Няколко полезни хитрини за жени

Няколко полезни хитрини за жени

 

„Няма проблем,с който една жена не може да се справи!”, са казали хората и са били напълно прави. Е, може би ще се затрудним, ако трябва да сменяме части на колата си или да поправяме водопровода, но затова си има специалисти, които ще ни помогнат.

Когато става въпрос за неща, които пряко ни засягат, всички жени си имаме свои трикове, които прилагаме.

Ето няколко много интересни и полезни хитрини, подбрани специално от нас за вас.

1.      Най-добрият начин да съхранявате своите скъпи бижута е в найлонови торбички. Така скъпоценностите ще запазят блясъка си и няма да потъмнеят.

2.      Ако искате краката ви да изглеждат по дълги и стройни, носете обувки с токчета в телесен цвят. Тъмните обувки правят краката да изглеждат по-къси, а по-светлите тонове създават илюзията, че краката ви са с няколко сантиметра по-дълги.

1101

3.      Бебешката пудра може да е чудесно решение да се отървете от мазни петна по дамските чанти. Необходимо е само да потъркате местата с нея и да я оставете да престои една нощ. До сутринта петната ще са изчезнали

4.      Никога не перете банския си костюм в пералнята, а винаги на ръка. Така може да го повредите  и той да загуби своята еластичност.

5.      Ако искате да удължите живота на вашите красиви цветя, нужно е просто да капнете няколко капки водка във вазата.

d9379fb5f888b498e9a49898a12d4eb62

6.      За да предпазите чорпогащника или финните си чорапи от бримки, просто напръскайте с лак за коса. Но не прекалявайте!

7.      Увийте празна бутилка от любимият си парфюм в носна кърпичка и я пъхнете в чекмеджето с бельото ви  за един фин  и приятен аромат.

8.      Ако искате да се отървете от неприятната миризма в обувките ви за трениране, сложете две – три супени лъжици сода за хляб в тях като  гледате содата да се разпредели равномерно. Това ще поеме всяка неприятна миризма от обувките ви.

9.      Едно от най-неприятните и трудни  неща е отлепянето на дъвка. Това може да стане най-лесно като върху нея поставите парче лед, което предварително сте обвили.

10.  Велурени обувки може да почистите лесно като използвате парче стар, твърд хляб. Внимателно разтъркайте мръсотия и петната ще изчезнат моментално.

11.  Как лака ви за нокти да изсъхне по-бързо? Много е просто: поставете ръцете под студена струя вода и изчакайте три минути. Лакът ще изсъхне много по-бързо, отколкото сте очаквали.

хитрини

12.   Никога не дръжте обувките си  в кутии. Вместо това, винаги се ги подреждайте на пода.

13.  Когато изперете обувките си, оставете ги да изсъхнат по естествен начин, на открито.  Изкувствената топлина ще изсуши кожата и продължителността на живота на обувката ще се намали наполовина.

Автор

Подобни статии

За мен

M-box 3

  Дами, това е фотоподборката ни с красиви мъже за април месец. Този път, тя е със шоколадов загар… Можете да видите предходните M-box тук и тук ! 

За мен

Често допускани грешки след раздяла

Има неща, които не бива да правим след като скъсаме с гаджето! Тя е толкова естествена, колкото и болезнена. Невинаги любовта между двама души завършва с щастлив край. Когато раздялата не

За нас

Признаци, че той иска сериозна връзка

  От известно време излизаме с най-големият сладур, който сме виждали. Всичко върви чудесно, но започва да ни гризе съмнението, че връзката няма да се развие повече от това. Най-лесният

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.