Предимствата на една неангажираща връзка

Предимствата на една неангажираща връзка

 

неангажираща връзкаВ днешното форсирано ежедневие все повече се сблъскваме с проблема за недостиг на време. Не всеки е организиран и добър балансьор. Понякога губим баланса между работа, семейство, приятели, лични хобита… Това може да повлияе лошо на интимната връзка между вас и партньора ви или да стане причина да не можете да започнете такава.

В крайна сметка всичко е въпрос на приоритети. Опитайте да си отговорите на въпроса: Кое е на първо място за мен?

Ако поставяте себе си преди всичко и не сте способни да отделите нужното време, за да създадете и поддържате една истинска връзка, по-добре помислете над варианта за неангажираща връзка.

Какво ще ви донесе тя?

Необвързващите взаимоотношения не са за всеки. На нас като жени ни е трудно да не се обвързваме емоционално. Правете си сметка, че можете да излезете много наранени от подобни опити, ако се влюбите, например. Изходът от подобни експерименти е винаги неясен.

Едно от предимствата на неангажиращата връзка е, че имате всичкото си време за вашите си дела и сами определяте колко от него да отделите на нея.

Друго предимство е, че не ви се налага да давате отчет пред никого, да се оправдавате за каквото и да било, да се съобразявате. Колко по-лесно е да си направите спонтанни планове на мига!

Често от нас жените се очаква да се приберем след изтощителния работен ден и да напазаруваме, да сготвим, да чистим – да изкараме втора смяна. Ако не се приберем след работа се започват едни обаждания по телефона – Какво ще ми сготвиш? Ама, претоплено не ми се яде… Проблемът ви е решен с неангажиращите отношения.

В такъв тип връзка жените сме облагодетелствани относно избора на партньор. Внимавайте с ангажираните мъже. Ще си усложните живота. Тук ще има криеници, измъкване. Вярно е, че адреналинът играе роля, но се връщате към съобразяването с другия. Освен това не е изключено накрая да останете с разбито сърце. Една неангажираща връзка може да се превърне нещо много красиво

Когато сте избрали такъв тип връзка няма да се чувствате виновни да бъдете с някой друг. Няма да се борите с моралните си принципи и да се срамувате.

Не мога да ви кажа „От опит глава не боли!”, защото не е ясно какво ще се получи. Може пък да срещнете голямата любов и успеете да намерите баланса в живота. Кой знае? По-добре не подхождайте с определени очаквания, а се оставете на нещата да се развиват спокойно.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

9 фрази, които мъжете казват при раздяла и техния "превод"

  Опитвате се да си обясните защо се разделихте и какво имаше предвид той с думите си. Нищите с приятелките си и се чудите как да си го върнете. Дали си

За мен

Дали той ви е истински приятел?

  Дали той ви е истински приятел? Един от най-често задаваните въпроси, чийто отговор все още не може да се изясни, е има ли истинско приятелство между мъж и жена.

За нас

Характеристика на непоправимия ревнивец

  Каква е характеристика на непоправимия ревнивец Скъпи дами, искрено ви пожелавам да не попадате на такъв мъж, тъй като освен, че ревността сама по себе си е неприятна, доста

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.