Предимствата да си жена

Предимствата да си жена

 

Предимствата да си жена

Случвало ли ви се е  понякога просто да ви се прииска да сте мъж и нещата да са далеч по-прости…

Я си помислете пак!…  Да бъдеш жена изобщо не е толкова лошо, напротив – трябва да бъдем благодарни за това.

А какви по-точно са предимствата да си жена?

Запознайте се с част от способностите, които притежаваме само ние и за които мъжете могат само да завиждат…

Можем да се преструваме и то без никой да разбере

Като започнем от малките незначителни неща, които с лекота можем да прикрием с миловидния си поглед и достигнем до симулиране на оргазъм. Досещате се, нали? Всяка жена се е възползвала  от тази си способност… и със сигурност работи.

Можем да се преобразим само с малко грим

Който е измислим козметиката има едно голямо „Браво!”.

Само за броени минути, с помоща на малко грим можем да прикрием някои малко недостатъци и да изглеждаме адски секси. Дори когато сме болни, криво ни е, или ставаме от сън… малко спирала и червило може да ни преобразят.

Ние живеем по-дълго

 Ето и още едно предимство –  жените живеят от пет до десет години по-дълго от мъжете. Напълно достатъчно време да направиш всичко, което си поискаш.

054

Множествените ни оргазми

 Естествено това зависи от партньора ни и дали той е достатъчно добър. Ако имаме този късмет, може да изпитаме това удоволствие и то няколко пъти един след друг.

Можем да обличаме каквото си пожелаем

За разлика от мъжете, ние  можем да носим и панталони, и поли, и рокли – каквото си пожелаем.  А и като се замислим, една сексапилна минипола със сигурност може да ти осигури няколко безплатни питиета – още един бонус за нас.

Можем да флиртуваме на воля

Понякога флиртът на един мъж с жена може да му изиграе лоша шега и тя да го приеме за нахален и досаден тип. Ако ние флиртуваме обаче, това може да изглежда доста секси.  Само един  поглед може да привлече мъжкото внимание и  да ни спечели поредния безплатен вход или питие.

предимствата да си жена

Не се притесняваме, че няма да ни стане

Да, на нас винаги „ни става”! Или с други думи, няма възможност да попаднем в неловка ситуация и да се изложим пред  нашия партньор. Нужно ни е само малко да се възбудим и сме готови  за бурни и страстни изживявания.

Винаги можем да си намерим извинение

Да,не е ли чудесно! Именно така неприятният за нас  ПМС-а може да ни е доста полезен в някои ситуации . Само споменаването на думички като „болки“, „тампон“, „менструация“ – и мъжете веднага се съгласяват да стане на твоето.

И освен това винаги може да използваме женските си проблеми като извинение, когато не ни се прави секс.

Можем да контролираме възбудата си

За какво говоря ли? Знаем къде и кога може, и къде не е уместно и до известна степен може да се контролираме, за разлика от мъжете.

А хубавото при нас е, че дори и да се възбудим на публично място, това няма да стане достояние до никого без наше желание. 

Най-голямото предимство – женските гърди

И мъжете ги имат, но не  в тези размери и в никакъв случай няма как да ги използват.

Независимо дали са по-малки или по-големи, женските гърди са едно от нещата, за които трябва да сме благодарни. Припомнете си само колко пъти сте  получавали безплатни питиета, по-бързо обслужване и мъжкото внимание, точно заради тях?

Автор

Подобни статии

В леглото

30 луди секс факта за модерната жена

    30 луди секс факта за модерната жена Като всяко модерно момиче и ти трябва да си наясно с модата в… секса. Ето и нашите луди секс факти.  

Любов и секс

Какво да му подаря за Свети Валентин?

Без значение дали ще празнувате за първа или поредна година Свети Валентин със своята половинка, със сигурност се чудите: Какво да му подаря? Чудите се: Какво да му подаря за

За нас

10 типа мъже, неподходящи за сериозна връзка (част 1)

Виж 2ра част  Въпреки че, не всички си признаваме, едва ли има жена, която да не мечтае един ден да срещне своя „принц” и двамата заедно да изградят пълноценна връзка,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.