4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

 

 

4 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си

„Да има чувство за хумор” – бърз преглед на мъжките профили в сайтовете за запознанства ще ви покаже, че това е сред основните качества, които господата търсят в своята бъдеща половинка. Да можете да се посмеете заедно е едно от нещата, които заздравяват отношенията във връзката и пречат тя да се разпадне. Семейство Симпсънс е типичния пример, който категорично доказва нашето твърдение. Въпреки това обаче има някои теми, които мъжете никога няма да намерят за забавни, независимо колко много се обичате. Ето и 4-те фрази, които на всяка цена трябва да избягвате:

#1 “И така, проверих историята на Firefox…”

Вие знаете, че той гледа порно. Той знае, че вие знаете, а вие знаете, че той знае, че вие знаете. И тъй като вие сте достатъчно зряла и гледате реално на нещата, този факт отдавна не ви притеснява. Това обаче не важи за него. Всяко кликване на мишката в подобни сайтове, за него носи освен удоволствие и една малка доза срам. Ето защо той прави всичко възможно да прикрие следите от срамните си деяния и редовно „изчиства” историята във Firefox.

Вие може би си мислите, че една малка шега по темата – „И така скъпи, какво се случи днес в dirtygrannynurses.com (сайтът не е реален)?” – ще разведри обстановката, ще намали напрежението и ще покаже, че сте “okay” с цялата тази история, но всъщност ще има точно обратния ефект. Единственото, което ще постигнете е да го накарате да поиска да потъне вдън земя от срам. Ето защо най-добре избягвайте шеги и закачки по темата.

не трябва да казвате на приятеля си

#2 „По време на секс бившият ми правеше…”

И така, секса с него (настоящия ви партньор) не е точно разтърсващ, но пък във всяко друго отношение нещата са прекрасни, което може да се каже, че е справедлива компенсация, нали? Е, оказва се, че мъжете не са на това мнение.

Факта, че той успява да ви направи по-щастлива, по-уверена и да задоволи пълноценно емоционалните ви нужди, е абсолютно без значение за него, когато знае, че някой друг е успявал да ви накара да стенете малко по-силно от удоволствие или казано с други думи задоволявал е сексуалните ви потребности по-добре.

Нека го кажем така – също както никоя жена не бива да знае, че друга преди нея е била обичана по-силно, никой мъж не бива да знае, че друг преди него се е представял по-добре в леглото.

#3 „Уоу, танцовите ти умения са „страхотни

Има мъже, които сякаш са родени да бъдат на дансинга. Има и други (около 90% от тях), на които мястото им определено не е там, но живеят в сладка заблуда и вярват, че дори Крис Браун (Chris Brown) и Ъшър (Usher) биха завидели на танцовите им умения. Вие и ние обаче знаем, че това съвсем не е така и тези господа по-скоро изглеждат така сякаш за първи път са обули ролкови кънки.

Ако вашият партньор е от втория тип никога ама никога не правете грешката шеговито да имитирате неговите движения или още по-лошо да избухвате в неудържим смях – знаем, че е трудно, но бъдете силни! Направите ли това ще разбиете едно от неговите основни вярвания и убеждения – че има някои зашеметяващи движения и е страхотен танцьор – и ще го накарате да погледне на себе си в една нова пренебрежителна светлина, което би могло да бъде фатален удар по самочувствието и егото му. Дали това е твърде тривиален въпрос, който не заслужава чак такова внимание? Вероятно. Дали той е достатъчно голям и психически силен, за да съумее да се справи с малка доза ирония? Може би. Но дали той ще запомни завинаги момента, в който се подиграхте с танцувалните му умения? Гарантираме ви, че да!

#4 „Хей, как е малкото приятелче там долу?”

Да, точно така, става дума за неговия член – една от най-деликатните теми за господата. Въпреки че не всички си признават, едва ли съществува мъж, който да не се чуди дали размера на „достойнството” му е достатъчно голям и дали успява да задоволи жена си. Ето защо внимателно подбирайте думите си, когато говорите за пениса му. Разбира се не е нужно да преувеличавате използвайки изрази, като „могъщия меч”, но в никакъв случай не използвайте определения, като „сладък”, „малък”, „очарователен” и т.н., когато става дума за члена му. Дори ако вие смятате, че по този начин изразявате привързаността и обичта си, той няма да го приеме по този начин.

Автор

Подобни статии

Любов и секс

7 проблема на жените с големи гърди

  Вие как бихте определили своя бюст? Малък, среден или голям? Големината му притеснява ли ви? Искате ли са си увеличите гърдите и да пъчите цици? Голямата гръдна обиколка има

Любов и секс

Няколко ясни знака, че той ви харесва

Отношенията между мъжа и жената са сложни и изпълнени с противоречия особено, когато са в начален етап. Понякога сигналите, които ни подава обекта на нашия интерес, се оказват доста смесени

За нас

Няколко прости стъпки, за да бъдете щастливи заедно

Кой не го желае? Любов завинаги, партньор за цял живот…Ние не предлагаме рецепти, а няколко златни правила: 1. Мислете позитивно. За едно партньорство са нужни две неща: сърдечна връзка и силно желание

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.