По какво си падат мъжете в леглото! Една статия написана от мъже.

По какво си падат мъжете в леглото! Една статия написана от мъже.

 

Писането на тази статия я поверихме на мъжката ни аудитория. По какво си падат мъжете в леглото ще даде малко светлина за  мокрите сънища на "силния" пол. И така, ето и по какво си падат тези мръсници:

21. Всеки мъж си представя жената облечена като анимационен герой (не се хилете). Разбира се, не става въпрос да се намъкнете в костюм на "Гуфи", освен ако мъжа срещу вас има някакви по странни желания. Но една визия на жената котка или на принцеса (в това число и маска) би свършило чудесна работа за повдигане на самолета.

2. Мъжете обичат "кучките" в леглото. Стига с това мрънкане, бъдете строга господарка, вържете го! Сложете си чорапи, по които има бримки или пък са цветни, високи обувки и експериментирайте. И по леко с камшика ей!

3. Филмови герои. Предполагам всички сте гледали Бонд, Джеймс Бонд и се сещате за неговите момичета. А сещате ли се за това как се обличат звездите като Анджелина, Катрин Зита,  че защо не и баба Пам.

4. От вратата за краката ( или там подходящата част). Прибира се той изморен, преминал през куп срещи или пренесъл 1 тон праскови (според зависи какво работи) и вие от врата започвате да му мърморите, че майка ви идва в събота, а утре трябва да пусне прахосмукачка или пък му казвате "нарежи лука", че нямам време. Ми поръчайте си пица и го хванете за пакета с влизането и без това в коридора сте с теракота, чисти се лесно 🙂

5.  Крайно време е да кажем и за леглото все пак. Когато сте "там", то използвайте последните си спомени от еротичния канал (да знаем, че не го обичате и не го гледате). Крайно време е да осъзнаете, че с единия жезъл далеч не свършват ерогенните зони на мъжа. Топките (и под тях, но не много),  врата, на някои представители и ушите, гърдите (да не само вашите са чувствителни) са супер чувствителни и спокойно можете да ги галите, ближете, хапете и т.н.

36. Професии: Коакьорка, Учителка, Секретарка, Медицинска сестра, Полицайка, Проститутка ( е кво и това си е професия),  футболен съдия (ах ако е паднал последния път отбора му заради съдията какво ви чака …)  или невинна ученичка.

7. Пози: Стига с тая мисионерска, крайно време е да го "изправите до стената". Да го почнете в кухнята, банята, на терасата или в асансьора. Там позите ще ви дойдат от само себе си. Иначе, никога не е излишно да прегледате старата Кама сутра и да опресните знанията си.

8. Свирката не е онова нещо, което съдията надува за край на мача! Често се забравя, че с нея започва всеки мач. Разнообразието в секса ще донесе само положителни емоции и мислите ли, че трябва да се стига до край само когато "онова е в това".

9. Стриптийз!  Трябва ли да обясняваме?

10. Няма един с един мъж, но всеки обича новото, експеримента и получаването на нови емоции. Ако всеки път е едно и също, то рано или късно ще омръзне. За това най-важното нещо е да сте изобретателни. В леглото не трябва да има тайни.

5 мъжете в леглото

 

 

Автор

Подобни статии

За мен

Няколко полезни хитрини за жени

  „Няма проблем,с който една жена не може да се справи!”, са казали хората и са били напълно прави. Е, може би ще се затрудним, ако трябва да сменяме части

В леглото

Колко често е нормално да правим секс

  Кой не обича сладък сексуален десерт след тежкия работен ден. Едни го опитват веднъж седмично, други по три пъти на ден, но каква е правилната рецепта за дълъг сексуален

За мен

Какво е любовта

  Какво е любовта? Този въпрос мъчи човечеството, откакто го има. Стотици поети и писатели са се опитали да опишат самото чувство на любов, но дали то е еднакво за

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.