Женските самозаблуди преди първа среща

Женските самозаблуди преди първа среща

 

Подготовката за първата среща е една нелека задача. В стремежа си да не я превърнем от първа в последна, ние жените се подлагаме на какви ли не екстремни процедури с едничката цел да извадим и покажем най – доброто от себе си. От кола маска на цялото тяло, през процедура с морски водорасли до изряден педикюр (В случай че той предложи да тичаме боси по асфалта разбира се, а вие какво си помислихте!) – и най – незабележимата част от тялото ни трябва да бъде перфектна. Ключов момент в цялата тази трескава подготовка са и психологическите игри, които играем със самите себе си. Представяме ви 5 от най – често срещаните самозаблуди, с които дамите се самозалъгват преди да се отправят към поредната първа среща с поредния принц:

„Готова съм да продължа напред”

Мдааа, наистина! Нищо, че само преди седмица сте се разделили с „любовта на живота ти”, а възглавницата все още е влажна от пролетите по него сълзи, ти наистина си готова! Дам! – Както казват в една небезизвестна реклама „Стига глупости!”. Отдели време за себе си, дай си почивка и зарежи поведението тип „следващият моля”, защото вероятността да се окажеш ридаеща, пред объркания поглед на новия принц в кафенето, в което с бившия сте идвали преди 17 дена, 15 часа и 26 минути (не че някой брои…) и ти „навява толкова много болезнени спомени”, е твърде голяма!

„Няма значение къде ще ме заведе”

Освен ако не си готова да си изкълчиш глезена, катерейки се по романтичната и усамотена козя пътечка, със своите 12 сантиметрови токчета, по – добре се опитай да разбереш къде планира да те заведе. Не забравяй, че той желае да те впечатли точно толкова, колкото и ти самата желаеш да бъдеш впечатлена. За да не се чувствате и двамата неловко и неудобно е по – добре да бъдеш подготвена.

„Не го харесвам особено, но ако му дам шанс с времето може да се влюбя в него”

Е, той не е Брад Пит, но пък ти си отегчена, а той е на разположение… Какво пък… С времето може да го харесаш или дори нещо повече – да се влюбиш в него? – Кого залъгваш (освен себе си разбира се)? Това е мъж, който звучи, като идеален за изпращане в категория  „само приятел” и ти много добре го знаеш, но те съветваме да се погрижиш и той да го разбере, защото никой не заслужава да си играят с чувствата му! Имай предвид, че ако един мъж не е успял да накара „ченето ти да висне” още в самото начало, то най – вероятно никога няма да успее.

„Ще пия само едно питие”

Прекрасен стремеж, скъпа, но уви в повечето случаи е обречен на неуспех. Питието лесно преминава в питиета, което прави махмурлука на следващата сутрин гарантиран. Но не само болка ще измъчва главата ти, множество въпросителни също няма да ти дават мира – „Кога успях да се напия толкова?”, „Дали сме правили секс?” и „Как по дяволите съм се прибрала?”.

first-date_965804  

„Няма нужда да си бръсна краката, защото няма да спя с него”

Стига, нека бъдем честни! Въпреки че не си признаваме, ние жените сме също толкова сексуални, колкото и мъжете. Срещата обикновено започва невинно и плахо, докато не осъзнаеш, че и двамата харесвате еднакви филми, че любимите ти забавления са и негови любими забавления, а на всичкото отгоре той си пада по ягодовия сладолед, който ти обожаваш. Очевидно е… Той е твоята сродна душа! В един момент сте в заведението и сладко си говорите, в следващият се събуждаш гола в леглото му. Представи си ситуацията, ако наистина не си беше избръснала краката! 

самозаблуди

Автор

Подобни статии

За нас

Къде може да срещнем подходящия мъж?

  Не искате вече да бъдете сама? Партита с приятели, приключенията и еднодневните флиртове вече не са ви толкова интересни. Време ви за нещо различно, искате сериозна връзка, но къде

Без категория

Еднообразие във връзката и до какво води

Скуката и еднотипното ежедневие могат да доведат до редица конфликти и да съсипят дори и най-страстната и здрава връзка. Връзката между двама партньори в най-общия й вид означава компромис и

Любов и секс

Няколко полезни хитрини за жени

  „Няма проблем,с който една жена не може да се справи!”, са казали хората и са били напълно прави. Е, може би ще се затрудним, ако трябва да сменяме части

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.