Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

 

Той има любовница… и вие вече знаете!  Как да постъпите? За жалост, обаче, изборът не е много голям.

lubovnicaДа изчакаш реката на времето да отнесе излишния вече труп на съперницата, или да действаш?

Когато знаеш вече за  любовницата, но не предприемеш нещо, а наблюдаваш от своето ъгълче мрачна и тъжна, ти просто мълчаливо ги благославяш да продължат връзката си.

Тук е мястото на известен виц, по този повод:

Семейство вечеря в ресторант, когато към масата им се приближава красиво момиче и нежно целува съпруга.
– Коя беше тази? – пита жената.
– Любовницата ми – отговаря съпругът.
– Любовницата ти ли?! Искам развод.
– Сигурна ли си, скъпа? Наистина ли искаш да се откажеш от голямата къща, басейна, мерцедеса, бижутата, кожените палта и вилата на морето?
През следващия половин час на масата цари ледена атмосфера. После жената сръгва мъжа си и пита:
– Онзи там не е ли Иван? С коя е?
– С любовницата си – отговаря съпругът.
– Ха – възкликва тя и лапва лъжичка десерт. – Нашата е много по-готина.

Избора е ваш! 

Любимият не е вещ, която вие притежавате, разбира се, но при една сериозна и дълга връзка, може би си заслужава да го отвоювате. Значи първо трябва да си дадете сметка за това – искате ли. Ако отговора е да – действайте!

Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

Тук възможностите пак не са безброй, но изиграйте себе си по най-печелившия начин.

  1. liubovnicaДа говорите с нея! Как да проведете неприятния диалог? Говорете кратко и ясно. Основното нещо, което тя трябва да разбере е,  че се налага да го остави и момента е сега. Опитайте се да избягвате вулгарен език, физически наранявания или драматични сцени. Можете да я заплашите с нещо или някой, трябва да сте го обмислили предварително. Без значение какво каже тя, емоционално по стабилната жена ще спечели словесния двубой. Ако това сте вие и се държите с достойнство и спокойствие, успели сте поне наполовина.
  2. iznevqraДа говорите с него! Ако вече сте провели неприятния разговор с нея или сте предпочели да го избегнете, от страх, неудобство или отвращение, сега е време да проведете разговор с източника на проблема – любимия мъж.

Най-важното е, направете го искренно и от сърце. Бъдете максимално спокойна и здравомислеща, въпреки че няма място за особена учтивост. Естествено егото на всеки човек има две страни, едната обърната навътре, другата – навън. И, ако вашият вътрешен глас крещи от гняв, изразете го. Защото, ако психически крещите в бяс, но запазите мълчание и не го извадите от себе си, най-късно след шест месеца ще се озовете при лекаря, с пълен букет от психични разстройства.

Сега е момента да подчертаете степента на обидата и нараняването си. Та той дори не си е направил труда да запази в тайна от вас, тази връзка. Дали то е грижа за това, което ви причинява…

Кажете на глас думата „раздяла“. Наблюдавайте неговата реакция. Ако той покаже, че не му пука дали ще оцелее връзката ви – пуснете го да си иде. 

Реагирайте по най-правилния начин, без излишни драми, които само ще удължат агонията. Щом вече е решил, че не сте му достатъчна и даже не прави усилие да ви върне, това е изгубена кауза. Всъщност вариантите са два, или ви обича или не. По това какво предприеме, можете да разберете в кой сте попаднали. Ако е първия – подайте му ръка и заедно се измъкнете от ситуацията – хората са заедно, за да си помагат и в трудните ситуации, а безгрешни няма. Ако имате злощастието на втория вариант, спасявайте се поединично – винаги има нов шанс. Самоуважението и достойнството трябва да бъдат ценени.

iznevqrataВие трябва да бъдете щастлива!

Автор

Подобни статии

Свободно време

Как да възбудим мъжа според неговата зодия

  Дали сме срещнали Мъжът на живота си или просто искаме да освежим дългогодишната си връзка, зодията може да се окаже добър съюзник в тази мисия. Зодиакалният знак на половинката

Любов и секс

Интернет любов

8 съвета за успешно интернет запознанство   Ако сте свободна и имате желание да се втурнете към една нова връзка, изпълнена със страст, любов и романтика сред всичките си чудеса

Любов и секс

Все още търсите принца от приказките?

  Все още търсите принца от приказките? Време е да се върнете в действителността… Ако вашият списък с изисквания към човека достоен да застане до вас изглежда по този начин

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.