Вино с марихуана

Вино с марихуана

 

Чухте ли за новото вино с марихуана?

Ако някои все още не е разбрал, че света се развива с пълна сила и то в положителна страна, особено за нас мъжете, то  нека прочете следващите редове!

В САЩ вече произвеждат вино с аромат на марихуана.

За приготвянето му се използва специален сорт грозде, който има слаби вкусови качества и не заглушава уханието на опияняващото растение. Тревата е от окръг Хумболт – наркотичната столица на Калифорния. На буре с гроздов еликсир се полага по килограм – килограм и половина марихуана.

wine-glasses-with-red-wine-750x577

Ефектът от „дрогираното” вино настъпва много по-бързо, отколкото след ядене на т. нар. спейскейкове. Освен това комбинацията на алкохол и марихуана води до „доста интересно състояние на опиянение”. Според него производството на виното с трева

има голямо бъдеще, но в момента то е много ограничено и е само за истински ценители и съмишленици.

Известният критик в областта на винената индустрия Майк Щайнбергер споделя, че напитката има пикантен тревен вкус и му напомня за студентските години, когато често е попушвал марихуана.

Един от калифорнийските производители на вино, който е предпочел да остане анонимен, е заявил, че виното с марихуана е единственото оригинално вино на Новия свят.

За производството на „кръстеното с омайната трева” вино се използва близо половин килограм марихуана на бъчва, или около 1,5 г на бутилка. Колкото е по-добър материалът, толкова по-добро става виното.

В процеса на ферментация на виното от марихуаната се отделя тетрахидрокарабинол – активният й компонент. За да извлекат максималното количество от това вещество, някои производители оставят виното да „втасва” близо 9 месеца.

вино с марихуана

 

 

 

 

 

 

 

 


През 80-те години подобно наркотично питие се е правело на основата на розе, като при това една бутилка е струвала близо 100 долара –  в цената били включени и рисковете от нарушаването на законите.

В момента притежаването на до 28,5 грама марихуана се наказва с глоба от максимум 100 долара, като при това не се завежда дело. Използването на марихуана

за лечебни цели в Калифорния е узаконено от 1996 г. Отглеждането на марихуана се преследва от закона, но хората, които не се опитват да я продават, могат да избегнат съдебна отговорност, ако докажат, че зад дейността им няма комерсиална цел.

И както пее Франк Синатра, цитиран наскоро от Виле Вало и Наталия Авалон: "Ягоди, череши и пяна от от ангелски целувки – лятно вино".

Може виното с ганджа да е точно по ваш вкус. Пробвайте, стига да успеете да се снабдите с бутилка от ценната течност! 

Автор

Подобни статии

Любопитно

Азия – най-смъртоносните създания

  Азия е огромен континент, които обхваща големи площи от тропически гори и пустиня. Това е, както всеки знае най-гъсто населената област на планетата, а разпространените животински видове са повече

Любопитно

Оригинална и лесна украса за вашата коледна маса

Украсете оригинално и красиво коледната маса, без да давата пари за скъпи декорации. Понякога една сръчно сгъната салфетка може да бъде по-ефектна от купената камбанка от магазина. За този украса

Свободно време

7 причини да направите пътешествието си из Европа през зимата

  Ще ви кажем 7 добри причини да направите пътешествието си из Европа през зимата. Зимните пътувания из Европа обикновено се свързват с претъпкани ски курорти и заснежени склонове. Според

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.