8те най-разпространени мъжки лъжи

8те най-разпространени мъжки лъжи

 

Кои са най-разпространените мъжки лъжи?

„О-о-о, много интересно!“

muj
Вече час и половина засипваш мъжа срещу теб с детайлен разбор на всичките ти детски болести плюс почти нагледна информация за това как са ти извадили сливиците на десет години и долния десен мъдрец – на 23. А човекът така и не те прекъсва. Нещо повече – по лицето му се чете съвсем искрена заинтерсованост и даже от време на време подхвърля: „Шарка? Страшна работа! Не ти ли е останала някоя друга снимка оттогава?“
– Защо лъже?
Освен ако си нямаш работа с дипломиран лекар педиатър, можеш да заложиш месечната си заплата, че въпросният тип те пуска по допирателната. Иначе защо ще показва жив интерес към тема, на която всеки нормален човек би умрял от скука? Не е ясно какво точно цели: може да иска да се промъкне в леглото ти по бързата процедура, а на сутринта да си обере чукалата, преди да си се събудила (дори без целувка за сбогом!), или пък да живее с теб дълго и щастливо, докато смъртта (или някоя болест) ви раздели. Най-общо казано, интересът му към твоята шарка може да бъде проверен дословно като интерес към теб самата.
– Какво да правиш?
Такива са правилата на играта и ние не сме ги измислили сами, затова не си го слагай на сърцето. Ако мъжът ти харесва, върни му жеста и прояви интерес към него: „От какво ти е този белег на брадичката?“ Дори темата на разговора ви да не звучи много романтично, нищо не пречи всичко да завърши доста по-добре, отколкото е започнало.

 „Сексът с бившата ми беше ужасен!“

sexy-couple

Мъжете често говорят такива работи. Докато слушаш откровения от тоя сорт, направо ти идва да възкликнеш: „Горкичкият! Как си живял с нея цели шест години?“ Естествено, че лъже, но не е хубаво да поставиш човека в неловко положение. Сексът с бившата му е бил добър. За мъжете сексът винаги е един и същ – добър.
– Защо лъже?
Най-вече за да ти стане приятно (и евентуално да го съжалиш и да му покажеш, че си къде-къде по-добра!).
– Какво да правиш?
Ако за теб въпросът е принципен, настоявай за ясни и точни отговори, но не се учудвай, ако много скоро твоята половинка откаже плътските наслади – просто висшата математика му е дошла в повече.

„Колежката ми е лесбийка.“

мъжки лъжи

Да, да, това е същата онази миловидка крехка девойка, която работи в неговия отдел. До неговото бюро. По думите му тя е много хубав човек и на нея може да се разчита. На твоите съмнения в платоничната му оценка той отговаря: „Не изпитвам никакви чувства към нея, освен приятелски. Просто сме колеги и работим над общ проект.“
– Защо лъже?
Прието е да се смята, че един мъж не може да поддържа чисто приятелски отношения с представителка на нежния пол, без в главата му да се въртят задни мисли по неин адрес. Това е грижливо поддържан мит, който не подлежи на преоценка. Виж сега, ти да не би да нямаш приятели мъже? Наистина ли искаш да преспиш с всичките? Но гаджето ти предпочита да излъже, че колежката му е лесбийка, вместо да си признае, че просто му е приятно да обядва с нея, за да не си помислиш, че има нещо кой знае какво повече.
– Какво да правиш?
Примерно да рискуваш и да влетиш в кабинета на половинката си с викове: „Изненада-а-а!“ Или да наемеш частен детектив. А най-добре ще е да поканиш приятелката на гости. И докато си бъбрите общи приказки, да прецениш какво е положението.

 „Беше страхотно!“

Така казват всички мъже след секс. Без значение как е било наистина. Ти какво друго очакваш? Кой нормален човек би могъл след твоето „Мило, хубаво ли ти беше?“, да изреве насреща ти „Не! Беше убасно!“?

Защо лъже?
Първо, най-вероятно всичко наистина е било страхотно. Второ, дори да го заплашиш с ампутация на крайник, мъжът трудно ще ти признае, че примерно го е заболяла главата. Или че е уморен от работа и иска да поспи. Или че в сюблимния момент му се е схванал кракът…
– Какво да правиш?
Недей да нервничиш. Ще мине време, ще си станете супер близки с твоето сладурче и той ще ти разкрие душата си. А дотогава може просто да не му задаваш идиотски въпроси в най-неподходящия за това момент.
„Ще ти се обадя…“

phonecall
Прекарали сте страхотна нощ. Или три часа в сладки приказки, шеги и закачки. Преди да се разделите, той те целуна, погледна те многозначително в очите и прошепна: „Ще ти се обадя.“ След което потъна вдън земя.
– Защо лъже?
Най-баналната причина е, че не те харесва достатъчно. Но все пак ако сте си разменили телефоните по негова инициатива, може и да е нещо друго. Ами ако не се е случило нищо страшно, а просто човекът е влязъл в болницата с две счупени ръце и не може да набере номера ти?
– Какво да правиш?
Обади му се ти. Ако не чуеш в слушалката гласа на оператора „Избрали сте несъществуващ номер“, значи още има надежда за контакт. Сигурно и сама си се убедила, че съществуват една порода особено нерешителни хора, които трябва все да ги подбутваш и наставляваш в този живот. Започни с „днес, скъпи, ще вечеряме в ресторат „Двата бора“ и продължавай така до „Ще отидем на сватбено пътешествие във Виена, нали?“

„Страхотна рокля!“

What_to_wear_to_a_Wedding
Колко пъти се е случвало да обстрелваш половинката си с канонада от мъчителни въпроси на тема „Това и да облека, или онова? Тази рокля или онази? Или пък другата, синичката“? В крайна сметка накрая чуваш изпълнения му с ентусиазъм глас иззад вестника: „Страхотна рокля! Излез с нея…“ А ти с недоумение разглеждаш костюма с панталон, който си облякла и въздишаш.
– Защо лъже?
Сагата със женското преобличане може да докара мъж до същинско умопомрачение. Връзва ли се тази рокля с тези чехли? Коя чанта е по-подходяща: светлата или онази с по-дългата дръжка? Направо да откачи човек… Затова, за да се отърве възможно най-бързо от цялата лудница, гаджето ти ще излъже, без да му мигне окото, че в тази рокля изглеждаш зашеметяващо (дори да му прилича повече на палатка от спортния магазин). Това не е рокля? Е, и какво – няма голяма разлика.
– Какво да правиш?
Да се научиш да се доверяваш на собствения си вкус и да не подлагаш половинката си на нечовешки мъчения.
„Ще го оправя за пет минути.“
Кранът в банята се е повредил? Паднала е вратичката на шкафа в кухнята? Готов съм да се обзаложа, че твоят възлюбен веднага ще извика: „сега идвам… (да поспя, да погледам телевизия, да направя сто лицеви упори…) и ще оправя всичко!“ И ще го крещи всеки път, когато ти идва на гости. Истината е, че най-вероятно всичко ще се изчерпа с възгласите му.
Защо лъже?
Един мъж по-скоро би жертвал дясната си ръка, вместо да признае, че не може да оправи нещо. Под достойнството му е да произнесе репликата: „Това не го мога“.
– Какво да правиш?
Да си извикаш специалист – водопроводчиш или дърводелец. Твоят човек дори няма да забележи, че всичко е отремонтирано прекрасно и без негова намеса.
„Обичам те!“

A-Candle
Нощ. Свещи. Шампанско. И изведнъж той промълвява: „Обичам те!“ и дори добавя: „И винаги ще те обичам!“. Ти си на една педя от земята от щастие – боже, той го каза, сам! Но идва утрото, което, казват, било по-мъдро от вечерта и влюбеното гълабче запява друга песен. Не щеш ли, разбираш, че е женен, има две деца и по тази причина не може да те направи щастлива. „Нагъл лъжец!“ – крещиш ти, докато изхвърляш вещите му през балкона.
– Защо лъже?
Напълно възможно е представителите на мъжкия пол да кажат, че те обичат в момент, когато са загубили разсъдъка си от схвръхколичество тестостерон. Тоест мъжкото „Обичам те!“ може да означава просто „Искам те веднага!“. Колкото и да му крещиш на следващата сутрин: „Вчера се кълнеше, че ще ме обичаш цял живот!“, твоят герой сигурно ще ти отговори в този дух: „Вчера и аз самия така мислех“. Най-ужасното е, че ще е съвсем искрен. Така че виновни няма. Освен тестостеронът, разбира се.
– Какво да правиш?
Най-странното е, че подобна „злопоука“ се случва на жени от всякаква възраст, с всякаква външност, длъжност и семейно положение. Можеш да си поплачеш и да се обадиш на приятелка. След известно време ще ти мине. И другия път не взимай за чиста монета всичко, което един мъж ти казва. Просто така са устроени те…

Автор

Подобни статии

За мен

Подготовка за съблазън на мъжа на мечтите ни

Всяка жена иска да бъде привлекателна в очите на мъжа, когото си е харесала. Често се случва да не можем да приковем неговото внимание и започваме да умуваме как точно

Любов и секс

Как да зарадвате гаджето?

  Как да зарадвате гаджето? Както момичетата, така и момчетата обичат изненадите и биха се зарадвали на всеки един романтичен жест. Ако искате отношенията с гаджето ви да се развиват

За нас

9 фрази, които мъжете казват при раздяла и техния "превод"

  Опитвате се да си обясните защо се разделихте и какво имаше предвид той с думите си. Нищите с приятелките си и се чудите как да си го върнете. Дали си

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.