Ах, тези лоши момчета! Виж как да кажеш “Сбогом!”

Ах, тези лоши момчета! Виж как да кажеш “Сбогом!”

 

Ах, тези лоши момчета ! Привличат жените, без дори и най-малко усилие. След като минат през живота ти и разбият сърцето ти, не спираш да хленчиш месеци наред. Най-трудното нещо е да кажеш “Сбогом!”, защото не спираш да го желаеш – ти и още цял фен клуб след теб. Ето защо ти предлагаме някой умни съвети, които ще те избавят от това лошо момче.

тези лоши момчета

  • Не се заблуждавай! Много жени живеят в цикъл на отричане, затваряйки си очите за истината. Покриват с лъжа връзката си, защото се страхуват от действителността. Не можеш да излекуваш сърцето си с лъжа! Направи списък с нещата, които харесваш и не харесваш, във връзката ви. Признай пред близък човек как той те кара да се чувстваш. Ако не виждаш перспектива и искаш нещо много повече от един мъж, действай! Сега или никога!
  • Развей червеното знаме! Той е свикнал да се възползва от жените, да ги кара да ревнуват и да си играе с тях. И взе, че попадна точно на него! Лош късмет, но не и фатален. В една здрава връзка мъжът няма да те критикува постоянно и да те обвинява, че искаш да преминете в следващата фаза. Любовта трябва да ти позволява да бъдеш емоционално здрава, да преследваш целите си, да бъдеш себе си. Разбра ли вече къде грешиш? Какво ти носят фалшивите мечти и надежди?
  • Зарежи телефона, компютъра, таблета. Спри да го дебнеш във форумите, социалните мрежи, чата. Преразгледай връзката си и си дай сметка как се чувстваш. Харесва ли ти това дебнене, съмнения и ревност? Едва ли!
  • Никога не е твърде късно! Понякога трябва да стигнеш дъното, за да изплуваш. Представи си, че си на дъното на океана и нямаш въздух, нямаш сили да се изтласкаш нагоре, защото нещо здраво те държи. Ето така те кара да е чувстваш това лошо момче. В една връзка трябва да имаш въздух. Ще ти се наложи сама да се изтеглиш от дъното и да продължиш напред. Сама ще видиш причините да не поддържаш тези отношения, защото те ограбват.

лоши момчета

Жените харесват лошите момчета, защото са различни. В тях виждат нещо неизживяно, вълнуващо, невъзможно. Специалистите смятат, че има жени, които умишлено се стремят към този тип мъже и причините за това се коренят в детството. Ако баща ти никога не е бил вкъщи, когато ти е бил нужен, ако се е държал студено и незаинтересовано, никак не е случайно, че го търсиш във всяко лошо момче. Опитвайки се да промениш лошото момче, ти всъщност искаш подсъзнателно да промениш баща си. Родителят ти те е игнорирал и никога не е бил емоционално на разположение, също като новия ти приятел. Сега се опитваш да промениш него с надеждата да излекуваш раните от детството. Решение все пак има! Трябва първо да признаеш, че имаш проблем, което е и най-трудно. Ако си дадеш сметка какво точно правиш и защо, постепенно ще прогледнеш и ще видиш истината. Тя обаче вече няма да може да те нарани, защото си я приела…

 

 

 

 

 

 

 

Автор

Подобни статии

За нас

Сдобряване като по учебник!

  Сдобряване като по учебник! Да се скараш с него е лесно… Да се сдобрите – не чак толкова! Неразбирателствата и конфликтите са неизбежна част от почти всяка дълготрайна връзка.

За мен

IQ е по-висок при жените, отколкото при мъжете

IQ е по-висок при жените, отколкото при мъжете. Може би това проучване ще предизвика много разгорещени дебати, но според най-новите данни, можем да кажем, че жените са по-умни от мъжете, доказано от

За нас

Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 2ра част

Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 1-ра част Как да възбудим мъжа според неговата зодия – 3-ра част В предишната част от поредицата със съвети разгледахме първите 4

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.