Повече от класа – вечните марки

Повече от класа – вечните марки

 

Има марки, чиито имена се знаят в цял свят и които са символ на стил, класа, шик и вечност. Това са марки, които са се развивали и доказвали във времето и които са добили такава популярност, че едва ли ще се появят такива, които да могат да ги заместят. Ще ви представим някои от тях.

Нина Ричи

През 1932 г., Нина Ричи основава своя модна дизайнерска къща в Париж.  За изключително кратко време, тя печели голям успех и престиж във френската модна индустрия.

Колекциите на Нина Ричи се отличават със своята елегантност, изисканост  и женственост . Носейки нейните модели, всяка една жена изглежда повече от ослепителна и няма как да не остане незабелязана.

За много кратко време Нина Ричи се превръща в модна икона. Нейна основна цел е да създаде уникален модел за всяка жена, който най-добре да подчертава нейната личност и стил.

Мъжките модели на марката са също така стилни и елегантни. Все повече истински мъже предпочитат Нина Ричи. Тя предлага и парфюми за мъже, които са изключително успешни и търсени в цялл свят.

марки

Ламборджини

Вече цели 60 години “Lamborghini” представят своя уникален предприемачески стил.

Началото на световноизвестната марка и изключително интересно. То започва със създаването на трактори и достига до легендарни модели коли.

За кратко време основателят на компанията Феручио Ламборджини става богат и известен, а благодарение на неговите умения и талант, моделите му се разпространяват в цял свят.

В началото на 80-те години, „Lamborghini” започва да произвежда  парфюми, облекла, часовници, очила и други луксозни аксесоари, които се славят с изключително добро италианско качество.

Успешната марка не се изчерпва до тук. Ще се изненадате колко много неща предлага тя – продукти като кафе, енергийни напитки, зехтин, вино, паста и още много.

Lamborghini

Черути

Историята на марката започва преди повече от век Антонио Черути, текстилен търговец, решава да построи фабрика за тъкани в малкото италианско градче Биела. Към него се присъединява и брат му, Куинтино Черути. Фабриката се радва на голям успех, а голямата гордост на фамилията стават нейните качествени вълнени платове. Така името Черути се прослава в цяла Европа. 

cerruti

Елегантност, лукс и качество са нещата, които най-добре описват една от водещите марки в цял свят „CERRUTI”. Благодарение на Нино Черути, марката печели сърцето на Холивуд и вече дълги години облича едни от най-големите звезди от филмовата сцена. Успехът й се дължи на прецизното съчетание на дизайн и технология, на талант и изключителен усет от страна на дизайнера.

Днес марката създава уникални облекла и аксесоари, като съчетава италианки лукс и модерен парижки шик.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

  Ще празнувате ли Хелоуин тази година? Разбира се, че трябва да го празнувате – такъв празник няма как да се пропусне! Това е една от най-дългоочакваните нощи в годината,

Любопитно

Кажи ми хобито ти, за да ти кажа коя е най-добрата професия за теб

  Кажи ми хобито си за да ти кажа коя е най-добрата професия за теб Няма нищо по-хубаво от това да успееш да изградиш кариера, базирана на любимото ти занимание.

Свободно време

Историята на будизма

  „Няма път към щастието, щастието е пътят!” – това са думи на великия Буда. Буда не е Бог – той всъщност е обикновен човек на име Гаутама Сидхарта. Той е

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.