Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

 

Ще празнувате ли Хелоуин тази година?

Разбира се, че трябва да го празнувате – такъв празник няма как да се пропусне!

Това е една от най-дългоочакваните нощи в годината, когато всички се преобразяват в празнични и дори призрачни герои и се забавляват чак до сутринта.

Преди да изберете с какъв костюм ще се появите в навечерието на Хелоуин, първо  трябва да решите къде ще го празнувате и да разберете как ще са облечени вашите приятелки, за да не стане дублиране.

Изберете място, където със сигурност всички ще са маскирани, за да не стане така вие да сте единствените и да се чувствате неудобно. Ако предпочитате да празнувате на дискотека или в някой бар, спокойно може да се облечете по-оскъдно и секси.

Не избирайте костюм, който трудно може да се разпознае от останалите,  за да не ви се наложи да обяснявате цялата вечер като какво всъщност сте се маскирали.

Хелоуин

Също така не е нужно да харчите прекалено много пари за тази празнична вечер. Все пак костюмът ти за Хелоуин е нещо, което ще облечете само веднъж. Съветваме ви дори  да съберете неща от гардероба си и от приятели и сами да направите оригинален костюм.  Интересна маска, домино,  фалшиви зъби, шапки, белезници… също могат да свършат работа. Важното е да си оригинален и да се появиш в нещо едновременно готино и неочаквано.

Ето и няколко интересни предложения от нас – като какво да се преобразите за Хелоуин:

Страшна, но секси

В тази група може да сложим костюмите на жената-вампир, секси зомби, вещица и смъртта.

Тъй като традицията на този празник е да бъдем страшни и да плашим останалите, това е един доста успешен вариант, за да бъдете същевременно оригинални и секси.

Определено маскирани по този  начин, няма как да не ви забележат.

Избирането на страшен и секси костюм говори за вас, че сте забавни, уверени в себе си и търсите внимание. Мъжете ще разберат това и нищо чудно да си намерите приятна компания за вечерта.  Печелите допълнителни точки, защото ще изглеждате женствено, въпреки че сте се маскирали като нещо ужасно.

women's vampire halloween costume

Нежна и приказна

Ако искате да се чувствате като принцесата на вечерта, може да изберете костюми на приказни героини, с които ще се почувствате като на бал.

Всяко момиче си мечтае да облече в огромна, красива, блестяща рокля, а какъв по-подходящ момент от Хелоуин.

Освен че ще изглеждате като истинска принцеса, вие определено ще сте едни от най-обсъжданите и привличащи внимание.

Може да се облечете дори като булка – нищо чудно да намерите своя бъдещ жених.

Облечени в такъв костюм, вие ще изглеждате като нежни и леко срамежливи, а „принцовете” ще се редят на опашка, за да ви канят на танц.

LDP83857_full_1 halloween_costume_women_enchanting_princess

Лоша и предизвикателна

Първото, за което се сещате може би е лошата полицайка, от който всеки си мечтае да бъде арестуван. Ако обичате по-дръзките неща – този костюм е най-подходящия за вас.

Може също така да се маскирате като секси камериерка, учителка, медицинска сестра, ученичка, или палава монахиня.

Едно е сигурно – никой няма да ви пропусне, никой няма  да мине покрай вас без да ви заговори и да ви похвали за оригиналния избор!

Тези костюми обикновено се състоят от много къса пола, дълбоко деколте, мрежести чорапи, дълги ботуши, дори жартиери. Доста предизвикателно, нали?!

Дали защото това ви харесва, искате да се чувствате секси или  да свалите някой „затворник”, „ученик”, „грешник” – ако изберете някои от изброените  костюми определено ще имате един запомнящ се Хелоуин.

New-2013-Sexy-Black-Dirty-Cop-font-b-Officer-b-font-Anita-Bribe-font-b-Costume fox-woman-halloween-costume

Какъвто и костюм да изберете – страшен, приказен или предизвикателен, не забравяйте, че това е нощта, в която трябва много да се веселите, да се запознавате с нови интересни хора и да се снимате, за да запазите хубавите спомени за цял живот!

Още идеи ТУК.

Историята на празника можете да прочетете ТУК.

 

Автор

Подобни статии

Любопитно

Да си направим великденска кошничка за яйца – от тесто!

Великден наближава и всяка домакиня започва да се чуди как да украси трапезата за празника. Предлагаме ви една много лесна и ефектна великденска кошничка, с която ще смаете всички гости.

Любопитно

Лесни коледни сладки

  Покрай цялата суетня около коледните празници ни се иска да направим и нещо специално за близките ни. Ние разбираме желанието на съвременната жена, която иска да съхрани уюта и

Чу ли, че

Великден и традициите на празника

Великден е един от най-семейните празници, който всички българи спазват, но и децата се включват с голямо удоволствие в най-забавната част или боядисването на яйцата. Интересното е, че дата на

1 коментар

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.