4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

 

 

4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

„Да има чувство за хумор” – бърз преглед на мъжките профили в сайтовете за запознанства ще ви покаже, че това е сред основните качества, които господата търсят в своята бъдеща половинка. Да можете да се посмеете заедно е едно от нещата, които заздравяват отношенията във връзката и пречат тя да се разпадне. Семейство Симпсънс е типичния пример, който категорично доказва нашето твърдение. Въпреки това обаче има някои теми, които мъжете никога няма да намерят за забавни, независимо колко много се обичате. Ето и 4-те фрази, които на всяка цена трябва да избягвате:

#1 “И така, проверих историята на Firefox…”

Вие знаете, че той гледа порно. Той знае, че вие знаете, а вие знаете, че той знае, че вие знаете. И тъй като вие сте достатъчно зряла и гледате реално на нещата, този факт отдавна не ви притеснява. Това обаче не важи за него. Всяко кликване на мишката в подобни сайтове, за него носи освен удоволствие и една малка доза срам. Ето защо той прави всичко възможно да прикрие следите от срамните си деяния и редовно „изчиства” историята във Firefox.

Вие може би си мислите, че една малка шега по темата – „И така скъпи, какво се случи днес в dirtygrannynurses.com (сайтът не е реален)?” – ще разведри обстановката, ще намали напрежението и ще покаже, че сте “okay” с цялата тази история, но всъщност ще има точно обратния ефект. Единственото, което ще постигнете е да го накарате да поиска да потъне вдън земя от срам. Ето защо най-добре избягвайте шеги и закачки по темата.

не трябва да казвате на приятеля си

#2 „По време на секс бившият ми правеше…”

И така, секса с него (настоящия ви партньор) не е точно разтърсващ, но пък във всяко друго отношение нещата са прекрасни, което може да се каже, че е справедлива компенсация, нали? Е, оказва се, че мъжете не са на това мнение.

Факта, че той успява да ви направи по-щастлива, по-уверена и да задоволи пълноценно емоционалните ви нужди, е абсолютно без значение за него, когато знае, че някой друг е успявал да ви накара да стенете малко по-силно от удоволствие или казано с други думи задоволявал е сексуалните ви потребности по-добре.

Нека го кажем така – също както никоя жена не бива да знае, че друга преди нея е била обичана по-силно, никой мъж не бива да знае, че друг преди него се е представял по-добре в леглото.

#3 „Уоу, танцовите ти умения са „страхотни

Има мъже, които сякаш са родени да бъдат на дансинга. Има и други (около 90% от тях), на които мястото им определено не е там, но живеят в сладка заблуда и вярват, че дори Крис Браун (Chris Brown) и Ъшър (Usher) биха завидели на танцовите им умения. Вие и ние обаче знаем, че това съвсем не е така и тези господа по-скоро изглеждат така сякаш за първи път са обули ролкови кънки.

Ако вашият партньор е от втория тип никога ама никога не правете грешката шеговито да имитирате неговите движения или още по-лошо да избухвате в неудържим смях – знаем, че е трудно, но бъдете силни! Направите ли това ще разбиете едно от неговите основни вярвания и убеждения – че има някои зашеметяващи движения и е страхотен танцьор – и ще го накарате да погледне на себе си в една нова пренебрежителна светлина, което би могло да бъде фатален удар по самочувствието и егото му. Дали това е твърде тривиален въпрос, който не заслужава чак такова внимание? Вероятно. Дали той е достатъчно голям и психически силен, за да съумее да се справи с малка доза ирония? Може би. Но дали той ще запомни завинаги момента, в който се подиграхте с танцувалните му умения? Гарантираме ви, че да!

#4 „Хей, как е малкото приятелче там долу?”

Да, точно така, става дума за неговия член – една от най-деликатните теми за господата. Въпреки че не всички си признават, едва ли съществува мъж, който да не се чуди дали размера на „достойнството” му е достатъчно голям и дали успява да задоволи жена си. Ето защо внимателно подбирайте думите си, когато говорите за пениса му. Разбира се не е нужно да преувеличавате използвайки изрази, като „могъщия меч”, но в никакъв случай не използвайте определения, като „сладък”, „малък”, „очарователен” и т.н., когато става дума за члена му. Дори ако вие смятате, че по този начин изразявате привързаността и обичта си, той няма да го приеме по този начин.

Автор

Подобни статии

За нас

5 нови трика, които ще заздравят брака ви

  5 нови трика,  които ще заздравят брака ви Романтичното бягство до някое приказно кътче от нашата планета не е единствения начин да върнете тръпката в отношенията със съпруга си

За нас

Къде може да срещнем подходящия мъж?

  Не искате вече да бъдете сама? Партита с приятели, приключенията и еднодневните флиртове вече не са ви толкова интересни. Време ви за нещо различно, искате сериозна връзка, но къде

Любов и секс

Как да възбудим мъжа

  Съществуват много начини, по които можем да  накараме мъжа да се възбуди. Всяка една жена си има някои хитринки, с които да омае мъжа и да предизвика неговото настроение

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.