Разкрий го! Разбери дали има намерения за сериозна връзка с теб

Разкрий го! Разбери дали има намерения за сериозна връзка с теб

 

Любовните отношения са сложни, но понякога могат да бъдат ужасно сложни – ако не и повече. Ти си готова за сериозна връзка, а защо не и брак, но не си сигурна в неговите намерения. Мотивите му да е с теб са ти пълна мистерия, защото ти дава противоречиви сигнали. Ако се чудиш дали той иска да те отведе до олтара, прочети тази статия.

  • Има репутация на солов играч. Не обича да дава обяснения (не че някой мъж обича), подсмихва се на въпросите ти какво ще прави по-късно и не ти разрешава да нахлуваш в личното му пространство. "Той избягваше да ми споделя къде ходи и с кого. По-късно разбрах, че ухажва и друго момиче. Трябваше да се досетя, че има и друга", жалва се Катя.

сериозна връзка

  • Интересува се само от секса с теб. Лесно ще разбереш дали само се закача с теб, или е заинтересован по желанието му за секс. Този тип мъже ти дават ясни сигнали какво целят и не се прикриват. Те са достатъчно самоуверени, за да вярват, че ще останеш с тях само заради секса. Ако той иска да правите секс всеки път, когато се срещнете, без да се интересува от твоите желания, означава, че нещо не е наред. Той знае, че е добър и ще те използва в леглото толкова дълго, колкото му позволиш.

love-or-just-sex-e1328099907943

  • Ти не си важна за него! Всичко, което правите, когато сте заедно, е секс. Той не реагира на твоя ентусиазъм, на желанието ти да го запознаеш с вашите, не иска да познава дори приятелките ти. Сякаш нищо от твоя свят не го вълнува. Дори имаш усещането, че се колебае дали да излиза с теб. Не ти се обажда с дни, а когато го направи, те иска на секундата. Дали пък не е получил отказ от друга? Ако те обича и има сериозни намерения, той ще намира време за теб, бъди сигурна.
  • Не иска да те запознае със семейството и приятелите си. Винаги сте само двамата. Не ти разказва нищо за най-близките си хора. Разговорите ви са повърхностни и мръснишки. Замисляла ли си се защо те държи на дистанция. Прави всичко възможно да не се сближите емоционално. Сменя темата за семейството си всеки път, когато се опиташ да изкопчиш информация. В началото на една връзка е нормално човек да пази всичко за себе си. След известно време обаче е нормално да започне да се разкрива. Ако продължава да бъде хладен и дистанциран, това е сигурен знак, че няма да те отведе до олтара. 

1021-signs-he-does-not-want-a-relationship-ONE_sm

  • Обсебен е от бившата си! Не спира да бълва омраза по адрес на бившата си приятелка. По всичко личи, че е обсебен и не се е отърсил от раздялата. Ако той постоянно говори за лошите преживявания с бившите си приятелки, означава, че няма доверие на жените. Възможно е просто да не сте се срещнали в подходящия момент. Няма как да се бориш със сянката на бившата. Наблюдавай за признаци, сочещи, че той още я обича. Ако постоянно те сравнява с нея, живее със спомените си, не ти вярва, се замисли, че не мисли за сериозна връзка.

1021-signs-he-does-not-want-a-relationship-TWO_sm

  • Не те включва в бъдещите си планове. Ти може и да си фантазираш за потенциалното ви общо бъдеще и вече да си избираш булчинска рокля, но не и той. Всеки път, когато той прави бъдещите си планове, нещо те свива в корема, защото ти липсваш. Звучи ли ти познато? Това е знак, че няма дългосрочни намерения.

 

Автор

Подобни статии

За нас

7 неща, които той НИКОГА няма да ти признае

    Хайде, признай си! И ти не му казваш всичко. Всяка жена има своите малки сладки тайни, които пази ревниво дори от любимия човек. Нима му разкриваш какво количество

За мен

9 научно установени факта за изневярата

    Знаете ли, че: 1. Пикът на изневерите е през топлите месеци! Повече от интригуващи са и следващите факти – оказва се, че съществува тясна връзка между сезонните и любовната

За мен

Защо мъжете не те заговарят и как да промениш това?

  Чудиш се защо мъжете не те заговарят? Оказва се, че най – доброто средство за съблазняване на мъже съвсем не е „малката черна рокля”. Според специалистите най – вече

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.