Трите най – големи заблуди за аналния секс

Трите най – големи заблуди за аналния секс

 

Аналният секс е тема, която в последните години стана доста актуална. Все повече жени се престрашават да опитат тази отричана до скоро възможност за доставяне на сексуално удоволствие. Въпреки това обаче, голяма част от хората не са достатъчно добре информирани и все още „робуват” на битуващите предразсъдъци. Време е да развенчаем митовете.

couple-having-sex

Аналният секс задължително е болезнено изживяване за женатаНевярно!

С цел да бъда максимално ясна ще започна малко по – отдалеч. Ануса има два вида свинктерни мускули – външен и вътрешен свинктерен мускул. Външния се свива волево – тоест ние можем да го контролираме. Вътрешния обаче, се свива и отпуска неволево (както например клепачите на очите). Когато приемащия партньор изпитва страх, неудобство или какъвто и да било дискомфорт породен от предстоящия акт, вътрешния свинктерен мускул рефлективно се свива. В този случай може да се каже, че когато пениса прониква, той „принудително” отваря вътрешния мускул, което всъщност предизвиква болката от аналния секс. От тук може да направим следния извод – няма ли страх, няма и болка! Когато жената е предразположена максимално добре от партньора си не само физически, но и психически, аналния секс не само, че няма да бъде болезнен, но може да ви хареса повече отколкото предполагате.

s_1377418313_540x540

Аналният секс предизвиква хемороиди и разкъсвания – Невярно!

Това твърдение е абсолютно неоснователно. Не само, че аналния секс не предизвиква хемороиди, но дори напротив – той е една своеобразна превенция срещу появата им. Както знаем една от причините за поява на хемороиди е застоялия и заседнал начин на живот. Аналният секс се оказва една добра „тренировка” на мускулите в тази част от тялото, както и добър стимулатор на кръвообръщението. Когато обаче, на лице са вече появили се хемороиди е добре да направим консултация с лекар преди да започнем да практикуваме този вид удоволствие, тъй като в този случай наистина е възможно аналния секс да задълбочи проблема.

first-date

Доста момичета живеят с мисълта, че честото практикуване на анален секс води до разкъсвания или още по зле – загуба на способността за въздържане. Сексът е за доставяне на удоволствие, ако той носи болка на единия от двамата партньори не е никакъв секс. В този ред на мисли, правилно практикувания анален секс, няма как да причини подобни проблеми.

Аналният секс доставя удоволствие само на мъжа – Невярно!

Това е може би една от най – големите заблуди. Аналният секс може да достави на жената неописуемо удоволствие. При проникване на пениса се стимулират едновременно G – точката, преградата между ректума и вагината, двата вида свинктерни мускули на ануса (там се намират нервни окончания подобни на тези по клитора), а при някои жени и матката (при  половината от жените матката е леко обърната и при анален секс тя също се стимулира). В този ред на мисли оргазма при аналния секс, не само че може да бъде достигнат доста по – лесно, но той може да се окаже по – силен, всеобхващащ и продължителен.

аналния секс

Автор

Подобни статии

За мен

50 причини да не съжаляваш, че си жена

  Сега да ви зарадваме с 50 причини да не съжаляваш, че си жена! И на теб ли ти се искало поне веднъж в живота да се беше родила мъж, а

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Везни

  На лов за мъже според тяхната зодия – Везни Мъжете Везни са изключително интересни личности, които винаги се стремят да дават всичко от себе си във всяка една връзка,

За мен

Какво е любовта

  Какво е любовта? Този въпрос мъчи човечеството, откакто го има. Стотици поети и писатели са се опитали да опишат самото чувство на любов, но дали то е еднакво за

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.