9 признака, че ще те зареже

9 признака, че ще те зареже

 

Много жени са заслепени от любов и не виждат сигналите, които им изпраща половинката. След като разберат, че той си тръгва, изпадат в депресия и отказват да продължат напред. А той вече го е направил – показал ти е, че ще те зареже, но ти не си го разбрала. Ето как да бъдеш подготвена за подобна ситуация и да знаеш как да реагираш.

1. Не се обажда!

Ако той спре да ти се обажда и да ти изпраща мили съобщения, както обикновено, помисли дали всичко е наред. Не става въпрос за единични случаи, а за системна дистанция. Дали пък не е зает с нещо друго или с… друга?!

1-12511377836kbg

2. Не се интересува от проблемите ти

Обърни внимание на разговорите ви – интересува ли се той от проблемите ти и всичко, което ти се случва? Защо изведнъж спря да се вълнува от грижите ти и ти казва, че ще се справиш сама? Това ли искаш?

3. Не търси физически контакт

Ако той смята да те зареже, ще спре да те прегръща и целува. Разбира се, зад всичко това може да има нещо друго, което няма нищо общо с жена. Не е изключено да е притеснен заради проблеми в службата, парични затруднения. Опитай се да разбереш на какво се дължи тази промяна.

4. Флиртува с други момичета

Наблюдавай поведението му с другите момичета. Флиртува ли, или така ти се струва? Дали не го прави нарочно, за да те накара да ревнуваш?

ще те зареже

5. Говори с приятелите му

Ако имаш някакви съмнения за сериозните му намерения към теб, попитай приятелите му. Възможно е той да е споделил нещо за теб. Е, ако не сте в близки отношения, те няма да ти кажат. Нали си чувала за мъжката солидарност? Ако обаче сте близки, говори с момчетата и попитай дали има от какво да се тревожиш. Те го познават по-добре от теб, нали така?!

6. Непрекъснато движи с момичета

Дали нарочно не се мотае наоколо само с момичета, които не харесваш? Ако приятелите му са предимно от женски пол и с тях се среща по-често отколкото дори с теб, може би се опитва да ти каже нещо…

7. Оправдава се, че е много зает

Ако постоянно ти затваря телефона под предлог, че е много зает и няма време за разговори, може би просто си търси извинение да не говори с теб. Какво ли може да означава това? На какво се дължи до охладняване? Помисли си!

8. Иска почивка от връзката ви

Казвал ли ти е, че иска почивка от връзката ви? Ако го направи, това може да е знак, че планира да те зареже. Може би просто няма смелост да го направи или иска да пробва дали може без теб. При всички положения нещата не са на добре.

9. Провокира скандали

Имаш чувството, че сякаш нарочно те дразни и провокира конфликти. Дали пък не те кара ти да скъсаш с него?

images

Ако той започне да прави някое от горепосочените неща, просто отстъпи крачна назад. Покрий се за няколко дни и ще разбереш дали означаваш нещо за него. Възможно е да е под голямо напрежение и затова да се държи странно. Ако разпадането е неизбежно, отдръпни се, не прави скандали. Така ще си останете приятели. В бъдеще той може да оправи нещата, но не разчитай особено на това.

 

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Да го съблазните с финес

  Как да го съблазните? Мъжете са очаровани и привлечени от дами, които имат собствен стил, грация и финес. Няма как да отречем, че външността е първото нещо, което представителите

За мен

Кои са хобитата, които ще ви направят по – привлекателна за мъжете

Ще ви запознаем с хобитата, които ще ви направят по – привлекателна за мъжете  Що е то хоби? Най – общо казано това е вид увлечение или начин за прекарване

Любов и секс

Защо не… секс играчки ?!

  Колкото и добър и див секс да правим, трябва да си признаем, че идва момента, в който ни доскучава и искаме да опитаме нещо различно. Не говорим за смяна

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.