Как да си купим злато от интернет

Как да си купим злато от интернет

 

С всяка изминала минута, час, ден, интернет магазините, които продават стоката си в България нарастват значително. Оказва се, че офлайн бизнеса има крещяща нужда и от присъствие в мрежата, защото много потребители са насочили голяма част от покупките си именно там. Бижутата са едни от най-търсените артикули, по простата причина, че са перфектния подарък за почти всеки случай. Имен ден, рожден ден, сватба, годеж и много други са по-официалните поводи, които пък няма как да не минат от по-скъпо подаръци, които могат да се закупят и от магазини за злато онлайн.

злато

След като близък приятел или роднина има важен за него празник няма как да се мине с нещо евтино. Златен пръстен, гривна или пък колие са идеални за подарък, но в същото време те са и една инвестиция, която винаги може да придобие своите финансови стойности. Ценният метал през годините продължава да поскъпва и се оказва, че всеки, който е вложил в него е на известна печалба.

При покупка на злато от интернет най-важно е да сме убедени, че купуваме бижутата от съществуваща фирма, която има обявени адрес и телефон, защото все пак сумата, която сте готови да дадете при всички случаи не е малка. Най-лош избор се оказват частните обяви, защото качеството не е гарантирано по никакъв начин и няма никаква гаранция, че снимките, които са публикувани са реални.

Gold_Shot

Друг важен момент при покупката на злато от интернет  е размера на бижуто, на което сме се спрели. При едно колие може това да не е толкова важно обаче при един пръстен всеки милиметър е от особено значение. При колието ако то е по-дълго или по-късо с 2-3 сантиметра може да не е важно, но пръстена трябва да е точния размер, за да стане на точния пръст, за който е предвиден. При гривните също е добре да се обръща внимание на всеки сантиметър в дължината ако не искате да ги преправяте при златар в последствие.

златен пръстен

Каратът. Това е основния фактор, който определя цената на бижуто. Например при 14 карата бижу трябва да знаем, че 583 единици са чисто злато, а 417 са някакви други метали, които са използвани за сплавта. Колкото по-високи са каратите, толкова по-скъпо е бижуто за грам. Стандарти при тях няма, но обикновено за бижута се използва 14-18 карата злато.

Ако имате повече въпроси относно всяко бижу, което ви допадне в интернет е добре да се обърнете към продавача директно чрез телефон или емайл, за да направите своя правилен и точен избор.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Виена – една вдъхновяваща приказка без край!

  Виена е столицата и най-големият град на Австрия с население, наброяващо повече от 1,7 милиона души. Той е и седмият по големина град в рамките на градовете в Европейския

Спортувай активно

Как да се научим да караме ски?

  Как да се научим да караме ски?          Карането на ски е предизвикателство за всеки от нас и точно в това се крие чарът на този

Любопитно

Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

  Ще празнувате ли Хелоуин тази година? Разбира се, че трябва да го празнувате – такъв празник няма как да се пропусне! Това е една от най-дългоочакваните нощи в годината,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.