Няколко полезни хитрини за жени

Няколко полезни хитрини за жени

 

„Няма проблем,с който една жена не може да се справи!”, са казали хората и са били напълно прави. Е, може би ще се затрудним, ако трябва да сменяме части на колата си или да поправяме водопровода, но затова си има специалисти, които ще ни помогнат.

Когато става въпрос за неща, които пряко ни засягат, всички жени си имаме свои трикове, които прилагаме.

Ето няколко много интересни и полезни хитрини, подбрани специално от нас за вас.

1.      Най-добрият начин да съхранявате своите скъпи бижута е в найлонови торбички. Така скъпоценностите ще запазят блясъка си и няма да потъмнеят.

2.      Ако искате краката ви да изглеждат по дълги и стройни, носете обувки с токчета в телесен цвят. Тъмните обувки правят краката да изглеждат по-къси, а по-светлите тонове създават илюзията, че краката ви са с няколко сантиметра по-дълги.

1101

3.      Бебешката пудра може да е чудесно решение да се отървете от мазни петна по дамските чанти. Необходимо е само да потъркате местата с нея и да я оставете да престои една нощ. До сутринта петната ще са изчезнали

4.      Никога не перете банския си костюм в пералнята, а винаги на ръка. Така може да го повредите  и той да загуби своята еластичност.

5.      Ако искате да удължите живота на вашите красиви цветя, нужно е просто да капнете няколко капки водка във вазата.

d9379fb5f888b498e9a49898a12d4eb62

6.      За да предпазите чорпогащника или финните си чорапи от бримки, просто напръскайте с лак за коса. Но не прекалявайте!

7.      Увийте празна бутилка от любимият си парфюм в носна кърпичка и я пъхнете в чекмеджето с бельото ви  за един фин  и приятен аромат.

8.      Ако искате да се отървете от неприятната миризма в обувките ви за трениране, сложете две – три супени лъжици сода за хляб в тях като  гледате содата да се разпредели равномерно. Това ще поеме всяка неприятна миризма от обувките ви.

9.      Едно от най-неприятните и трудни  неща е отлепянето на дъвка. Това може да стане най-лесно като върху нея поставите парче лед, което предварително сте обвили.

10.  Велурени обувки може да почистите лесно като използвате парче стар, твърд хляб. Внимателно разтъркайте мръсотия и петната ще изчезнат моментално.

11.  Как лака ви за нокти да изсъхне по-бързо? Много е просто: поставете ръцете под студена струя вода и изчакайте три минути. Лакът ще изсъхне много по-бързо, отколкото сте очаквали.

хитрини

12.   Никога не дръжте обувките си  в кутии. Вместо това, винаги се ги подреждайте на пода.

13.  Когато изперете обувките си, оставете ги да изсъхнат по естествен начин, на открито.  Изкувствената топлина ще изсуши кожата и продължителността на живота на обувката ще се намали наполовина.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

20 причини да правите любов тази нощ

1. 21-минутно умерено сексуално упражнение ще изгори калориите от сандвича, който сте изяли на обяд. 2. Защото той е тук. 3. Ще превърнете неуспешния ден в хубава нощ. 4. Заспивайки

Любов и секс

M-box 3

  Дами, това е фотоподборката ни с красиви мъже за април месец. Този път, тя е със шоколадов загар… Можете да видите предходните M-box тук и тук ! 

Любов и секс

Кои са най-честите убийци на брака?

В днешното общество браковете все по-често завършват с развод, но защо се получава така и какви са най-честите негови убийци? Опасностите дебнат буквално зад всеки ъгъл, но ако искаме да

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.