Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

 

Той има любовница… и вие вече знаете!  Как да постъпите? За жалост, обаче, изборът не е много голям.

lubovnicaДа изчакаш реката на времето да отнесе излишния вече труп на съперницата, или да действаш?

Когато знаеш вече за  любовницата, но не предприемеш нещо, а наблюдаваш от своето ъгълче мрачна и тъжна, ти просто мълчаливо ги благославяш да продължат връзката си.

Тук е мястото на известен виц, по този повод:

Семейство вечеря в ресторант, когато към масата им се приближава красиво момиче и нежно целува съпруга.
– Коя беше тази? – пита жената.
– Любовницата ми – отговаря съпругът.
– Любовницата ти ли?! Искам развод.
– Сигурна ли си, скъпа? Наистина ли искаш да се откажеш от голямата къща, басейна, мерцедеса, бижутата, кожените палта и вилата на морето?
През следващия половин час на масата цари ледена атмосфера. После жената сръгва мъжа си и пита:
– Онзи там не е ли Иван? С коя е?
– С любовницата си – отговаря съпругът.
– Ха – възкликва тя и лапва лъжичка десерт. – Нашата е много по-готина.

Избора е ваш! 

Любимият не е вещ, която вие притежавате, разбира се, но при една сериозна и дълга връзка, може би си заслужава да го отвоювате. Значи първо трябва да си дадете сметка за това – искате ли. Ако отговора е да – действайте!

Чувствате ли се ограбена? Действайте веднага!

Тук възможностите пак не са безброй, но изиграйте себе си по най-печелившия начин.

  1. liubovnicaДа говорите с нея! Как да проведете неприятния диалог? Говорете кратко и ясно. Основното нещо, което тя трябва да разбере е,  че се налага да го остави и момента е сега. Опитайте се да избягвате вулгарен език, физически наранявания или драматични сцени. Можете да я заплашите с нещо или някой, трябва да сте го обмислили предварително. Без значение какво каже тя, емоционално по стабилната жена ще спечели словесния двубой. Ако това сте вие и се държите с достойнство и спокойствие, успели сте поне наполовина.
  2. iznevqraДа говорите с него! Ако вече сте провели неприятния разговор с нея или сте предпочели да го избегнете, от страх, неудобство или отвращение, сега е време да проведете разговор с източника на проблема – любимия мъж.

Най-важното е, направете го искренно и от сърце. Бъдете максимално спокойна и здравомислеща, въпреки че няма място за особена учтивост. Естествено егото на всеки човек има две страни, едната обърната навътре, другата – навън. И, ако вашият вътрешен глас крещи от гняв, изразете го. Защото, ако психически крещите в бяс, но запазите мълчание и не го извадите от себе си, най-късно след шест месеца ще се озовете при лекаря, с пълен букет от психични разстройства.

Сега е момента да подчертаете степента на обидата и нараняването си. Та той дори не си е направил труда да запази в тайна от вас, тази връзка. Дали то е грижа за това, което ви причинява…

Кажете на глас думата „раздяла“. Наблюдавайте неговата реакция. Ако той покаже, че не му пука дали ще оцелее връзката ви – пуснете го да си иде. 

Реагирайте по най-правилния начин, без излишни драми, които само ще удължат агонията. Щом вече е решил, че не сте му достатъчна и даже не прави усилие да ви върне, това е изгубена кауза. Всъщност вариантите са два, или ви обича или не. По това какво предприеме, можете да разберете в кой сте попаднали. Ако е първия – подайте му ръка и заедно се измъкнете от ситуацията – хората са заедно, за да си помагат и в трудните ситуации, а безгрешни няма. Ако имате злощастието на втория вариант, спасявайте се поединично – винаги има нов шанс. Самоуважението и достойнството трябва да бъдат ценени.

iznevqrataВие трябва да бъдете щастлива!

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Какво говори за нас езика на тялото?

Езикът на тялото е много важен в обществото. С него можем да кажем много неща, като разчитаме изключително на вербалната комуникация с хората около нас. Според много специалисти, този начин

В леглото

Загубата на удоволствие или на какво може да се дължи липсата на оргазъм?

  На какво може да се дължи липсата на оргазъм? Оргазма се възприема и описва различно от всяка жена, но най – общо казано това е пиковият момент на удоволствие

Любов и секс

Характеристика на непоправимия ревнивец

  Каква е характеристика на непоправимия ревнивец Скъпи дами, искрено ви пожелавам да не попадате на такъв мъж, тъй като освен, че ревността сама по себе си е неприятна, доста

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.