8 неща, които не знаеш за мъжете

8 неща, които не знаеш за мъжете

 

Ах, тези мъже! Колкото повече мислим, че знаем всичко за тях, толкова повече разбираме, че грешим.

Смяташ ли, че мъжете са ти ясни? Имаш ли самочувствието да твърдиш, че няма с какво да те изненадат? Ето какво научихме от самите тях – никога няма да успееш да си обясниш действията им, защото и те нямат обяснение. Колкото повече опознаваш един мъж, толкова повече разбираш колко ти е чужд. Спокойно! Мъжете си мислят точно същото и за нас. Въпреки това, прочети нашите 8 извода за тях и ще разбереш някои неща, които не знаеш за мъжете. 

1. Тайно харесват супер слаби жени

Искрено се изненадах, когато мой приятел сподели колко много харесва момичета с крака като клечки. И наистина – обръща се след всяка мацка с анорексично слаба фигура. Това нямаше да е толкова странно, ако приятелката му не беше нормално момиче със спортна фигура. Как и защо е избрал нея при положение, че харесва и се възбужда от далеч по-слаби жени, за мен остава мистерия.

не знаеш за мъжете

2. Той държи да го обичаш точно толкова, колкото и той теб

Много се заблуждаваш, ако смяташ, че мъжете нямат чувства. Може и да не го показват и да приемат раздялата хладнокръвно, но това не означава, че са имунизирани срещу любов. Те могат да страдат мълчаливо, да се молят за прошка и да се кълнат в любов, когато срещнат истинската любов.

3. Той се тревожи за външния си вид не по-малко от теб

Мъжете също изпитват нужда от уверение, че изглеждат добре. Направи му комплимент и ще установиш колко много значи това за него. Той няма да го забрави, ако си искрена! И мачовците изпадат в ужас от бръчките около очите, паласките и белите коси. Само че те не го коментират с всеки срещнат.

4. Мъжкото его е безкрайно уязвимо

Мъжете също са чувствителни и несигурни понякога. Те не обичат да коментираш килограмите, дрехите, прическата и навиците им. Ако наречеш един мъж глупав, той никога няма да забрави това.

5.Шортите и разрошената коса са също толкова секси, колкото токчетата и грима

Той ще те хареса и без грим, и без модерни обувки. Мъжете са привлечени от естествените жени, които нямат проблем да се показват без грим и прическа.

6. Той ще ти отговори честно дали си напълняла само в ума си

Независимо от това, което си мислиш, той никога няма да бъде докрай искрен с теб. Ако го попиташ дали тази рокля те прави дебела, той ще ти отговори честно само в ума си. Кой мъж иска скандали и проблеми?

7. Мъжете се опитват да се издигнат до твоя идеал за мъжественост, а не до мъжкия идеал

Те искат да ти се харесат и ще направят всичко, за да те вкарат в живота и леглото си. Може и да твърди, че ходи на фитнес заради себе си, но истината е, че го прави заради теб.

8. Мъжете също обичат романтиката

Не искат да си го признаят, но и те харесват свещите в банята, секси музиката и студеното шампанско. А като прибавим към това и новото ти оскъдно бельо, не е чудно, че си падат по романтиката.

 

Автор

Подобни статии

В леглото

Какво е тантричен секс?

Мислим си, че вече сме опитали и изпитали всичко или поне много в сексуално отношение. Дългият стаж е причина за самочувствие, че знаем как да доставим на нас и партньора

Любов и секс

7 съдбоносни момента във всяка връзка

Да разгледаме 7те най – съдбоносни момента във всяка връзка Всяка връзка минава през различни изпитания и трудни периоди. Има обаче моменти, на които трябва да обърнеш особено внимание. Виж

За мен

Как да забравим любимия?

  Често раздялата с човека до нас ни вкарва в задънена улица и не знаем, по какъв начин да се разсеем от мислите за него.  Жените винаги споделяме личните си

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.