Защо мъжете си отиват?

Защо мъжете си отиват?

Защо мъжете си отиват

maj jena

Има някои основни причини, поради които мъжете напускат една сериозна връзка.  На тях ще обърнем внимание сега.

 

Една от основните причини е, че мъжът е загубил интерес към своята партньорка. За мъжът е важно, да имат общи интересни теми за разговор с нея, както и добрия секс. Но ако няма общи теми на разговор,  секса рядко помага за сериозна връзка?

Мъжът се нуждае от възхищение от външния му вид, от способностите му и от чертите на характера му. Ако го обичате, това няма да ви е трудно. Всеки мъж се нуждае от фен клуб, чийто президент да е неговата любима. Тя трябва да го насърчава не само когато побеждава, но и през неизбежните трудни времена. Тогава тя трябва да му каже: „Можеш да го направиш. Миналия път се справи добре. Можеш пак. Вярвам в теб.” Ако ви изгуби, като фен, той просто си тръгва.

Няколко неизвестни гении пуснали 24-часов запис с нежни послания към копнеещите за възхищение мъже. Те можели да наберат един номер и да чуят сладък женски глас, който припявал: „Ти си най-вълнуващият мъж, когото някога съм срещала.“ След ефектна пауза, гласът продължавал: „Чудя се дали жената в живота ти знае каква щастливка е.“ А после нежно добавял: „Аз знам.“ След като смехът утихнал, по време на един семинар, където този запис бил представен, твърде много мъже вдигнали ръце с въпроса: „Какъв, казахте, е номерът?“. И ако не знаете „номера”, той си тръгва …

Той трябва да знае, че има някой на негова страна, на когото може да разчита. Този някой трябва да бъде жената до него.

Не оставяйте вашия партньор да напусне дома сутрин, без да го целунете и да му пошушнете, колко много се възхищавате от него. Той няма да забрави това през целия ден. Вие сте задоволили егото му и не го оставяте отворен за малките трикове на дамата, която ще се перчи пред него, мислейки си, че вашият любим е следващото й завоевание. Чрез това малко внимание вие заздравявате връзката си.

Някъде четох история за една млада жена, която имала ужасна сутрин. Мъжът й не можел да си намери ризата, мърморел по време на закуската и разлял млякото на масата и на пода. След като тя най-накрая изпратила децата на училище, двамата провели същински открит двубой. Когато той тръгнал за работа й извикал: „Защо въобще живееш с мен?“ Без да се замисля, тя отвърнала: „Защото приличаш на Том Круз!“. Била ужасена от отговора си. Тя била с него, защото го обичала, разбира се, а приликата му с Том Круз била част от представата, която си била изградила за него. Преживяла страшен 1/2 час, преди да иззвъни телефона. „Знаеш ли какво харесвам в теб?” я попитал мъжът й развеселено. „Не мога да си представя.” отговорила тя. „Безпогрешната ти преценка и страхотния ти вкус за хубавото.” Вгледайте се в  мъжа до вас следващия път и ще видите как той изучава външния си вид. Косата му може да е малко поокапала, може да има и коремче, но това не е от голямо значение за него. Той вижда мускулите си и заявява на отражението си в огледалото: „Ей, тигре!“. Всеки път, когато мъжът се чувства като тигър, може да победи света. Докато му давате основание да бъде тигър в собственото си огледало, той няма да търси своята тигрица другаде.

Друга причина е, че жените обичат да устройват скандали, дори и за незначителни неща. В една връзка най-важни са взаимните компромиси. И ако жената в тази връзка постоянно се опитва да докаже, че тя е права, тогава мъжът рано или късно ще се изправи пред дилемата, дали да толерира това поведение, или да прекрати мъчителните отношения.

Мъжете не обичат подробните разкази за различни безсмислени, „според тях” дреболии – любима тема в женските разговори. Разбира се, че той се интересува от нейния личен живот,  проблеми, успехи и неуспехи, но всичко трябва да бъде с мярка. Мъжът бързо се уморява от безпредметни разговори. И когато търпението му е изчерпано, той напуска.

За мъжа е много важно, до него да има красива и интересна жена. Всеизвестен факт е, че мъжът обича с очите. Мнозина с основание твърдят, че не външноста е най-важна в една връзка. Но когато една жена се отпусне и престане да се грижи за себе си, той просто не издържа и си тръгва.

Ако една жена иска един мъж за дълга и щастлива връзка, то тя трябва да е готова за компромиси и винаги да бъде интересна, и непрекъснато променяща се. Тогава няма да му доскучае и ще бъде нейния тигър.

 

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Възрастта и сексът

Колкото по-рядко правим любов, толкова по-малко желание изпитваме, а всъщност нищо в човешката природа не предполага, че с напредването на възрастта поривите на страстта трябва да утихнат. Напротив, остарявайки, и

Любов и секс

Защо мъжете си падат по кучки?

  Тази част от жените, които се възприемат като „лоши момичета”,  сърцеразбивачки, нарушителки на правилата или с други думи казано „кучки”,  всъщност изглежда, че притежават един вид магнитна сила, която

Любов и секс

8 неща, които не знаеш за мъжете

  Ах, тези мъже! Колкото повече мислим, че знаем всичко за тях, толкова повече разбираме, че грешим. Смяташ ли, че мъжете са ти ясни? Имаш ли самочувствието да твърдиш, че

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.