Предимствата на една неангажираща връзка

Предимствата на една неангажираща връзка

 

неангажираща връзкаВ днешното форсирано ежедневие все повече се сблъскваме с проблема за недостиг на време. Не всеки е организиран и добър балансьор. Понякога губим баланса между работа, семейство, приятели, лични хобита… Това може да повлияе лошо на интимната връзка между вас и партньора ви или да стане причина да не можете да започнете такава.

В крайна сметка всичко е въпрос на приоритети. Опитайте да си отговорите на въпроса: Кое е на първо място за мен?

Ако поставяте себе си преди всичко и не сте способни да отделите нужното време, за да създадете и поддържате една истинска връзка, по-добре помислете над варианта за неангажираща връзка.

Какво ще ви донесе тя?

Необвързващите взаимоотношения не са за всеки. На нас като жени ни е трудно да не се обвързваме емоционално. Правете си сметка, че можете да излезете много наранени от подобни опити, ако се влюбите, например. Изходът от подобни експерименти е винаги неясен.

Едно от предимствата на неангажиращата връзка е, че имате всичкото си време за вашите си дела и сами определяте колко от него да отделите на нея.

Друго предимство е, че не ви се налага да давате отчет пред никого, да се оправдавате за каквото и да било, да се съобразявате. Колко по-лесно е да си направите спонтанни планове на мига!

Често от нас жените се очаква да се приберем след изтощителния работен ден и да напазаруваме, да сготвим, да чистим – да изкараме втора смяна. Ако не се приберем след работа се започват едни обаждания по телефона – Какво ще ми сготвиш? Ама, претоплено не ми се яде… Проблемът ви е решен с неангажиращите отношения.

В такъв тип връзка жените сме облагодетелствани относно избора на партньор. Внимавайте с ангажираните мъже. Ще си усложните живота. Тук ще има криеници, измъкване. Вярно е, че адреналинът играе роля, но се връщате към съобразяването с другия. Освен това не е изключено накрая да останете с разбито сърце. Една неангажираща връзка може да се превърне нещо много красиво

Когато сте избрали такъв тип връзка няма да се чувствате виновни да бъдете с някой друг. Няма да се борите с моралните си принципи и да се срамувате.

Не мога да ви кажа „От опит глава не боли!”, защото не е ясно какво ще се получи. Може пък да срещнете голямата любов и успеете да намерите баланса в живота. Кой знае? По-добре не подхождайте с определени очаквания, а се оставете на нещата да се развиват спокойно.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Какви са мъжете Стрелец в леглото?

  Какви са мъжете Стрелец в леглото? Стрелецът с право е наричан най-огнения знак от всички зодии. Точно затова тези мъже са истински горещ пламък в леглото и ако не

За нас

Какви са мъжете Козирог в леглото?

  Какви са мъжете Козирог в леглото? Повечето мъже Козирог не мислят, че съществува такова нещо като любов от пръв поглед. Те знаят как да обичат, но трябва да се

За майките

Да спим или да не спим заедно с половинката

Ако дилемата дали да делите общо легло с половинката ви е седяла някога на дневен ред, ето набързо списък с положителните и отрицателни страни на общия сън. Не забравяйте, че

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.