Малки тайни  за дълъг и успешен брак

Малки тайни за дълъг и успешен брак

 

Малки тайни  за дълъг и успешен брак

„И заживели дълго и щастливо до края на дните си.” – тези думи често чуваме в края на приказките, но дали е така и в живота..?

Всеки си мечтае за една истинска, голяма любов, но не е лесно да запазиш взаимоотношенията с партньора си за толкова дълго  време.

Все пак възможно е! Има толкова много бракове, които са успешни и доста щастливи.

Ние ще ви разкрием някои малки тайни, които ще ви помогнат да превърнете и вашата приказва в реалност и да запазите любовта за дълго време.

успешен брак

Винаги отделяйте време за любимия  човек  

Едно от най-важните неща, на които трябва  да се научите е как да отделяте повече време на човека до себе си. Показвайте непрекъснато на любимия/любимата си, колко много държите на него/нея, вършете заедно както ежедневната работа, така и други интересни неща.  Казвайте  по-често „Обичам те”, правете изненади, отдайте се на въображението. Толкова малко усилия, които може да направят много щастливи и двама ви.

Правете много любов

За никой не е тайна, че сексът заема една голяма част от връзката, страстите запазват отношенията за по-дълго време и поддържат пламъка на любовта. Ако желаете да останете свързани и щастливи, и да запазите брака си, съветът ни към вас е никога да не бъдете твърде уморени или твърде заети, за да показвате любовта си. След време, когато погледнете назад, ще съжалявате, за многото пропилени нощи, които сте прекарали в извинения и сън, вместо да се отдадете на любимия човек.

 

Не се отказвайте от романтиката   

Подходящият момент за романтични жестове и думи е …винаги!

И само не ни казвайте, че не сте от хората, които обичат такива неща и ги смятат за лигави и ненужни. Всеки един понякога има нужда от романтика.  Може да правите романтични жестове рядко, но те определено ще събудят страстите и на двама ви. Напишете любовна бележка до половинката и я скрийте между чаршафите или пък я залепете на на хладилника – тази забавна изненада определено ще накара любовта ви да процъфти.
Бъдете верни

Понякога хората са склонни към афери, защото чувстват, че заслужават повече внимание, отколкото получават. Но това не означава, че трябва да изневерите, само заради някакви такива мисли. За това, когато усетите този проблем, просто се опитайте да разговаряте с любимия човек и да му обясните всичко, което ви притеснява и от което имате нужда. Със сигурност ще намерите решение заедно.  Трябва да бъдете сериозни и честни в отношенията си, да давате нужното, за да може и да получавате, и така ще се радвате на дълъг и щастлив брак.

article-new-thumbnail-ehow-images-a00-05-rq-create-successful-marriage-800x800

Забравете за миналите връзки

И едно от най-важните неща, които ще помогнат на брака ви е да се отървете от миналото си. Никога, ама никога не трябва да гледате назад. Не повтаряйте стари грешки, не се лутайте в минали връзки, ако се е случило нещо неприятно просто го преодолейте и продължете напред.

Радвайте се на настоящето, на хубавите мигове, които имате с любимия човек тук и сега и ще видите колко щастливи ще се чувствате заедно.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Как да възбудим мъжа

  Съществуват много начини, по които можем да  накараме мъжа да се възбуди. Всяка една жена си има някои хитринки, с които да омае мъжа и да предизвика неговото настроение

Любов и секс

Как да забравим любимия?

  Често раздялата с човека до нас ни вкарва в задънена улица и не знаем, по какъв начин да се разсеем от мислите за него.  Жените винаги споделяме личните си

В леглото

По какво си падат мъжете в леглото! Една статия написана от мъже.

  Писането на тази статия я поверихме на мъжката ни аудитория. По какво си падат мъжете в леглото ще даде малко светлина за  мокрите сънища на "силния" пол. И така,

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.