Няколко идеи да разнообразим брака си

Няколко идеи да разнообразим брака си

 

Страхотно, срещнала си човекът, с който сте пожелали да изживеете живота си заедно. В началото всичко е сладко и розово, емоцията е много силна и дребните проблеми не се забелязват. Но с отминаване на времето и тръпката се притъпява постепенно. Виновни за това са рутината, ежедневните проблеми, недоспиването, стресовата работа. Когато сме толкова изнервени, че ще се пръснем, е достатъчна само една дума, за да избухнем. Обикновено човекът, който ни е прелял чашата си отнася скандал за всичко останало, за което дори не подозира или пък си позволяваме да си изкараме яда на любимите хора.

И постепенно скуката се настанява между теб и половинката ти. Обичате се много, но някак ви е еднообразно. По-долу имаме идеи за това как да освежим и разнообразим брака си и взаимоотношенията с партньора.

Да не издребняваме. Да, дразнещо е, когато на плещите ти тежат задълженията за чистене, готвене, пране, гладене и гледане на дете, да не можеш да разчиташ за едно просто изхвърляне на боклука. Събран и приготвен само някой да го вземе. Обаче този някой го подминава за пореден път… Поеми си дълбоко въздух точно, когато си готова да вдигнеш скандал и подсети половинката си и за неговата част от задълженията. Важно е да не изчакваме да насъберем негативни емоции и да се държим зряло и спокойно. 

Дразнещи навици. Хвърля си дрехите навсякъде. Ергенските навици трудно се изкореняват и е нужно търпение. Поговорете на темата и може да определите едно място /табуретка, стол/, на което да си оставя дрехите. Често се среща и навикът мъжете да оставят мръсните си дрехи навсякъде, но не и в пералнята /коша за пране, банята/. Вариант е при въпроса: „Защо не са изпрани дънките ми?” да отговорите, че не сте знаели, че са за пране. След няколко такива ситуации ще започне да оставя мръсните дрехи на правилните места… или да ходи с непрани дрехи.

Естествено, вие също, сигурно, имате дразнещи навици. Попитайте го кое не му е приятно и положете усилие и от ваша страна. 

Целувайте се. Бързата целувка за довиждане не влиза в тази графа. Съвсем неочаквано целунете половинката си продължително. Със сигурност ще го изненадате приятно. Не забравяйте да изпращате мъжа си за работа с винаги с целувка както и да му правите комплименти.

да разнообразим брака

Кажете му нещо хубаво. Например „ухаеш много хубаво” или „много си хубав/силен/секси”. Карайте го да се чувства значим за вас.

Оставете му послание. Не, не говорим за дълъг сълзлив роман, а просто за малка бележка, на която пише „Обичам те!”. Може да я сложите върху вашата възглавница, ако излизате преди него сутрин или до чашата му с кафе, която сте приготвили.

Изненадайте го. Оставете децата на гости у техни приятели или ваши роднини, за да си осигурите спокойствие и чист терен. Може да подготвите любимото му ястие или нещо, което му се е хапвало. Вземете си душ заедно и се насладете на чаша вино в спокойна атмосфера или направо се грабвайте… където стигнете.

Ако нямате възможност за спокойна обстановка си запазете една нощ в хотел. Да, една хотелска стая може да отключи у вас еротични мисли и желания. Оставете им се!

 

Е, това от нас!

 

Photos by: http://www.freedigitalphotos.net

Автор

Подобни статии

Любов и секс

30 луди секс факта за модерната жена

    30 луди секс факта за модерната жена Като всяко модерно момиче и ти трябва да си наясно с модата в… секса. Ето и нашите луди секс факти.  

Любов и секс

Дали той ви е истински приятел?

  Дали той ви е истински приятел? Един от най-често задаваните въпроси, чийто отговор все още не може да се изясни, е има ли истинско приятелство между мъж и жена.

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Стрелец

[corner-ad id=1] Срещате страхотен мъж, но не знаете дали той наистина е човека за вас и половинката на живота ви. Ако и вие сте попадали в такава ситуация, тогава ви

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.