7 съдбоносни момента във всяка връзка

7 съдбоносни момента във всяка връзка

Да разгледаме 7те най – съдбоносни момента във всяка връзка

Всяка връзка минава през различни изпитания и трудни периоди. Има обаче моменти, на които трябва да обърнеш особено внимание. Виж кои са те!

Първата целувка

Първата целувка с твоя човек ще се превърне в част от семейната история, за която ще си спомняш с носталгия. Обърни внимание на всеки детайл. Нали не искаш да пропуснеш нещо? Дори да не си романтична, този момент може да ти помогне след време, когато си на кръстопът. Понякога е хубаво да бъдеш сантиментална и дори старомодна в любовта.

съдбоносни момента във всяка връзка

Първият секс

Е, това със сигурност няма да забравиш! Първият секс понякога може да бъде катастрофален, но това далеч не означава, че не трябва да повториш. Дори да не сте стигнали до края, първото ви гушкане в спалнята може да ти подскаже много неща. Притесняваш се, че хърка? Помисли за удобен диван и качествени възглавници. Не забравяй нищо от този първи път, дори да не е бил толкова идеален, колкото ти се иска.

Първата сватба

Вашата първа сватба като двойка е може би най-вълнуващият момент и за двамата. Ако сте се измъкнали от поредния 100-ен тост или танц, ако той изглежда очарователно дори когато мрънка от неудобните обувки, шансовете за светло бъдеще са големи. Запазете мили спомени от това събитие, дори всичко да не е било перфектно. Никога няма да изживеете отново нещо подобно!

planning-your-wedding

Първите разговори за секс

Разговорът за секс е другият определящ момент в една връзка. Това е моментът, в който може да се разочаровате, да си признаете за всички фантазии, да научите какво харесва той. Тези първи разкрития един за друг са най-противоречиви и често са нож с две остриета. В началото на една връзка не е нужно да бъдещ до болка откровена. Ако го направиш, рискуваш да останеш неразбрана. Запази мистерията и не бързай да се разкриваш.

12

Първата ревност

Случайно, ама съвсем случайно попадаш на съобщение от бившата му. Тя си позволява да се закача с твоя човек и да му подхвърля разни неща, които меко казано те притесняват. Как ще реагираш? Най-важното в този момент е как ще постъпиш. Ако започнеш да четеш всички съобщения, да ровиш в телефона за други „улики“, рискуваш да го загубиш. Начинът, по който ще реагираш, ще му покаже доколко му вярваш. Ако не можеш да му се довериш сега, това не е добър знак за връзката ви.

Под един покрив

Този момент е много вълнуващ за всяко момиче. Дали да направите пауза, или да заживеете заедно, това до голяма степен определя общото ви бъдеще. След като се нанесеш при него (или той при теб), първоначалният ти ентусиазъм ще започне да угасва, за да даде ред на досадните битовизми. Ще оцелеете ли като двойка?

Общуване

С течение на времето може да откриете, че добрата комуникация между вас се е оказала определяща – по-определяща и от секса. Общуването ще ви помогне да запазите връзката си здрава и стабилна, въпреки сътресенията. Изразявайте чувствата си и говорете за проблемите. Не премълчавай защо си наранена и обидена. Правете нещата заедно, сякаш не можете един без друг. Когато спрете да си говорите и да обсъждате проблемите си, връзката ви е обречена.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Стегнете вагината и доставете максимално удоволствие на себе си и партньора

  Стегнете вагината и доставете максимално удоволствие на себе си и партньора си След едно естествено раждане, проблем при доста жени се явява разширената вагина. За да премине бебето през

За мен

Интернет любов

8 съвета за успешно интернет запознанство   Ако сте свободна и имате желание да се втурнете към една нова връзка, изпълнена със страст, любов и романтика сред всичките си чудеса

Любов и секс

8 неща, които не знаеш за мъжете

  Ах, тези мъже! Колкото повече мислим, че знаем всичко за тях, толкова повече разбираме, че грешим. Смяташ ли, че мъжете са ти ясни? Имаш ли самочувствието да твърдиш, че

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.