Да го съблазните с финес

Да го съблазните с финес

 

Как да го съблазните?

Мъжете са очаровани и привлечени от дами, които имат собствен стил, грация и финес. Няма как да отречем, че външността е първото нещо, което представителите на силният пол забелязват в една жена и това е напълно нормално. Очите се привличат от това, което виждат, затова трябва да се стремите да имате винаги безупречна визия.

Другото, което мъжете забелязват са маниерите, начинът, по който се движат и говорят жените.

Така че, ако искате да сте една истинска покорителка на мъжките погледи и сърца, приемете тези няколко съвета от нас, които ще са ви от голяма полза, когато искате да съблазните някой:

Грациозна походка

Нали не си мислите, че ако се разхождате отпуснати, прегърбени и с мятащи се ръце, ще привлечете мъжете? Много от представителките на нежния пол ходят напълно небрежно и си мислят, че никой не ги гледа. Повярвайте, това се забелязва и никак не е секси отстрани.

Хубаво е да отделите време, за да се научите да ходите с грация и финес. Жените винаги трябва да се движат изправени, с вдигната брадичка, рамене назад, а единият крак да е леко пред другия, и най-важното – трябва да ходите със самочувствие, така все едно всички ви наблюдават. Походката е нещото, което кара мъжете да се обръщат след жените и да им се наслаждават.

Движете се с финес и говорете нежно

Никога не повишавайте тон и не говорете грубо – мъжете не харесват лигави и  прекалено гръмогласни жени. Най-добре е да говорите нежно, тихо и да преценявате думите си. Това ще ви направи още по-загадъчна и интересна за противоположния пол. А за движенията – те трябва да са много грациозни и леки, също като движенията на една котка. Никога не ръкомахайте, не посочвайте, не правете прекалено много мимики. Когато ядете нещо или отпивайте от чашата, правете го нежно и секси. Това искат да виждат мъжете –  една истинска дама.

Усмихвайте се по-често

Много често мъжете се влюбват точно с усмивката. Никой не обича да гледа намръщени, сърдити жени. Затова докато изпълнявате всички тези движения и действия на една истинска дама, не забравяйте да сложите очарователната усмивка, с която освен секси, ще изглеждате и много сладка.

Не се смейте прекалено много или изкуствено, защото това от друга страна може да отблъсне мъжа до вас.

Флиртувайте безсрамно

Не се притеснявайте, че някой  може да ви помисли за мръсница, флиртуването винаги е било приятно и интересно и за двата пола. Не прекалявайте с погледите и мръсните думи, направете така че освен много предизвикателна, да изглеждате и невинна.

Секси усмивка, някоя мръсна дума, прошепната в ухото, леко погалване по бедрото му, танц в скута му – това са неща, за които си мечтае всеки мъж.
Жената е създадена да флиртува и съблазнява, затова не чакайте той да направи първата крачка, а действайте.

да го съблазните

Носете секси бельо

Трябва винаги да бъдете подготвена, особено, ако сте запланувала вечерта да свърши в леглото. Никога не избирайте какво да е бельо, защото това може да отблъсне мъжа. Изхвърлете скучното си бельо, приличащо повече на това на баба ви и го заменете с корсети, черна дантела, панделки, жартиери. Лицето ви трябва да разкрива какво носите под дрехите си. С една лека, загадъчна усмивка и палав поглед може да му подскажете какво сте му подготвили.
seduce_a_man

Бъдете стилна и секси       

Още едно много важно нещо от визията, което не трябва да забравяте, това е облеклото ви. Мъжете харесват жени с вкус към дрехите, със собствен стил, с елегантна и в същото време секси визия. Дрехите на първо място трябва да ви стоят добре, да ви отива, да ви правят по-слаба и красива. Те трябва да казват: „Изглеждам страхотно с тази рокля, но ще изглеждам още по-добре без нея.”                                                                                                                              

Облеклото ви трябва да бъде предизвикателно, но не и прекалено разголено. Хубаво е да загатнете за перфектните си форми, но винаги да оставите нещо .. за десерт.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Козирог

  Мъжът Козирог е скромен, но същевременно много импулсивен. Според него не съществува любов от пръв поглед, затова гледа трезво на нещата около себе си, включително и в любовен план.

За нас

Как да разберем, че ни лъже

  Как да разбереш, ако те лъже : – Измамникът избягва да употребява лични местоимения и да говори в първо лице. От него няма да чуеш: „Не успях да дойда,

Любов и секс

Еднообразие във връзката и до какво води

Скуката и еднотипното ежедневие могат да доведат до редица конфликти и да съсипят дори и най-страстната и здрава връзка. Връзката между двама партньори в най-общия й вид означава компромис и

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.