Качествата на най-добрата приятелка

Качествата на най-добрата приятелка

 

Най-добрата приятелка е човекът, с когото искате да споделите живота си, човекъс с когото може да се смеете и да плаче, който ще ви помогне, когато имате нужда и ще ви обича какво и да направите. Всяка жена трябва да има такава приятелка до себе си. Както са казали мъдрите хора: „Не е важно как ще изживееш живота си, а с кого ще го споделиш!”

А как да разберете дали тя наистина ви е приятелка? Проверете дали притежава следните качества:

1. Най-добрата ти приятелка  е истинска

А какво всъщност означава истинска? Освен че се държи естествено, не лицемерничи, тя никога не се опитва да те излъже, само и само за да ти се хареса. Истинската приятелка трябва да ти казва нещата в очите, а не да се преструва пред теб и да говори зад гърба ти. Дори и да се скарате за нещо, тя ще застане очи в очи с теб, за да разрешите проблема. След това ще се прегърнете и ще отидете на някой бар, за да се забавлявате.  Когато най-добрата ти приятелка е наоколо, никога не ти е скучно и няма нужда да запълваш тишината с разговори, защото с нея дори мълчанието е приятно.

2. Най-добрата ти приятелка те уважава

Приятели не се наричат хората, които те използват и имат изгода от теб, а тези които те обич1ат и оценяват. Ако ти е най-добра приятелка тя ще уважава всяко твое мнение и решение, дори и да не е съгласна с теб. Не тя, а ти ще си на първо място за нея и винаги ще иска най-доброто за теб. Тя ще се гордее с твоите успехи и никога няма да ти завижда. Ето така трябва да изглежда една истинска приятелка.

Най-добрата приятелка

3. Най-добрата ти приятелка  може да прощава

Няма безгрешни хора и твоята приятелка трябва да знае това. Понякога може да се карате, понякога може да я нараниш или обидиш, но тя трябва да умее да превъзмогне това. Да си най-добра приятелка не означава просто да се подкрепяте взаимно, но и да си прощавате. Но също така трябва да направиш всичко възможно тя да не загуби доверието си към теб. Защото, ако ти прости сега, това означава, че тя ти вярва.  Най-добрата приятелка разбира, че и двете не сте перфектни и че имате недостатъци, но това не е пречка за вашето приятелство.

4.  Най-добрата ти приятелка  винаги те подкрепя

Когато ти предстои важно събитие или изпит, тя винаги ще ти помага и ще стои зад теб. Това е ролята на приятелката. Без значение дали ти искаш или не, дали си притеснена или изнервена, тя ще е човекът, който ще те подкрепя във всичко. Защото приятелите са за това, за да споделят всички моменти заедно – от най-хубавите до най-трудните. 

5. Най-добрата ти приятелка  е грижовна

Най-добрата приятелка е като майка и сестра, защото винаги я е грижа за теб. Тя ще ти се обажда, само за да провери как си, ще ти прави неочаквани посещения, само за да ти донесе специално приготвените от нея сладки, ще ти купува билет за  концерт на любимите ти изпълнители, само за да те види щастлива. Това е истинското приятелство – да даваш, без да искаш в замяна.

artsy-beautiful-best-friends-bestfriends-ellieroberts-flowers-favim-com-63004

6. Най-добрата ти приятелка  е  добър слушател

Ако се чудиш на кого да разкажеш за преживяното в училище, на работа или да се оплачеш 0 тя е насреща. Дори и понякога да се преструва, че чува всяка една твоя думи, тя ще го направи убедително. Но все пак истинската приятелка е тази, с която може да прекараш часове, говорейки по всякакви теми, и то без да ти писне.

7. Най-добрата ти приятелка  разбира шегите ти

Ако тя не се смее на твоите шеги, колкото и глупави да са, то кой тогава? Най-добрата ти приятелка има като твоето чувство за хумор и е човекът, с който може да смеете на всичко. Тя е позитивна, винаги готова да ти вдигне настроението и да се забавлява с теб.

8. Най-добрата ти приятелка  те обича въпреки всичко

Дори и да знае за всички твои недостатъци, тя пак ще те обича, защото за нея тори и лошите ти качества са симпатични. Това трябва да направиш и ти – да я харесваш такава, каквато е. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че има човек, който винаги ще застане зад теб, който дори и да направиш нещо лошо няма да те упреква, а ще те подкрепи.

Затова намериш ли такава приятелка – пази я и никога не я губи!

Автор

Подобни статии

Любопитно

Когато не ви върви или как да се отървете от лош късмет

    Ако току що сте счупили огледало или пътя ви е минала черна котка, не се притеснявайте, на правилното място сте! Ако вие сте суеверен човек или пък просто

Любопитно

Звездите, които не остаряват

  Има звезди, които просто не остаряват. Дали благодрение на пластичната хирургия, скъпи процедури или просто добър ген, те остават младолики през годините и всички им завиждаме.  Нека да погледнем

Красива

Укротяване на непокорни къдрици

Истинско предизвикателство е да укротите къдравата коса. Чаровните букли са изключително сексапилни, но не винаги е лесно да ги подчините. Лъскавите, еластични и живи къдрици са истинско богатство и освен

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.