Няколко различни приложения на пастата за зъби

Няколко различни приложения на пастата за зъби

 

Няколко различни приложения на пастата за зъби

Здрава и красива усмивката – това е, което може да получите от пастата за зъби. Но със сигурност не знаете, че тя има още много други приложения. Пастата за зъби може да направи такива чудеса и то не само със зъбите ви, каквито не сте си й представяли. Ето за какво друго може да ни е полезна тя:

За успокояване на пъпки

Този странен метод всъщност е доста ефикасен. Нужно е просто да нанесете малко паста върху досадните пъпки, които са ви се появили, преди лягане. На сутринта просто отмийте с топла вода.Това ще ускори процеса на заздравяване и след няколко дни пъпките ще са изчезнали. Пастата за зъби има чудното действие да почиства пъпки и черни точки, благодарение на съдържащите се в нея вечества, които изсушават кожата. Избягвайте този метод, ако имате прекалено чувствителна кожа.

За почистване на ютия

Ако се чудите как да почистите замърсената си ютия, ние ще ви кажем – с паста за зъби. Да, още едно от невероятните й приложения. Единственото, което трябва да направите е да нанесете паста върху метална плоча, търкайте с парцал, след което минете с чиста кърпа. Ще се изнедате от бързия резултат.

execute-ultimate-fake-toothpaste-prank.w654

За облекчеване на ухапвания от насекоми

Всички знаете колко е неприятно и дразнещо е чувството, когато някое насекомо ни ухапе. За да облекчите усещанете и сърбежа, както и да намалите подутината, може просто да използвате паста за зъби. Намажете мястото и оставете да действа поне няколко часа. Ще се почувствате много по-добре със сигурност.

За почистване на петна от червило или мастило

Не се притеснявайте, ако случайно изцапате дрехите си с червило или мастило. Пастата за зъби и тук има доста ефективно действие. Нанесете я върху петното и търкайте енергично докато изчезне, а след това изплакнете с вода. Този медот може би няма да има еднакво действие върху всички видове тъкани, но нищо не ви струва да опитате, нали?

За премахване на неприятни миризми

Знаете, че пастата за зъби има съставки, които ароматизират вашата уста, като запазват дъха ви свеж и приятен. Е, защо пък да няма същото действие и върху ръцете? Ако сте пипали храни със неприятна и специфична миризма, като чесън, лук, риба и други, изтъркайте добре ръцете си с паста за зъби. Това със сигурност ще подейства.

За почистване на обувки

Един доста лесен и бърз начин да накарате обувките ви да изглеждат като нови. Ако имате драскотини по кожените си обувки е нужно само да сложите малко паста върху замърсеното място и да търкате с мека кърпа, като след това забършете свлажна кърпа. По същия начин може да почистите и бялата гумена част на маратонките си. Нужно е само да сложите паста върху стара четка за зъби и да търкате усилено. След като избършете, кецовите ви ще изглеждат като чисто нови.

За почистване на мивки

приложения на пастата за зъби

Ако искате мивката ви да заблести и то без да полагате много усилия, прочетете следващите редове. Нанесете паста за зъби върху гъба за чистене и потъркайте мивката. Абразивните частици ще отстранят всички петна за отрицателно време и вашата мивка ще заблести.

Автор

Подобни статии

Любопитно

6 предимства на купуването на лекарства от онлайн аптека

  Пазарували ли сте си някога от онлайн аптека?  Интернет навлиза все повече и повече в живота и ежедневието ни и ако в началото го използвахме главно, като форма на общуване, днес

Свободно време

Кишинев – градът на мечтите

  Всеки си е мечтал поне веднъж в живота да посети голяма част от столиците в света. Днес ще ви помогнем да направите това, макар и само в мечтите си.

Любопитно

Мисията възможна – висше образование в чужбина

  Интересувате се от възможностите за висше образование в чужбина? Въпросите в главата ви са безброй, но можете да намерите отговор на почти всички ваши питания благодарение на StudyMembers. Платформата е създадена

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.