Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

 

Хиляди двойки се разделят заради социалните медии. Вместо да сближават хората, социалките правят точно обратното – създават предпоставки за раздели.

Социални медии за споделяне не са нещо ново, но като че ли тепърва ще се сблъскваме с негативните последици. Преди 10 години влюбените предпочитаха  срещите очи в очи, а не във Фейсбук. След като социалната платформа стана популярна, народът започна масово да живее заради снимките, които ще качи в профила си. Някои хора се превърнаха дори в маниаци на тази тема, показвайки във всеки един момент къде са и с кого. Добър пример в това отношение ни дават и фолкзвездите и моделките, които се чувстват длъжни да се снимат дори и в тоалетната.

Woman using mobile phone, man using laptop computer in the background-1459895

Проблемите при много двойки започват, когато установят, че другарчето им има таен профил във Фейсбук, който изобилства от приятелства със срещуположния пол. Това излиза извън контрол в случаите, при които двойката е разделена за определен период от време. Сякаш Facebook се оказа най-привлекателен за изневери.

 

"Женени сме от 12 години, но едва преди 8 месеца разбрах, че мъжът ми има профил във Фейсбук. Беше се регистрирал без аз да знам по време на една командировка. Аз и преди съм го карала, но той отказваше. Един ден негов приятел се изпусна, шегувайки се, че съпругът ми стои по цял ден в социалната мрежа. Онемях! Дори не знаех, че има профил. След скандал той ми показа профила си и какво да видя – беше се сприятелил с почти всичките си бивши приятелки. Срам ме е да кажа какви съобщения си бяха писали и какви коментари имаше по мой адрес. Бяха коментирали дори уменията ми в леглото – била съм като дърво и т.н.", споделя наша читателка.

EA60593C89794676CAAF4B968FD_h498_w598_m2

Този случай не е единствен! Оказва се, че има много такива истории. "Една нощ приятелят ми не се беше прибрал до 4 часа сутринта, когато реших да поразровя профила му във Фейсбук. Видях, че си е писал съобщения с друга жена. Бяха си разменили телефонни номера и дори се бяха уговорили да се срещнат. Ужас! Изневери ми във Фейсбук! ", жалва се жената.

За никого не е приятно да разбере как половинката му се закача, флиртува и дори отправя предложения за секс. Разбира се, не казваме, че всеки мъж е склонен да изневери в нета. Предразположените към забежки обаче се чувстват напълно в свои води в тази виртуална свободия, където могат необезпокоявани да подхвърлят сексуални намеци.

Ужас! Изневери ми във Фейсбук!

Благодарение на някои опции на Фейсбук лесно може да наблюдавате кога и какво качва половинката ви. Няма как да ви излъже, че не е на линия, след като споделя разни статуси и качва снимки в профила си. И все пак, никой не е застрахован, че няма да се поддаде на увлечението. Случва се дори зрели жени и мъже да си уреждат срещи чрез Фейсбук. Най-опасни са старите любови. Жените по правило имат афинитет към  първите си гаджета и ученическите връзки. От снимка на снимка, от лафче на лафче, само след няколко часа току виж сте се уговорили за кафе. Продължението, разбира се, зависи само от вас. И за да не ни се разсърди Фейсбук, ще кажем, че също толкова опасни са и различните форуми и сайтове за запознанства. Така че, умната!

 

 

 

Автор

Подобни статии

Любопитно

Какви са мъжете Стрелец в леглото?

  Какви са мъжете Стрелец в леглото? Стрелецът с право е наричан най-огнения знак от всички зодии. Точно затова тези мъже са истински горещ пламък в леглото и ако не

За нас

Как да планираме сватбата на мечтите си

Как да планираме сватбата на мечтите си Сватбата е най-вълнуващото преживяване за много жени, но тя също така не рядко се превръща в източник на напрежение. За да избегнете този

Свободно време

Кои са хобитата, които ще ви направят по – привлекателна за мъжете

Ще ви запознаем с хобитата, които ще ви направят по – привлекателна за мъжете  Що е то хоби? Най – общо казано това е вид увлечение или начин за прекарване

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.