Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

 

Хиляди двойки се разделят заради социалните медии. Вместо да сближават хората, социалките правят точно обратното – създават предпоставки за раздели.

Социални медии за споделяне не са нещо ново, но като че ли тепърва ще се сблъскваме с негативните последици. Преди 10 години влюбените предпочитаха  срещите очи в очи, а не във Фейсбук. След като социалната платформа стана популярна, народът започна масово да живее заради снимките, които ще качи в профила си. Някои хора се превърнаха дори в маниаци на тази тема, показвайки във всеки един момент къде са и с кого. Добър пример в това отношение ни дават и фолкзвездите и моделките, които се чувстват длъжни да се снимат дори и в тоалетната.

Woman using mobile phone, man using laptop computer in the background-1459895

Проблемите при много двойки започват, когато установят, че другарчето им има таен профил във Фейсбук, който изобилства от приятелства със срещуположния пол. Това излиза извън контрол в случаите, при които двойката е разделена за определен период от време. Сякаш Facebook се оказа най-привлекателен за изневери.

 

"Женени сме от 12 години, но едва преди 8 месеца разбрах, че мъжът ми има профил във Фейсбук. Беше се регистрирал без аз да знам по време на една командировка. Аз и преди съм го карала, но той отказваше. Един ден негов приятел се изпусна, шегувайки се, че съпругът ми стои по цял ден в социалната мрежа. Онемях! Дори не знаех, че има профил. След скандал той ми показа профила си и какво да видя – беше се сприятелил с почти всичките си бивши приятелки. Срам ме е да кажа какви съобщения си бяха писали и какви коментари имаше по мой адрес. Бяха коментирали дори уменията ми в леглото – била съм като дърво и т.н.", споделя наша читателка.

EA60593C89794676CAAF4B968FD_h498_w598_m2

Този случай не е единствен! Оказва се, че има много такива истории. "Една нощ приятелят ми не се беше прибрал до 4 часа сутринта, когато реших да поразровя профила му във Фейсбук. Видях, че си е писал съобщения с друга жена. Бяха си разменили телефонни номера и дори се бяха уговорили да се срещнат. Ужас! Изневери ми във Фейсбук! ", жалва се жената.

За никого не е приятно да разбере как половинката му се закача, флиртува и дори отправя предложения за секс. Разбира се, не казваме, че всеки мъж е склонен да изневери в нета. Предразположените към забежки обаче се чувстват напълно в свои води в тази виртуална свободия, където могат необезпокоявани да подхвърлят сексуални намеци.

Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

Благодарение на някои опции на Фейсбук лесно може да наблюдавате кога и какво качва половинката ви. Няма как да ви излъже, че не е на линия, след като споделя разни статуси и качва снимки в профила си. И все пак, никой не е застрахован, че няма да се поддаде на увлечението. Случва се дори зрели жени и мъже да си уреждат срещи чрез Фейсбук. Най-опасни са старите любови. Жените по правило имат афинитет към  първите си гаджета и ученическите връзки. От снимка на снимка, от лафче на лафче, само след няколко часа току виж сте се уговорили за кафе. Продължението, разбира се, зависи само от вас. И за да не ни се разсърди Фейсбук, ще кажем, че също толкова опасни са и различните форуми и сайтове за запознанства. Така че, умната!

 

 

 

Автор

Подобни статии

За мен

10 неща, които никога да не казваш на свекървата

    10 неща, които никога да не казваш на свекървата Харесва ли ти или не, в живота ти вече има ново присъствие – това на свекървата. Всички знаем стереотипите

Любов и секс

В дома на един необвързан мъж

  Да надникнем в дома на един ерген Какво представлява един необвързан мъж в представите на жените? Може би повечето си представят, че точно един от все още свободните представители

За мен

Предимствата на една неангажираща връзка

  В днешното форсирано ежедневие все повече се сблъскваме с проблема за недостиг на време. Не всеки е организиран и добър балансьор. Понякога губим баланса между работа, семейство, приятели, лични хобита…

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.