СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 3 до 9 август 2015

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 3 до 9 август 2015

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН

ОВЕНУспешният период в живота ви продължава до началото на октомври. Вие сякаш сте под светлината на ярък прожектор, на сцената, в центъра на вниманието. Всичко ви се получава лесно – и любовта, и почивката, и доходите от творчески работа и бизнес плановете. Енергията, която досега сте насочвали към близките в семейството и домашните ангажименти, сега се пренасочва в друго русло. Към края на септември тя ще ви осигури изпълнение на онези задачи, които събуждат ентусиазма, увлечението и радостта от битието. Във вторник и сряда вие ще усетите изцяло онзи поток от въодушевление, който ще ви поведе към изпълнението на желанията и смелите планове. През следващите седмици той само ще се засилва, ще се ускорява. Пожелаваме ви да се справите с тази спортна машина, да не изпускате волана и да се насладите на рисковете. При някои хормоните ще ги ударят в главата.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦПрез следващите седмици всичко най-важно и позитивно се случва в дома ви, свързано е със семейството, домочадието, недвижими имоти. Вашето внимание и вашият труд до края на септември ще бъдат концентрирани в това тясно жизнено пространство. Един ще планира ремонт, друг ще купува ново имущество, ще започне мащабни размествания вкъщи, трети ще се радва на увеличение на семейството. Или пък ще нахлуят роднини и гости. До средата на август наличните средства още не позволяват да се осъществят всички ваши смели желания. Тези ограничения вие ще почувствате особено болезнено в четвъртък и петък. Всичко е преодолимо. В събота се постарайте да не харчите излишни пари, защото след това непременно ще съжалявате.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИОт 4 до 9 август ще се сблъскате с дребни проблеми или ще се забави изпълнението на вашите планове. Струва си да вземете под внимание препятствията като обективна реалност и да ги запомните, понеже от 9 до 16 август ще се наложи да преживеете период на изясняване на скрити обстоятелства, бъркотия и разни моменти, когато ще ви се струва, че нищо не е както трябва, както сте смятали преди това. Това може да е измамно усещане, бягство от реалността. Или обратното – отрезвяване. Зависи как сте с логиката. Не е важно добре или зле ще се чувствате при това, но ще се наложи да имате предвид, че далеч не цялата информация съответства на действителността. А реална е точно онази, на която до 9 август не сте се радвали особено. Съблазнителни професионални и други предложения е по-добре да приемате след 16 август. Сега мнозина се увличат по пътувания, но от 4 до 9 август те също е възможно да бъдат съпроводени с дребни спънки.  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП РАК

От 24 юли до 9 август вие най-вероятно ще изразходвате силите си за някакво приоритетно начинание, оставяйки настрана всички по-малко важни неща. Всичко при вас тече по план, ритмично и доста бързо. Взаимодействието с администрации, бюрократични организации и собственото ви ръководство е ефективно и безконфликтно. От 9 до 14 август решавайте финансовата страна на нещата – всичко ще се получи разумно и икономично. От 15 август до края на септември се предполага рязък ръст на разходите. Те могат да бъдат необходими, да ви донесат радост и полза. Но могат и съществено да надвишат доходите ви. Така че концентрирайте и занапред своето внимание върху баланса на разходи и ползи. Ползата няма да бъде на оммента, ще бъде отложена в бъдещето както са инвестициите в нещо полезно. Само да не се изхарчите напразно.  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЛЪВ

ЛЪВВсички знамена ви приветстватт – четири планети от слънчевата система се намират във вашия знак, дарявайки ви своята разнообразна сила и способности. В края на седмицата си тръгва Меркурий – край на шумните изявления и декларации. Веднага в знака на Лъва влиза Марс – до 26 септември предпочитаме да действаме доста решително! През тази седмица Юпитер все още се намира в последния, „кралски“ градус на Лъва: вие няма да можете и няма да искате дълго време да потискате всички свои царски навици. Те ще ви помогнат да се откроите, да постигнете желаното и да се самоутвърдите. Като мощен финален акорд на годишната симфония на самоутвръждаване! Ето такъв е моментът на възход за Лъва – тази седмица на кой връх чувствате, че сте? На 12 август Юпитер ще си тръгне, оставяйки след себе си реални постижения или горчивина от неудовлетвореност. И това ще бъде крайният резултат от събитията на една цяла година.  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ДЕВА

Обстоятелствата са благоприятни за вас, но засега не ви дават да се откроите сред „тълпата“, да заемете самостоятелна позиция. Вие преуспявате в екип, под покровителството на влиятелни хора и организации. В някои случаи ставате гласът на високостоящото мнение. От 8 до 27 август вие можете уверено да си позволите самостоятелно мнение и поведение. Но за тази цел трябва да имате такова, да си го изработите. На 12 август Юпитер влиза във вашия знак, където ще се намира цяла година. Това е вашият шанс да изпъкнете, да се откроите, да стъпите на нова спирала на социален ръст за години напред. Първа такава стъпка би трябвало да стане позиционирането на собствен обем от мисли, мнения, планове. Успех!  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ВЕЗНИ

ВЕЗНИВие все още сте в активна социална и професионална форма. До началото на октомври ще блестите ярко в обществото и ще се откроявате сред колегите. За по-голям успех сега би трябвало да се отдалечите от обичайните стереотипи на поведение и дори външно леко да се „обновите“. Търсете нови начини, форми и идеи. От 8 до 18 август вашите стабилни делови и други взаимоотношения се активизират. Сключвайте договори, формирайте нови връзки и използвайте старите. Съпружеските отношения са добри и това го показвате пред всички, които обичайно ви заобикалят. В неделя можете смело да блеснете на обществено мероприятие.  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП СКОРПИОН

През първата половина на август вие може да направите последния „скок“ в кариерата, целеви пробив в живота като завършек на многомесечни усилия, надежди и планове. Това в голяма степен касае родените в средата и през втората половина на ноември. С това благоприятните перспективи, породени от вашата упоритост и трудолюбие, се изчерпват. По-нататък ще се наложи да се преборите за своето ново място под слънцето. За тази цел ще се наложи да активизирате всички свои способности в ръководната работа, готовността си за публичност. С други думи, ще трябва да създавате някакъв нов социален имидж. Същото се отнася и за онези, които встъпват в брак, стават родители и т.н. – това също е стъпка в кариерата. И тук също ще трябва да свиквате с нови за вас стил на поведение, с нова роля, както при назначаване на нов пост. Късмет!  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦСега е последната седмица на широко отворените социални хоризонти. С това тенденцията за „социален полет“, продължаваща от миналото лято, започва да губи силата си, преминавайки в практическа плоскост, в реализацията на завоюваните възможности. Почти както е при постъпилите във ВУЗ студенти. Радостта още е пълна, но пред вас вече се очертават ежедневните занимания. Пренесете тази аналогия върху своята индивидуална ситуация и ще разберете как е по-добре да действате занапред. Задачата за енергично усвояване на „отворилото се пространство“ стои пред вас до октомври по най-настоятелен начин. Това могат да бъдат далечни командировки, социална и юридическа експанзия във всеки един „законен“ и публичен вариант. Вие все още можете да се смятате за човек, на който му върви, при когото всичко се получава. При едно условие – ако не се разпилявате.    

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП КОЗИРОГ

 Животът тече по своя си ред, позволявайки ви постепенно да подобрявате семейните обстоятелства и битови условия. В това, на фона на дребни събития, вие можете да се убедите във вторник и сряда. Събитията през тези дни нагледно демонстрират характера и посоката на случващите се вкъщи (в семейството) промени. И на онези, които ги инициират. Оценявайте онези, от които идват средства и възможности за повишаването на семейното благополучие. Бъдете търпеливи с онези, които създават тревоги и вълнения, не чак толкова приемливи за вашия консервативен характер. С други думи, главните събития през тази седмица са в дома ви във вторник и сряда. В четвъртък и петък се случват вълнуващи, но предимно хубави събития.    

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙПериодът с благоприятни обстоятелства в живота ви продължава вече повече от година. Би било грях да не са възползват от това политици, публични личности и онези, които се стремят към престижен брак и изгоден делови договор. Пък и скромните граждани са забелязали своята „публичност“, разширяването на кръга от хора, с които общуват. До началото на октомври вие плътно сте заобиколени от „добри хора“. Понякога те са твърде енергични, но това вас ни най-малко не ви смущава, вие не сте консерватор – новите впечатления и новите идеи обикновено ви привличат. Във вторник и сряда всичко това ще оживи живота ви. В четвъртък и петък случващото се ще засяга семейни въпроси и вие ще можете да прецените доколко всичко в дома ви е благополучно.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП РИБИ

РИБИВашите шансове за повишение в службата все още са силни и продължават да растат. Вярно е, че от средата на юли до края на август този процес тече „въпреки“ някакви обстоятелства и хора. Например, напрягат ви капризите и упоритостта на шефа, необходимостта от продължителни или принудителни командировки. В бита вашите грижи са свързани през този период с проблемите на роднини или с преодоляването на бюрократични препятствия. С всичко това вие ще се справите. От 4 до 9 август е трудно, но крайно наложително да се преодолеят спънки, свързани с документи, да се заобиколят спорните ситуации с ръководството. От 9 до 16 август конкретните събития (информация) ще разсеят някои ваши илюзии – съветът към вас е да приемете нещата като даденост и после да се опирате върху тези факти.

 

Източник: margaritta.dir.bg

Автор

Подобни статии

Чу ли, че

Къде се крие тайната на щастието…

  Къде се крие тайната на щастието… „Да бъдем щастливи” – това си пожелаваме по поводи и празници. Но пълното щастие, като че ли не съществува. Винаги се намира нещо

Свободно време

Езотерично със Соня: Йога за начинаещи

Отново е четвъртък и е ред на рубриката ни за езотерика със Соня 🙂 Не я познавате? Можете да прочете за нея тук. Преди да пристъпи към практикуване на йога,

Здрава и красива

5-минутна разходка може да ви спаси живота

  Кратка разходка сред природата може да ви удължи живота Съвременните хора страдат от липса на движение и това е сред основните причини за редица болести. Оказва се, че 5-минутна

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.