Ето как да се превърнеш в идеалната булка

Ето как да се превърнеш в идеалната булка

 

Много булки изпадат в истерия в навечерието на Големия ден. Вместо да се стресираш, виж как да запазиш контрол над ситуацията и да си идеална булка.

1. Успокой се, по дяволите!

Поздравления! Ето че получи годежен пръстен и предложение за брак. Започваш нов етап от живота си. За да си сигурна, че тази история ще приключи с щастлив край, спазвай някои правила. Най-важното е да не губиш здравия си разум. Поеми дълбоко въздух! Спомни си какво те отведе до този момент – любовта. Тя е най-важната – не роклята, не прическата, не тържеството. Не забравяй да се забавляващ по време на подготовката и на самата сватба. Това е твоят ден, по дяволите!

Булка

2. Кажи „Благодаря!“ и „Моля!“

Не пропускай да благодариш на хората, които се опитват да ти помогнат да сбъднеш тази приказка. Всички очакват да си стресирана, разглезена и нервна. Така че вместо да се сърдиш на целия свят, че розите не са точно такова бяло, каквото искаш, благодари на доставчиците. Избягвай думи като „Искам!“. По-добре кажи „Бих искала лилаво вместо зелено, моля.“ Ще се изненадаш колко добронамерени ще бъдат всички с теб.

3. Помоли за помощ

Не очаквай, че всички ще приемат сватбата ти като най-важното събитие в живота си. Помоли за съдействие и помощ и не забравяй да благодариш за това. По този начин показваш, че цениш приятелите и семейството си. Хората са по-склонни да помагат, когато ги помолят учтиво.

wedding

4. Създай добра организация

Направи план за действие. Напиши всичко, което трябва да свършиш в един тефтер и отбелязвай всяка изпълнена задача. Това ще те направи по-уверена, че държиш нещата под контрол. Определи бюджета на сватбата и следи разходите, за да няма неприятни изненади накрая.

5. Очаквай неочакваното

Това не е просто законът на Мърси, а законът на вселената. Всичко, което може да се обърка, ще се обърка! Нищо не можеш да направиш по въпроса, освен да се въоръжиш с търпение и спокойствие. Просто приеми фактите. Ще се пощадиш от големи дози стрес, ако си готова на всякакви изненади. Нали все още имаш годеник, който те обожава? Какво е по-важно от това?

6. Бъди милостива

Бъди толерантна с по-възрастните членове на семейството. Знаем, че е досадно, когато майките и бабите обсебват сватбата, но няма как. Бъди твърда, но мила: „Благодаря ти, бабо, за мнението ти! Аз със сигурност ще го взема под внимание, но нека аз да реша.“ Тонът, с който съобщаваш становището си, е от изключително голямо значение. Не можеш да угодиш на всички и не се опитвай да го правиш. Просто се усмихни и благодари за предложенията.

Wedding-Party-Attire-Evin-Krehbiel2-Bridesmaids

7. Приеми предложенията за помощ

Това е обратната страна на молбата за помощ. Не отказвай предложенията за помощ от страна близките и приятелите си. Така ще имаш повече време да избереш идеалната сватбена рокля.

булка

8. Стоп на лошите навици преди сватбата

Знаем, че ти идва да крещиш, но сега се нуждаеш от контрол. Не злоупотребявай с храната, алкохола и тютюнопушенето преди Големия ден. Няма да е хубаво да напълнееш от стрес, нали така?!

Автор

Подобни статии

За мен

9 въпроса за отношенията ви, ТЕСТ само за дами!

  Разбираш ли се със свекърва си? Мили дами, дайте шанс на отношенията със свекърва си, все пак тя е възпитала мъжа, когото обичате! Тествайте, какви са те сега. Опитайте

За нас

Гаджето ви – вашият най-добър приятел

  Възможно ли е и трябва ли гаджето ви да бъде и вашият най-добър приятел? Възможно ли е? По-скоро да… Трябва ли? Тук може и да поспорим… Противоречиви са мненията

Любов и секс

7 проблема на жените с големи гърди

  Вие как бихте определили своя бюст? Малък, среден или голям? Големината му притеснява ли ви? Искате ли са си увеличите гърдите и да пъчите цици? Голямата гръдна обиколка има

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.