлагаме няколко начина как да го направиш.

ако е женен

  • Ако все още изпитваш известни съмнения за това дали трябва да прекратиш тази проблемна връзка, напиши на един лист всички причини да го направиш и причините да не го направиш. В първата колона запиши всичко, което те кара да се чувстваш неспокойна, несигурна, нещастна. Във втората колона запиши причините да останете заедно. Ако във втората колона причините са доста по-малко от първата, сериозно помисли какво правиш. Припомни си всички ужасни неща, на които си била подложена. Само добрият секс, вълнуващите вечери и подаръчетата не са причина да поддържаш тази връзка. Отбележи и чувството на вина, което евентуално изпитваш към мамената съпруга.
  • Спри с извиненията! Ако той се оправдава непрекъснато с това, че бракът му е обречен от самото начало, не се заблуждавай. Това едва ли е така! Извънбрачната афера едва ли прави брака му по-хубав. Просто той иска да вземе най-доброто от двете положения. Противно на общоприетото схващане, че всички добри мъже са женени или обратни, трябва да кажем, че светът е пълен с добри мъже. Ако наистина искаш да сложиш край, не се оправдавай, че той винаги успява да те върне обратно.
  • Обади се най-добрите си приятели. Говори за чувствата си пред хора, които те познават от доста време и най-добре виждат отстрани как ти влияе тази връзка. Истинските приятели ще ти кажат истината и ще ти дадат подкрепа. Когато им споделиш, че искаш да прекратиш тази връзка, ти поемаш отговорност пред тях, че ще го направиш.
  • Как се къса с женен мъж – лично или по телефона? Ако те е страх, че няма да имаш сили да му го кажеш в очите, го направи по телефона. Никога не позиционирай раздялата като дискусия. Нали вече си го решила? Не започвай разговора с: "Не мислиш ли, че трябва да се разделим?", "Може би е по-добре да сложим край на това". Така той ще си помисли, че всичко зависи от него. Не му предоставяй възможност да те убеждава в противното. Кажи какво искаш и приключи разговора.
  • Ако се опитваш да скъсаш с него не за първи път, вече знаеш каква е стратегията му – ти скъса с него, той не ти се обаждаше 3 дни и го направи на 4-ия. Сърцето ти се разтопи и ти го прие обратно. И сега си там, откъдето сте започнали. Този път просто си смени номера на телефона или просто не отговаряй на повикванията. Вече знаеш какво ще ти каже.
  • Изключи всяка възможност за бъдещ контакт с него. Направи си нова електронна поща, махни го от приятелите си в социалните мрежи, Скайпа. Изхвърли всички неща, които ти напомнят за него… дори скъпите обеци, които много обичаш. Така ще го заличиш от живота си напълно и завинаги.

 

 

Автор

Подобни статии

За мен

Ами сега! Предложи ми брак, как да му откажа?

  Ами сега! Предложи ми брак, как да му откажа? Противно на очакванията, не всички жени искат да сключат брак! Любовта и бракът не вървят ръка за ръка, както мислят

Любов и секс

Ах, тези лоши момчета! Виж как да кажеш “Сбогом!”

  Ах, тези лоши момчета ! Привличат жените, без дори и най-малко усилие. След като минат през живота ти и разбият сърцето ти, не спираш да хленчиш месеци наред. Най-трудното нещо

За нас

7 съдбоносни момента във всяка връзка

Да разгледаме 7те най – съдбоносни момента във всяка връзка Всяка връзка минава през различни изпитания и трудни периоди. Има обаче моменти, на които трябва да обърнеш особено внимание. Виж

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.