Детски подаръци за Коледа – зарадвайте своето дете

Детски подаръци за Коледа – зарадвайте своето дете

 

Коледа е един от най – великите Християнски празници, носещ неповторимо настроение, много радост и приятни емоции за малки и големи. И все пак, именно децата са тези, които очакват с най – голямо нетърпение вълшебната нощ. Защо ли? Разбира се, че заради коледните подаръци. Безспорно те са много важна част от празничния дух и атмосфера и предизвикват блясък в детските очи.

На родителите тепърва им предстои трескава подготовка, обикаляне по магазини и обмисляне на варианти, какъв подарък да изберат тази година на своето дете. Ето защо ние сме решили да ви помогнем в тази нелека задача. Най – общо вариантите са три – нещо практично, което ще влезе в употреба; някаква играчка, която искрено ще зарадва детската душа или по – нестандартен подарък.

Естествено ако питате децата, отговорът ще е само един – ИГРАЧКИ!  Разбира се в зависимост от възраст и пол, предпочитанията са различни. Все пак ви представяме обобщен списък на едни от най – желаните детски подаръци.

детски подаръци

За момичетадетски колички и плачещи бебета, красиви кукли, детски кухненски комплекти, детски салони за красота, плюшени животинки (говорещи, пеещи, танцуващи), детски кухненски уреди (малки перални, микровълнови, печки, ютии и каквото се сетите), детски сервизи и т.н. са сред най – желаните подаръци от момиченцата. 

За родителите с по – големи финансови възможности се предлагат и различни интерактивни играчки. Например кученца, които реагират на галене, хранене, имат опция за контрол и изпълняват команди. Звучи страхотно нали? Според проучване от тази година децата в днешно време се радват най – много на високотехнологични играчки.

perfect-christmas-gifts-for-kids-toddlers-teens1

За момчета – разбира се започваме с коли, камиони, мотори, комплект инструменти, конструктори, влакчета движещи се по релси, пистолети, автомати с каски, светещи въртолети, кораби, мечове, комплект сервиз за автомобили и т.н. Голям хит са и различните роботизирани играчки и радиоуправляеми коли.

За по артистичните деца например много подходящ подарък биха били цветни моливи, флумастери, книжки за оцветяване, предлагат се и различни, интересни керамички комплекти за оцветяване, мозайки, детски арт студиа, музикални играчки (пиана, музикални килимчета, музикални къщи) и т.н.

За по – големите деца много добър избор са различните логически игри, като например „не се сърди човече”. В детските лап-топи и детските таблети има вградени образователни програми и игри. Друг вариант са скейтбордове, ролери и тротинетки (особено популярни в последните години).  

Все пак ако държите на нещо практично може да помислите за топла дреха, раница за училище, ново бюро и т.н. Съвета ни към вас е към практичния подарък да прибавите играчка (дори и дребна) или лакомство, което ще е зарадва още повече малчугана.

Ето и някои идеи за малко по – нестандартни детски коледни подаръци

Откриване на детска депозитна сметка – въпреки че на този етап детето може би няма да бъде очаровано от този подарък, това е една много добра инвестиция в бъдещето и жест, който на по – късен етап ще бъде оценен високо. При всяка възможност внасяйте малка сума, което натрупано в годините би могло да доведе до събирането на значителна сума пари, които определено ще са от помощ, когато детето навърши 18 години.

Зимно пътешествие до голям лунапарк – осигурете на детето едно вълнуващо приключение и го заведете в някой голям лунапарк. Дори да няма такъв във вашият град, бихте могли да си направите разходка до някой съседен. Прекарайте целия ден в игри и забавления и отделете повече внимание на своето дете. Има ли по – страхотен подарък от това?

 

 

Автор

Подобни статии

Любопитно

Ръка за ръка – мъжете и жените

  Защо да се помирим мъжете и  жените ? Няма да има вече ние, жените, и те, мъжете. Ние, добрите жени, и те, лошите мъже… Мъжете били необходимото зло и

За майките

Да почистим кожените мебели

Почистване на кожените мебели – как? Без съмнение кожените мебели придават усещане за луксозна обстановка. Удобството им е безспорно и точно поради тази причина са много търсени. Всичко е добре

За майките

8те най-чести здравни проблеми при бебетата. Съвети

  Скъпи майки, преди всичко нека не забравяме, че ако детето ни е болно, неминуемо трябва да бъде прегледано от педиатър. Следващите съвети ще ви помогнат единствено да реагирате адекватно в

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.