ColourVue лещи за очи

ColourVue лещи за очи

ColourVue за промяна цвета на очите

Много от вас ще се опитат да си изберат рокля, която пасва на цвета на очите ви. Но какво ще стане, ако искате такъв цвят, който не подхожда на очите ви? Мислите, че това е невъзможна задача? Това вече е напълно осъществимо с помощта на ColourVue лещи . С тях променяте цвета на очите си, а не зрението, така, че не е нужно да се притеснявате. Като цяло тези лещи се продават в магазините за оптика, както и онлайн и за закупуването им не се изисква рецепта, ако разбира се искате да ги притежавате с козметични цели.

ColourVue лещи

Различни видове от тези лещи са достъпни на пазара в разнообразни цветове, намират се нюанси на синьо, зелено, кафяво, сиво дори черно, жълто, оранжево, лилаво и други. Те променят в дълбочина цвета на очите. Използват се в много театрални пиеси и филми също. Предлагат се носене за кратък период или за дългосрочна употреба.

Лещите за еднократно ползване са за няколко дни, според указанията на продукта, който сте избрали. След изтичане на срока на годност задължително трябва да бъдат изхвърляни и в никакъв случай да не се използват, защото могат да създадат сериозни проблеми за очите ви.

При закупуване на цветни лещи трябва да сте сигурни, че те съответстват на вашата кожа. За да проверите можете да вземете няколко различни цвята от тези за кратковременна употреба и след като намерите точния цвят да си купите ColourVue за редовно ползване. Те задължително се почистват със специален разтвор, който можете да намерите във всяка оптика. Когато не ги носите задължително поставете лещите в подходящ съд в разтвора, така се премахват праховите частици и се запазва необходимата влажност.

Vision-Etincelante-Canada-450x212

 Цветните лещи се използват като забавни аксесоари, за обогатяване или променяне на естествения цвят на очите. Можете да смените цвета на вашите очи, за да отговарят на настроението ви, облеклото или грима. Основната идея е да се обхване ириса с нов нюанс. И накрая един важен съвет, никога не споделяйте лещите си с някой друг човек, това е необходимо за вашата безопасност.

Автор

Подобни статии

Здраво тяло

Съвети как да откажете цигарите

  Пушенето е изключително труден за отказване навик. То дава високо самочувствие на тези, които го ползват и се предполага, че облекчава стреса. Фактът, че вредите от тютюнопушенето не са

Здрав дух

Магнезият е натурален антидепресант и имуностимулатор

Магнезият е натурален антидепресант и имуностимулатор. Минералът участва в 325 ензимни процеса в организма и е важен за здравето. Той се набавя по естествен начин чрез храната. Макар че е всеизвестен

Красива

ТОП 3 на най-добрите шампоани за теб

Добрият вид на косата зависи от добрия шампоан. Само един подходящ и щадящ продукт може да ти носи изключителни ползи. Употребата на агресивни и некачествени шампоани води до плачевни резултати.

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.