Как да изберем наргиле за подарък

Как да изберем наргиле за подарък

Наргилето може да бъде един чудесен, идеен и личен подарък за всякакъв повод. Дори и без повод. Днес на пазара има всякакви видове наргилета, така че бързо и лесно можеш да откриеш подходящото. За улеснение сме подготвили няколко кратки съвета какво точно би допаднало на различните типове характери.

Подарък за човек тип бохем

Бохемите са изключително интересен, но и доста проблемен тип хора. Най-характерното за тях е, че разбирането им за добър подарък не се свързва с финансовата му страна, а по-скоро с личното отношение. Затова за тях са подходящи луксозни и уникални наргилета, които да ги накарат да се почувстват специални. Няма да сбъркаш, ако спреш избора си на светещо наргиле, което има функцията да сменя цветовете си според личните желания и нужди на ползващия го. То може да се превърне в един чудесен символ на бохемския живот на твоя празнуващ приятел, с който той да обира погледите на околните.

Подарък за романтичен човек

В продължение на векове майсторите на наргилета влагат наистина много усилия, за да подобрят изработката им, да обогатят тяхното устройство и да ги правят все по-практични. Затова днес можеш да изненадаш приятно с наргиле дори и най-безнадеждния романтик. Съществуват различни видове наргилета, подходящи за щастливи двойки, които освен всичко друго в живота, споделят и страстта от пушенето на наргиле. Май току-що дадохме чудесна идея и за подарък на любимия (или любимата) ти при следващия повод!

Подарък за екстровертен тип човек

За по-комуникативните и общителни натури чудесен подарък биха били наргилетата с два или повече маркуча. Няма да сбъркаш, ако изненадаш с нещо подобно човек, който спада към типа, който често определят като „душата на компанията“ – тоест обича да бъде сред хора, чувства се добре с много приятели около себе си, любими са му големите компании, лесно общува с непознати и бързо завързва нови приятелства. Наргиле с два маркуча би било чудесен повод за още повече големи събирания и купони!

Подарък за специална жена

Едва ли някой ще се учуди, че вече има наргилета и с типично женски дизайни. Нежните форми, красивите цветове, дребните впечатляващи детайли и изящният външен вид ще накарат приятелките на любимата ти жена наистина да й завиждат на следващото парти. А когато накараш жена да се почувства специална, тя е способна да ти го върне тройно. Така че един оригинален подарък би могъл да има много и различни положителни страни!

Подарък за авантюрист

За натурите, любители на наргилетата, които постоянно са в движение и обожават да пътуват, чудесен подарък би била една електронна горелка за въглени. Нейното страхотно предимство е, че е малка и лесно преносима, така че може да се носи навсякъде – на плажа, на походи в планината, на купони, на пикници, на всякакви екскурзии, а дори и в чужбина. Тя би могла да се превърне в чудесен помощник за бързо палене на любимото наргиле.

Универсален подарък

Ако все пак не можете да определите точният стил на човека, когото искате да изненадате, препоръчваме да се спрете на някое по-обикновено наргиле, но с някакъв по-симпатичен и приятен дизайн, който би отговорил на стила и характера на празнуващия.

Автор

Подобни статии

Любопитно

Дали той ви е истински приятел?

  Дали той ви е истински приятел? Един от най-често задаваните въпроси, чийто отговор все още не може да се изясни, е има ли истинско приятелство между мъж и жена.

Любопитно

Причини да спре да те обича…

  Темата за любовта е толкова сложна и многопластова, че едва ли може с две думи да се посочат причини да спре да те обича. Има много дребни на пръв поглед

Любопитно

Легенди за баба Марта и връзването на мартеници – 1 март

  На 1 март по традиция посрещаме Баба Марта и се закичваме с мартеници, подаряваме бели и червени усукани нишки на близките си с пожелание за здраве, плодородие и щастлив

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.