Предимствата на една неангажираща връзка

Предимствата на една неангажираща връзка

 

неангажираща връзкаВ днешното форсирано ежедневие все повече се сблъскваме с проблема за недостиг на време. Не всеки е организиран и добър балансьор. Понякога губим баланса между работа, семейство, приятели, лични хобита… Това може да повлияе лошо на интимната връзка между вас и партньора ви или да стане причина да не можете да започнете такава.

В крайна сметка всичко е въпрос на приоритети. Опитайте да си отговорите на въпроса: Кое е на първо място за мен?

Ако поставяте себе си преди всичко и не сте способни да отделите нужното време, за да създадете и поддържате една истинска връзка, по-добре помислете над варианта за неангажираща връзка.

Какво ще ви донесе тя?

Необвързващите взаимоотношения не са за всеки. На нас като жени ни е трудно да не се обвързваме емоционално. Правете си сметка, че можете да излезете много наранени от подобни опити, ако се влюбите, например. Изходът от подобни експерименти е винаги неясен.

Едно от предимствата на неангажиращата връзка е, че имате всичкото си време за вашите си дела и сами определяте колко от него да отделите на нея.

Друго предимство е, че не ви се налага да давате отчет пред никого, да се оправдавате за каквото и да било, да се съобразявате. Колко по-лесно е да си направите спонтанни планове на мига!

Често от нас жените се очаква да се приберем след изтощителния работен ден и да напазаруваме, да сготвим, да чистим – да изкараме втора смяна. Ако не се приберем след работа се започват едни обаждания по телефона – Какво ще ми сготвиш? Ама, претоплено не ми се яде… Проблемът ви е решен с неангажиращите отношения.

В такъв тип връзка жените сме облагодетелствани относно избора на партньор. Внимавайте с ангажираните мъже. Ще си усложните живота. Тук ще има криеници, измъкване. Вярно е, че адреналинът играе роля, но се връщате към съобразяването с другия. Освен това не е изключено накрая да останете с разбито сърце. Една неангажираща връзка може да се превърне нещо много красиво

Когато сте избрали такъв тип връзка няма да се чувствате виновни да бъдете с някой друг. Няма да се борите с моралните си принципи и да се срамувате.

Не мога да ви кажа „От опит глава не боли!”, защото не е ясно какво ще се получи. Може пък да срещнете голямата любов и успеете да намерите баланса в живота. Кой знае? По-добре не подхождайте с определени очаквания, а се оставете на нещата да се развиват спокойно.

Автор

Подобни статии

За нас

Виж суровата истина! Признаци за мъжката изневяра

  Мъжете са генетично предразположени да кръшкат? Виж дали това наистина е така в следващите редове. Много известни политици, актьори и спортисти са се оказвали в неудобно положение да обясняват

Спорт и диети

Секс или фитнес – с кое да се заемете?

  Каква е връзката межди секс и фитнес? Секс и фитнес – понятия, които в известен смисъл са близки и по някакъв начин свързани. Учените, не една или две години,

За нас

Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 1ва част

Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 2ра част Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 3-та част Дали сме срещнали Мъжа на живота си или просто искаме да освежим

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.