Предимствата да си жена

Предимствата да си жена

 

Предимствата да си жена

Случвало ли ви се е  понякога просто да ви се прииска да сте мъж и нещата да са далеч по-прости…

Я си помислете пак!…  Да бъдеш жена изобщо не е толкова лошо, напротив – трябва да бъдем благодарни за това.

А какви по-точно са предимствата да си жена?

Запознайте се с част от способностите, които притежаваме само ние и за които мъжете могат само да завиждат…

Можем да се преструваме и то без никой да разбере

Като започнем от малките незначителни неща, които с лекота можем да прикрием с миловидния си поглед и достигнем до симулиране на оргазъм. Досещате се, нали? Всяка жена се е възползвала  от тази си способност… и със сигурност работи.

Можем да се преобразим само с малко грим

Който е измислим козметиката има едно голямо „Браво!”.

Само за броени минути, с помоща на малко грим можем да прикрием някои малко недостатъци и да изглеждаме адски секси. Дори когато сме болни, криво ни е, или ставаме от сън… малко спирала и червило може да ни преобразят.

Ние живеем по-дълго

 Ето и още едно предимство –  жените живеят от пет до десет години по-дълго от мъжете. Напълно достатъчно време да направиш всичко, което си поискаш.

054

Множествените ни оргазми

 Естествено това зависи от партньора ни и дали той е достатъчно добър. Ако имаме този късмет, може да изпитаме това удоволствие и то няколко пъти един след друг.

Можем да обличаме каквото си пожелаем

За разлика от мъжете, ние  можем да носим и панталони, и поли, и рокли – каквото си пожелаем.  А и като се замислим, една сексапилна минипола със сигурност може да ти осигури няколко безплатни питиета – още един бонус за нас.

Можем да флиртуваме на воля

Понякога флиртът на един мъж с жена може да му изиграе лоша шега и тя да го приеме за нахален и досаден тип. Ако ние флиртуваме обаче, това може да изглежда доста секси.  Само един  поглед може да привлече мъжкото внимание и  да ни спечели поредния безплатен вход или питие.

предимствата да си жена

Не се притесняваме, че няма да ни стане

Да, на нас винаги „ни става”! Или с други думи, няма възможност да попаднем в неловка ситуация и да се изложим пред  нашия партньор. Нужно ни е само малко да се възбудим и сме готови  за бурни и страстни изживявания.

Винаги можем да си намерим извинение

Да,не е ли чудесно! Именно така неприятният за нас  ПМС-а може да ни е доста полезен в някои ситуации . Само споменаването на думички като „болки“, „тампон“, „менструация“ – и мъжете веднага се съгласяват да стане на твоето.

И освен това винаги може да използваме женските си проблеми като извинение, когато не ни се прави секс.

Можем да контролираме възбудата си

За какво говоря ли? Знаем къде и кога може, и къде не е уместно и до известна степен може да се контролираме, за разлика от мъжете.

А хубавото при нас е, че дори и да се възбудим на публично място, това няма да стане достояние до никого без наше желание. 

Най-голямото предимство – женските гърди

И мъжете ги имат, но не  в тези размери и в никакъв случай няма как да ги използват.

Независимо дали са по-малки или по-големи, женските гърди са едно от нещата, за които трябва да сме благодарни. Припомнете си само колко пъти сте  получавали безплатни питиета, по-бързо обслужване и мъжкото внимание, точно заради тях?

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Женски хитрини. Как да го накараш да се чувства незаменим

  Има начин да накараш един мъж, да се чувства незаменим . След което трябва само да наблюдаваш как връзката ви разцъфтява. Не забравяйте комплиментите Да направиш хубав комплимент е цяло

За мен

Качествата на идеалния мъж

  Да откриете мъжа с главно "М"  в днешно време става все по-трудно. Всяка жена си мечтае именно за това  – човекът до нея да е истински мъж, който да

В леглото

Да спим или да не спим заедно с половинката

Ако дилемата дали да делите общо легло с половинката ви е седяла някога на дневен ред, ето набързо списък с положителните и отрицателни страни на общия сън. Не забравяйте, че

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.