По какво си падат мъжете в леглото! Една статия написана от мъже.

По какво си падат мъжете в леглото! Една статия написана от мъже.

 

Писането на тази статия я поверихме на мъжката ни аудитория. По какво си падат мъжете в леглото ще даде малко светлина за  мокрите сънища на "силния" пол. И така, ето и по какво си падат тези мръсници:

21. Всеки мъж си представя жената облечена като анимационен герой (не се хилете). Разбира се, не става въпрос да се намъкнете в костюм на "Гуфи", освен ако мъжа срещу вас има някакви по странни желания. Но една визия на жената котка или на принцеса (в това число и маска) би свършило чудесна работа за повдигане на самолета.

2. Мъжете обичат "кучките" в леглото. Стига с това мрънкане, бъдете строга господарка, вържете го! Сложете си чорапи, по които има бримки или пък са цветни, високи обувки и експериментирайте. И по леко с камшика ей!

3. Филмови герои. Предполагам всички сте гледали Бонд, Джеймс Бонд и се сещате за неговите момичета. А сещате ли се за това как се обличат звездите като Анджелина, Катрин Зита,  че защо не и баба Пам.

4. От вратата за краката ( или там подходящата част). Прибира се той изморен, преминал през куп срещи или пренесъл 1 тон праскови (според зависи какво работи) и вие от врата започвате да му мърморите, че майка ви идва в събота, а утре трябва да пусне прахосмукачка или пък му казвате "нарежи лука", че нямам време. Ми поръчайте си пица и го хванете за пакета с влизането и без това в коридора сте с теракота, чисти се лесно 🙂

5.  Крайно време е да кажем и за леглото все пак. Когато сте "там", то използвайте последните си спомени от еротичния канал (да знаем, че не го обичате и не го гледате). Крайно време е да осъзнаете, че с единия жезъл далеч не свършват ерогенните зони на мъжа. Топките (и под тях, но не много),  врата, на някои представители и ушите, гърдите (да не само вашите са чувствителни) са супер чувствителни и спокойно можете да ги галите, ближете, хапете и т.н.

36. Професии: Коакьорка, Учителка, Секретарка, Медицинска сестра, Полицайка, Проститутка ( е кво и това си е професия),  футболен съдия (ах ако е паднал последния път отбора му заради съдията какво ви чака …)  или невинна ученичка.

7. Пози: Стига с тая мисионерска, крайно време е да го "изправите до стената". Да го почнете в кухнята, банята, на терасата или в асансьора. Там позите ще ви дойдат от само себе си. Иначе, никога не е излишно да прегледате старата Кама сутра и да опресните знанията си.

8. Свирката не е онова нещо, което съдията надува за край на мача! Често се забравя, че с нея започва всеки мач. Разнообразието в секса ще донесе само положителни емоции и мислите ли, че трябва да се стига до край само когато "онова е в това".

9. Стриптийз!  Трябва ли да обясняваме?

10. Няма един с един мъж, но всеки обича новото, експеримента и получаването на нови емоции. Ако всеки път е едно и също, то рано или късно ще омръзне. За това най-важното нещо е да сте изобретателни. В леглото не трябва да има тайни.

5 мъжете в леглото

 

 

Автор

Подобни статии

За нас

10 типа мъже, неподходящи за сериозна връзка (част 2)

  10 типа мъже, неподходящи за сериозна връзка (част 1) Продължаваме с останалите 5 типа мъже, неподходящи за серизна връзка. Вечното мрънкало – той мрази всичко и всички, мрънка за всевъзможни

Хоби

Как да възбудим мъжа според неговата зодия

  Дали сме срещнали Мъжът на живота си или просто искаме да освежим дългогодишната си връзка, зодията може да се окаже добър съюзник в тази мисия. Зодиакалният знак на половинката

Любов и секс

Ето как да се превърнеш в идеалната булка

  Много булки изпадат в истерия в навечерието на Големия ден. Вместо да се стресираш, виж как да запазиш контрол над ситуацията и да си идеална булка. 1. Успокой се,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.