Какво е тантричен секс?

Какво е тантричен секс?

Мислим си, че вече сме опитали и изпитали всичко или поне много в сексуално отношение. Дългият стаж е причина за самочувствие, че знаем как да доставим на нас и партньора ни удоволствие, но и донякъде отегчава.

И тъй като именно рутината и скуката в интимно отношение са първите подводни камъчета във взаимоотношенията, то ще ви предложим малко нетрадиционен метод за разнообразяване.

Това е Тантра и тантричен секс. За да изясним какво представлява тя, но без да задълбаваме в сложни и неразбираеми пояснения, ще кажем само, че Тантра е начин за оползотворяване на божествената енергия, от която е изграден Космоса и всичко в и около нас.

Техниките на Тантра може да се приложат и в сексуално отношение.

Тантричният секс е много интересно „занимание“. То е и физическо и духовно сливане на двама души. Целта на практикуването не е само достигане до оргазъм, а и до духовно извисяване и удоволствие от близостта.

Как се прави тантричен секс?

тантричен секс

Той много прилича на сексът в началото на връзката между влюбените – бавен, нежен, в романтична обстановка, забравяйки всичко останало.

Тантричният секс изисква да си имате пълно доверие, да се уважавате и да сте напълно отдадени един на друг.

Техниките може да бъдат само ориентировъчни, а вие да почувствате дали сте на прав път. Подготовката за секс в тантричен стил изисква малко предварителна подготовка.

Първото важно нещо за тантричния секс е любовното гнездо.

Създайте си спокойна, романтична и уютна атмосфера. Мястото, на което ще се слеете с любимия трябва да бъде чисто и освободено от излишни предмети.

Може да сложите повече възглавници, задължително чисто спално бельо, свещи, ароматни пръчици или да напръскате с любим парфюм и релаксираща музика. Ароматите са особено важни. Те създават атмосфера и спомени.

Второ: вземете дълъг душ или вана.

Физическата чистота е задължителна. След това нанесете ароматен лосион за тяло и направете косата си неустоимо мека. Бъдете в целият си блясък и самочувствие, че сте съблазнителна.

Трето: Тантра масаж

Не бързайте да преминавате по същество, дори не се целувайте. Седнете в поза „Лотос“, един срещу друг, не затваряйте очи, напротив – гледайте се. Може да сложите ръце на гърдите на любимия и да усетите дишането му. Не го правете в синхрон, когато той издиша, вие вдишайте и обратно.

Галете се, може да си направите взаимно масаж, но избягвайте горещите зони. Всяка частица от тялото жадува да бъде милвана.

Когато усетите, че вече не издържате може да пристъпите към физическо сливане, но не забравяйте да гледате, вдишвате и усещате партньора си с всяка своя фибра.

Отлагайте оргазма си. Това може да направите като забавите движенията или спрете, за да погалите и целувате партньора си. Дишането става дълбоко и контролирано.

Създаването на спомени е особената част от тантричния секс. Гледайки партньора си, вие създавате моментна картина на случващото се, усещанията, които имате, мирисът, който усещате, желанието в погледа на любимия. Толкова е наелектризиращо, че ще ви спре дъха.

Липсата на фокусиране върху достигането на наслада е начин, по който тя се увеличава многократно. Оргазмът се усеща с всяка клетка на тялото.

Тантричният секс продължава повече от стандартния полов акт. Времето, което сте си отделили в никакъв случай не е загубено, напротив. Това сливане на тялото и душата за дълго ще остане в съзнанието ви, ще ви сближи и надгради отношенията.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Новите обувки и мазолите – история за тяхната раздяла

  Ако току-що пускате компютъра след като сте били на шопинг тур по магазините, и сте си купили нови страхотни обувки, това четиво ще ви бъде много полезно. Почти всеки

Полезно

Полезни свойства и приложения на бамбука

  Бамбукът е богат на минерали и е с високо съдържание на фибри, който може да бъде чудесно и перфектно допълнение към всяка хранителна, добре балансирана диета. Той предлага голямо

Любов и секс

Колко често е нормално да правим секс

  Кой не обича сладък сексуален десерт след тежкия работен ден. Едни го опитват веднъж седмично, други по три пъти на ден, но каква е правилната рецепта за дълъг сексуален

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.