Тайните на страхотния секс

Тайните на страхотния секс

 

Тайните на страхотния секс

Ако е секс, да е страхотен! А какво всъщност е нужно, за да бъде удоволствието максимално? Сексуална игра, страстни целувки навсякъде по тялото, различни пози, които да ви доведат до краен предел… Общо взето в секса е нужно да се експериментира непрекъснато. За съжаление, обаче, доста двойки стават жертва на  еднообразието и дори сексът с половинката започва да доскучава. А това не трябва да се случва, нали?

Затова ние ще ви помогнем не само да запазите страстите във връзката си, но и да изпитате удоволствието от страхотния секс, ето как:

Правило 1: Колкото по-бавно, толкова по-страстно

Нещата трябва да стават бавно, малко по малко, все пак не бързате за никъде , нали? Само така ще може да се насладите на всеки един миг, прекаран с половинката в леглото. Като за начало, опитайте се да разберете всичко, което доставя удоволствие на партньора ви и естествено покажете какво харесвате вие. Не забравяйте да се целувате по-често и много страстно…кой не обича целувките? След това бавно преминете по цялото тяло, като се спускате нежно до зоните, които го карат да се възбужда максимално. Колкото повече време прекарате в тази еротична игра, толкова повече ще се наслаждавате на възбудата. Не забравяйте най-важното правило – правете го бавно и страстно, защото имате цялото време на света!

Правило 2: Направете си еротичен масаж

Ако все  още не сте го правили, време е!

Един страстен еротичен масаж е перфектното допълнение към сексуалната игра.

Може да използвате специални кремчета или в случай, че нямате, да вземете нещо налично (каквото си харесате) – най-важното е да знаете къде и как точно да си направите масажа …един на друг.

Правете го бавно, нежно …и се отдайте на въображението си!

страхотния секс

Правило 3: Експериментирайте

Може да се хвалите, че сте пробвали какво ли не с половинката си, но със сигурност винаги ще се намери нещо ново – някоя игра, различна поза, нещо което да направи секса още по-добър. Експериментите правят страстите още по-горещи и изживяването още по-вълнуващо. Забравете за всички онези неща и пози, които вече сте практикували – те са скучни и изтъркани… Развихрете въображението си!

Ако не сте от най-дейните, попитайте половинката си какви са желанията, тайните фантазии и се опитайте да ги изпълните заедно.

Така и вие, и вашият партньор ще си доставите удоволствие  и в същото време дори може да се позабавлявате.

Правило 4: Изненадайте половинката

Какво по-хубаво от това да направиш изненада на партньора си – да направиш еротична изненада. Не разчитайте на това, че той трябва да поеме инициативата и винаги пръв да ви предлага да се забавлявате. Едва ли има нещо по-секси за един мъж от това жената до него да му покаже, че го иска и че е готова на всичко за малко страстни изживявания. А какво по-хубаво нещо от това да изненадаш половинката си като му приготвиш изненада –  лека светлина(може само на свещи), романтична обстановка, бутилка вино, облечена в нещо секси и легнала в спалнята…

Това е най-сигурният начин да събудиш либидото на любимия – като му покажеш колко силно го желаеш.

candles

Правило 5: Разкрийте се един на друг

Какво искаме да кажем ли? В една връзка партньорите трябва да са открити един към друг, да си споделят, да правят нещата заедно и да се задоволяват взаимно.

Освен секса, отдайте се на неща като яденето и четенето на романи, разглеждане на стари и снимки, разказване на интересни истории от миналото .. това са нещата, които може да ви сближат.

А колкото по-близки се чувстват двама души, толкова повече се отпускат един пред друг и сексът, който правят е повече от страхотен.

Не се притеснявайте да споделяте с половинката ви какво ви харесва и какво не, за да може нещата в спалнята да бъдат перфектни. Разкрийте се един пред друг, отпуснете се, спомнете си за всички луди неща, които сте правили като по-млади или които искате да направите и действайте!

Не трябва да има никаква преграда между вас, защото най-хубавият секс е между двама партньори, които са напълно открити един пред друг.

Най-важното  е да се наслаждавате  на абсолютно всеки момент с вашата половинка и да не гледате на секса като някаква чисто физическа дейност, а като едно страхотно удоволствие както за вас, така и за него. Това е тайната на страхотния секс!

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Възрастта и сексът

Колкото по-рядко правим любов, толкова по-малко желание изпитваме, а всъщност нищо в човешката природа не предполага, че с напредването на възрастта поривите на страстта трябва да утихнат. Напротив, остарявайки, и

В леглото

Хванах си гадже, но сексът не върви

  Срещнали сте страхотен мъж, чувствата ви са силни и вече сте на „втора база“. Обаче става засечка – сексът не върви. Нормално е да махнете с ръка и да кажем

Любопитно

Какви са мъжете Стрелец в леглото?

  Какви са мъжете Стрелец в леглото? Стрелецът с право е наричан най-огнения знак от всички зодии. Точно затова тези мъже са истински горещ пламък в леглото и ако не

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.