Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

Как да се маскирате оригинално за Хелоуин

 

Ще празнувате ли Хелоуин тази година?

Разбира се, че трябва да го празнувате – такъв празник няма как да се пропусне!

Това е една от най-дългоочакваните нощи в годината, когато всички се преобразяват в празнични и дори призрачни герои и се забавляват чак до сутринта.

Преди да изберете с какъв костюм ще се появите в навечерието на Хелоуин, първо  трябва да решите къде ще го празнувате и да разберете как ще са облечени вашите приятелки, за да не стане дублиране.

Изберете място, където със сигурност всички ще са маскирани, за да не стане така вие да сте единствените и да се чувствате неудобно. Ако предпочитате да празнувате на дискотека или в някой бар, спокойно може да се облечете по-оскъдно и секси.

Не избирайте костюм, който трудно може да се разпознае от останалите,  за да не ви се наложи да обяснявате цялата вечер като какво всъщност сте се маскирали.

Хелоуин

Също така не е нужно да харчите прекалено много пари за тази празнична вечер. Все пак костюмът ти за Хелоуин е нещо, което ще облечете само веднъж. Съветваме ви дори  да съберете неща от гардероба си и от приятели и сами да направите оригинален костюм.  Интересна маска, домино,  фалшиви зъби, шапки, белезници… също могат да свършат работа. Важното е да си оригинален и да се появиш в нещо едновременно готино и неочаквано.

Ето и няколко интересни предложения от нас – като какво да се преобразите за Хелоуин:

Страшна, но секси

В тази група може да сложим костюмите на жената-вампир, секси зомби, вещица и смъртта.

Тъй като традицията на този празник е да бъдем страшни и да плашим останалите, това е един доста успешен вариант, за да бъдете същевременно оригинални и секси.

Определено маскирани по този  начин, няма как да не ви забележат.

Избирането на страшен и секси костюм говори за вас, че сте забавни, уверени в себе си и търсите внимание. Мъжете ще разберат това и нищо чудно да си намерите приятна компания за вечерта.  Печелите допълнителни точки, защото ще изглеждате женствено, въпреки че сте се маскирали като нещо ужасно.

women's vampire halloween costume

Нежна и приказна

Ако искате да се чувствате като принцесата на вечерта, може да изберете костюми на приказни героини, с които ще се почувствате като на бал.

Всяко момиче си мечтае да облече в огромна, красива, блестяща рокля, а какъв по-подходящ момент от Хелоуин.

Освен че ще изглеждате като истинска принцеса, вие определено ще сте едни от най-обсъжданите и привличащи внимание.

Може да се облечете дори като булка – нищо чудно да намерите своя бъдещ жених.

Облечени в такъв костюм, вие ще изглеждате като нежни и леко срамежливи, а „принцовете” ще се редят на опашка, за да ви канят на танц.

LDP83857_full_1 halloween_costume_women_enchanting_princess

Лоша и предизвикателна

Първото, за което се сещате може би е лошата полицайка, от който всеки си мечтае да бъде арестуван. Ако обичате по-дръзките неща – този костюм е най-подходящия за вас.

Може също така да се маскирате като секси камериерка, учителка, медицинска сестра, ученичка, или палава монахиня.

Едно е сигурно – никой няма да ви пропусне, никой няма  да мине покрай вас без да ви заговори и да ви похвали за оригиналния избор!

Тези костюми обикновено се състоят от много къса пола, дълбоко деколте, мрежести чорапи, дълги ботуши, дори жартиери. Доста предизвикателно, нали?!

Дали защото това ви харесва, искате да се чувствате секси или  да свалите някой „затворник”, „ученик”, „грешник” – ако изберете някои от изброените  костюми определено ще имате един запомнящ се Хелоуин.

New-2013-Sexy-Black-Dirty-Cop-font-b-Officer-b-font-Anita-Bribe-font-b-Costume fox-woman-halloween-costume

Какъвто и костюм да изберете – страшен, приказен или предизвикателен, не забравяйте, че това е нощта, в която трябва много да се веселите, да се запознавате с нови интересни хора и да се снимате, за да запазите хубавите спомени за цял живот!

Още идеи ТУК.

Историята на празника можете да прочетете ТУК.

 

Автор

Подобни статии

Диети

Няколко лесни начина да изгорите калории

  Подлагате се на какви ли не строги диети, за да се отървете от излишните килограми, но резултатите са временни, а лишенията – огромни. Разбира се, ако искате да отслабнете,

Любопитно

Интересни факти за парите 1-ва част

  Парите са навсякъде около нас, завземат съзнанието ни и често всичките ни желания са свързани с количеството им или това, което може да си купим с тях. Дали някога

Любопитно

Трифон Зарезан срещу Свети Валентин

Трифон Зарезан срещу Свети Валентин Противопоставянето между двата празника започва, когато доста младежи, прясно влюбени, се ориентират към западния обичай да се разменят сърца и подаръци, и да честват Св.Валентин.

1 коментар

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.