Женските самозаблуди преди първа среща

Женските самозаблуди преди първа среща

 

Подготовката за първата среща е една нелека задача. В стремежа си да не я превърнем от първа в последна, ние жените се подлагаме на какви ли не екстремни процедури с едничката цел да извадим и покажем най – доброто от себе си. От кола маска на цялото тяло, през процедура с морски водорасли до изряден педикюр (В случай че той предложи да тичаме боси по асфалта разбира се, а вие какво си помислихте!) – и най – незабележимата част от тялото ни трябва да бъде перфектна. Ключов момент в цялата тази трескава подготовка са и психологическите игри, които играем със самите себе си. Представяме ви 5 от най – често срещаните самозаблуди, с които дамите се самозалъгват преди да се отправят към поредната първа среща с поредния принц:

„Готова съм да продължа напред”

Мдааа, наистина! Нищо, че само преди седмица сте се разделили с „любовта на живота ти”, а възглавницата все още е влажна от пролетите по него сълзи, ти наистина си готова! Дам! – Както казват в една небезизвестна реклама „Стига глупости!”. Отдели време за себе си, дай си почивка и зарежи поведението тип „следващият моля”, защото вероятността да се окажеш ридаеща, пред объркания поглед на новия принц в кафенето, в което с бившия сте идвали преди 17 дена, 15 часа и 26 минути (не че някой брои…) и ти „навява толкова много болезнени спомени”, е твърде голяма!

„Няма значение къде ще ме заведе”

Освен ако не си готова да си изкълчиш глезена, катерейки се по романтичната и усамотена козя пътечка, със своите 12 сантиметрови токчета, по – добре се опитай да разбереш къде планира да те заведе. Не забравяй, че той желае да те впечатли точно толкова, колкото и ти самата желаеш да бъдеш впечатлена. За да не се чувствате и двамата неловко и неудобно е по – добре да бъдеш подготвена.

„Не го харесвам особено, но ако му дам шанс с времето може да се влюбя в него”

Е, той не е Брад Пит, но пък ти си отегчена, а той е на разположение… Какво пък… С времето може да го харесаш или дори нещо повече – да се влюбиш в него? – Кого залъгваш (освен себе си разбира се)? Това е мъж, който звучи, като идеален за изпращане в категория  „само приятел” и ти много добре го знаеш, но те съветваме да се погрижиш и той да го разбере, защото никой не заслужава да си играят с чувствата му! Имай предвид, че ако един мъж не е успял да накара „ченето ти да висне” още в самото начало, то най – вероятно никога няма да успее.

„Ще пия само едно питие”

Прекрасен стремеж, скъпа, но уви в повечето случаи е обречен на неуспех. Питието лесно преминава в питиета, което прави махмурлука на следващата сутрин гарантиран. Но не само болка ще измъчва главата ти, множество въпросителни също няма да ти дават мира – „Кога успях да се напия толкова?”, „Дали сме правили секс?” и „Как по дяволите съм се прибрала?”.

first-date_965804  

„Няма нужда да си бръсна краката, защото няма да спя с него”

Стига, нека бъдем честни! Въпреки че не си признаваме, ние жените сме също толкова сексуални, колкото и мъжете. Срещата обикновено започва невинно и плахо, докато не осъзнаеш, че и двамата харесвате еднакви филми, че любимите ти забавления са и негови любими забавления, а на всичкото отгоре той си пада по ягодовия сладолед, който ти обожаваш. Очевидно е… Той е твоята сродна душа! В един момент сте в заведението и сладко си говорите, в следващият се събуждаш гола в леглото му. Представи си ситуацията, ако наистина не си беше избръснала краката! 

самозаблуди

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Гаджето ви – вашият най-добър приятел

  Възможно ли е и трябва ли гаджето ви да бъде и вашият най-добър приятел? Възможно ли е? По-скоро да… Трябва ли? Тук може и да поспорим… Противоречиви са мненията

За мен

M-box 2

  Здравейте, дами! Ето нашата втора M-box фотоподборка с красиви мъже! Тя, отново, е черно-бяла 🙂    

Любов и секс

Увеличете сексуалното удоволствие с лубрикант

  Реши ли сте да увеличите удоволствието на любовната игра като я направите още „по-мокра”. Искате да разнообразите като използвате лубрикант и в това няма нищо лошо, стига да изберете

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.