Разкрий го! Разбери дали има намерения за сериозна връзка с теб

Разкрий го! Разбери дали има намерения за сериозна връзка с теб

 

Любовните отношения са сложни, но понякога могат да бъдат ужасно сложни – ако не и повече. Ти си готова за сериозна връзка, а защо не и брак, но не си сигурна в неговите намерения. Мотивите му да е с теб са ти пълна мистерия, защото ти дава противоречиви сигнали. Ако се чудиш дали той иска да те отведе до олтара, прочети тази статия.

  • Има репутация на солов играч. Не обича да дава обяснения (не че някой мъж обича), подсмихва се на въпросите ти какво ще прави по-късно и не ти разрешава да нахлуваш в личното му пространство. "Той избягваше да ми споделя къде ходи и с кого. По-късно разбрах, че ухажва и друго момиче. Трябваше да се досетя, че има и друга", жалва се Катя.

сериозна връзка

  • Интересува се само от секса с теб. Лесно ще разбереш дали само се закача с теб, или е заинтересован по желанието му за секс. Този тип мъже ти дават ясни сигнали какво целят и не се прикриват. Те са достатъчно самоуверени, за да вярват, че ще останеш с тях само заради секса. Ако той иска да правите секс всеки път, когато се срещнете, без да се интересува от твоите желания, означава, че нещо не е наред. Той знае, че е добър и ще те използва в леглото толкова дълго, колкото му позволиш.

love-or-just-sex-e1328099907943

  • Ти не си важна за него! Всичко, което правите, когато сте заедно, е секс. Той не реагира на твоя ентусиазъм, на желанието ти да го запознаеш с вашите, не иска да познава дори приятелките ти. Сякаш нищо от твоя свят не го вълнува. Дори имаш усещането, че се колебае дали да излиза с теб. Не ти се обажда с дни, а когато го направи, те иска на секундата. Дали пък не е получил отказ от друга? Ако те обича и има сериозни намерения, той ще намира време за теб, бъди сигурна.
  • Не иска да те запознае със семейството и приятелите си. Винаги сте само двамата. Не ти разказва нищо за най-близките си хора. Разговорите ви са повърхностни и мръснишки. Замисляла ли си се защо те държи на дистанция. Прави всичко възможно да не се сближите емоционално. Сменя темата за семейството си всеки път, когато се опиташ да изкопчиш информация. В началото на една връзка е нормално човек да пази всичко за себе си. След известно време обаче е нормално да започне да се разкрива. Ако продължава да бъде хладен и дистанциран, това е сигурен знак, че няма да те отведе до олтара. 

1021-signs-he-does-not-want-a-relationship-ONE_sm

  • Обсебен е от бившата си! Не спира да бълва омраза по адрес на бившата си приятелка. По всичко личи, че е обсебен и не се е отърсил от раздялата. Ако той постоянно говори за лошите преживявания с бившите си приятелки, означава, че няма доверие на жените. Възможно е просто да не сте се срещнали в подходящия момент. Няма как да се бориш със сянката на бившата. Наблюдавай за признаци, сочещи, че той още я обича. Ако постоянно те сравнява с нея, живее със спомените си, не ти вярва, се замисли, че не мисли за сериозна връзка.

1021-signs-he-does-not-want-a-relationship-TWO_sm

  • Не те включва в бъдещите си планове. Ти може и да си фантазираш за потенциалното ви общо бъдеще и вече да си избираш булчинска рокля, но не и той. Всеки път, когато той прави бъдещите си планове, нещо те свива в корема, защото ти липсваш. Звучи ли ти познато? Това е знак, че няма дългосрочни намерения.

 

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Подготовка за съблазън на мъжа на мечтите ни

Всяка жена иска да бъде привлекателна в очите на мъжа, когото си е харесала. Често се случва да не можем да приковем неговото внимание и започваме да умуваме как точно

Любов и секс

Как да зарадвате гаджето?

  Как да зарадвате гаджето? Както момичетата, така и момчетата обичат изненадите и биха се зарадвали на всеки един романтичен жест. Ако искате отношенията с гаджето ви да се развиват

За нас

Защо мъжете си отиват?

Защо мъжете си отиват Има някои основни причини, поради които мъжете напускат една сериозна връзка.  На тях ще обърнем внимание сега.   Една от основните причини е, че мъжът е

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.