Какво да си казваме преди тренировка

Какво да си казваме преди тренировка

 

Искате да тренирате, да имате хубаво и стегнато тяло, но винаги когато дойде време за фитнес си намирате причина, за да не отидете. Знаем, че е трудно, но не и невъзможно. Трябва ви една добра мотивация, малко труд и много търпение и ще постигнете желаните резултати и то за кратко време.

Когато човек иска нещо много силно, той винаги може да намери начин да постигне целта си. Затова вземете се в ръце и започвайте да тренирате – фитнес, джогинг, плуване или друг спорт, каквото си изберете.

А ето и няколко неща, които ако си повтаряте всеки път преди тренировка, ще ви мотивират да не се отказвате:

"Днес е моят ден да променя тялото си!"

Повтаряйте си това всеки път, преди да почнете с упражненията, и то по няколко пъти. Трябва да сте сигурни, че всеки път, когато тренирате вие се доближавате до мечтаната фигура. Не се колебайте, не си мислете, че при вас упражненията няма да подействат и няма да има ефект! Тези напълно излишни страхове са причината, за да не започнете да тренирате. Но те нямат значение, ако вярвате в постигането на целта – важното е да не се отказвате и да не си задавате глупави въпроси, а да сте сигурни в себе си.

Много скоро резултатите ще са налице.

тренировка

"Ако го искам достатъчно силно, ще намеря начин да го постигна!"

Да, точно така! Както казахме и в предните редове, когато човек иска нещо, той намира начин да го постигне, когато не иска – той си измисля какви ли не причини. Такаче, не се колебайте, а действайте! Причината, поради която успелите хора постигнат своите мечти е, защото те никога не се предават и винаги опитват отново и отново. Това, което трябва да знаете, че  няма да е лесно и ще са ви нужни много време, труд и упоритост.

Но всичко ще си заслужава накрая!

тренировка

"Трябва да започна промяната още сега!”

Не утре, не вдругиден, не следващата седмица, а днес! Сега е момента да започнете да тренирате, защото колкото повече отлагате, толкова повече време ще ви отнеме промяната. А като знаете, ако се опитвате да промените теглото, размера, външния си вид по някакъв нячин, трябва да направите някои промени и със себе си, и с живота си.

Първо трябва да се научите да бъдете по-силни и по-борбени, а след това да започнете с подобряването на външността си.

Направете тези промени още днес!

тренировка

"Не трябва да мисля, а да действам!”

Проблемът на повечето хора, които така и не започват да тренират е, че мислят прекалено много и така губят време .. Най-голямата грешка е преди да направим нещо да се запитаме, дали можем или не можем да го направим. Затова ви съветваме, когато започвате със спортуването и тренировките, най-добре спрете да мислите за каквото и да е и просто действайте.

run_0

"Спортът е много повече от упражнения и тренировки. Той ще промени живота ми изцяло и то в положителна насока!”

Мотивацията е една от най-големите пречки, когато става въпрос за упражнения, тъй като в повечето случаи тя липсва. Такава е човешката природа –  опитва се да избегне болката и дискомфорта. 

Спортът обаче няма да е най-лесният начин да се промените, да отслабнете и да се стегнете, но определено ще е най-сигурният и ефективният!

Когато тренирате, вие не само ще имате красива и стегната фигура, но и ще бъдете по-здрави и щастливи. Ще почувствате всички положителни промени в живота си и тогава ще разберете защо си е струвало всичко това.

exercising-in-the-heat

"Аз ще постигна целта си!"

Вярата в себе си може да е най-големият помощник, особено когато става въпрос за постигане на нещо голямо в живота ви.

Ако си поставите за цел да станете по-красиви и стройни, ако си вярвате, че можете да го направите, всичко ще е много по-лесно и приятно.

Също е много важно да се фокусирате върху процесите, методи и техники, които използвате,  преследвайки поставената си цел, определено това ще ви донесе успех и по-бързи резултати. 

 

319691_234290649968191_171695256227731_715842_543418_n_large

Не забравяйте да си повтаряте тези няколко неща всеки път преди да се зачудите дали  да тренирате. Те ще ви помогнат да се мотивирате и да не отлагате нещата за следващия ден. Защото ако наистина искате промяна, ако искате да изглеждате добре, трябва да използвате всеки един момент за спорт и движение!

Статия от: bgmajete

Автор

Подобни статии

Здрава и красива

Празниците и голямото ядене!

  Да си поговорим за празниците и голямото ядене Искате на празниците да се отпуснете, да хапвате и пийвате, без да се притеснявате от килограмите? Няма проблем – може! Със

Диети

Диета „Зоната“

  Диета „Зоната“ представлява хранителен режим, който се състои в насоки за правилно хранене и дава избор кои храни от блоковете – протеинов и въглехидратен, да включим в дневното си

Диети

15 съвета при спазване на диета

  Ако нямате личен диетолог, който да ви обясни всяка тънкост при спазването на диета, прочетете тези лесни 15 съвета за спазване на диета и се постарайте да спазвате повечето

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.