Вино с марихуана

Вино с марихуана

 

Чухте ли за новото вино с марихуана?

Ако някои все още не е разбрал, че света се развива с пълна сила и то в положителна страна, особено за нас мъжете, то  нека прочете следващите редове!

В САЩ вече произвеждат вино с аромат на марихуана.

За приготвянето му се използва специален сорт грозде, който има слаби вкусови качества и не заглушава уханието на опияняващото растение. Тревата е от окръг Хумболт – наркотичната столица на Калифорния. На буре с гроздов еликсир се полага по килограм – килограм и половина марихуана.

wine-glasses-with-red-wine-750x577

Ефектът от „дрогираното” вино настъпва много по-бързо, отколкото след ядене на т. нар. спейскейкове. Освен това комбинацията на алкохол и марихуана води до „доста интересно състояние на опиянение”. Според него производството на виното с трева

има голямо бъдеще, но в момента то е много ограничено и е само за истински ценители и съмишленици.

Известният критик в областта на винената индустрия Майк Щайнбергер споделя, че напитката има пикантен тревен вкус и му напомня за студентските години, когато често е попушвал марихуана.

Един от калифорнийските производители на вино, който е предпочел да остане анонимен, е заявил, че виното с марихуана е единственото оригинално вино на Новия свят.

За производството на „кръстеното с омайната трева” вино се използва близо половин килограм марихуана на бъчва, или около 1,5 г на бутилка. Колкото е по-добър материалът, толкова по-добро става виното.

В процеса на ферментация на виното от марихуаната се отделя тетрахидрокарабинол – активният й компонент. За да извлекат максималното количество от това вещество, някои производители оставят виното да „втасва” близо 9 месеца.

вино с марихуана

 

 

 

 

 

 

 

 


През 80-те години подобно наркотично питие се е правело на основата на розе, като при това една бутилка е струвала близо 100 долара –  в цената били включени и рисковете от нарушаването на законите.

В момента притежаването на до 28,5 грама марихуана се наказва с глоба от максимум 100 долара, като при това не се завежда дело. Използването на марихуана

за лечебни цели в Калифорния е узаконено от 1996 г. Отглеждането на марихуана се преследва от закона, но хората, които не се опитват да я продават, могат да избегнат съдебна отговорност, ако докажат, че зад дейността им няма комерсиална цел.

И както пее Франк Синатра, цитиран наскоро от Виле Вало и Наталия Авалон: "Ягоди, череши и пяна от от ангелски целувки – лятно вино".

Може виното с ганджа да е точно по ваш вкус. Пробвайте, стига да успеете да се снабдите с бутилка от ценната течност! 

Автор

Подобни статии

Любопитно

Как да възбудим мъжа

  Съществуват много начини, по които можем да  накараме мъжа да се възбуди. Всяка една жена си има някои хитринки, с които да омае мъжа и да предизвика неговото настроение

Любопитно

Ето как да се справим с хроничната умора само с помощта на храната

Ето как да се справим с хроничната умора само с помощта на храната Постоянното усещане за отпадналост, ниска работоспособност, неспособността за концентрация и т.н. са характерни за така наречената хронична

Любопитно

Интересни факти за парите 1-ва част

  Парите са навсякъде около нас, завземат съзнанието ни и често всичките ни желания са свързани с количеството им или това, което може да си купим с тях. Дали някога

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.