Каква майка сте според зодия?

Каква майка сте според зодия?

 

майка според зодията Каква майка сте според зодия?

 Майка зодия овен (21 март – 19 април)

 Майката Овен е жена със силен характер, не обича да бъде принуждавана за каквото и да било,  действията и са в съответствие единствено със собствените и убеждения. Отношенията, които поддържа  със своето дете са доста динамични. Голяма част от майките от този зодиакален знак имат модерни възгледи и са посветени повече на кариерата, отколкото на домакинството. Както всеки Овен, така и майката Овен има естествени лидерски способности, изпълнена е с енергия и страст. Понякога е по-строга от необходимото със своето дете, за което по-късно съжалява. Майката Овен е жена, която отстоява правата си и има големи амбиции, както за самата себе си, така и за своето дете.

 

Майката зодия телец (20 април – 20 май)

Майката Телец е любяща и грижовна жена, която винаги се старае да предпази детето си. Обича тя да дава основните насоки в ежедневието, като време за лягане, хранене, игра, обедна дрямка и т.н. Не обича импровизациите и непредвидените обстоятелства, което понякога я прави да изглежда скучна, но за сметка на това е доста стабилна – това е жена, която винаги присъства на училищните концерти, футболните мачове, пиеси или какъвто и да е друг повод, на нея може да се разчита. Успява да даде така важното за едно дете чувство на сигурност. Майката Телец е известна още и със своята упоритост и твърдоглавост, което нерядко води до конфликти с детето.

Съвет към жените зодия Телец: няма нищо лошо в това, че се опитвате да научите детето на морал и да му изградите висока ценностна система, но не забравяйте, че все пак то е отделен индивид, който рано или късно ще трябва да формира свои собствени убеждения.

 

Ако сте майка зодия близнаци (21 май – 21 юни)

Майката Близнаци е жена с бърз ум и силно развита интуиция. Тя познава детето си изключително добре, доста е наблюдателна, долавя дори най-малката промяна в изражението на лицето му, така че трудно може да бъде излъгана. Обикновено знае всичко за неговите планове и „схеми”. Майката от зодия Близнаци е строга, но обича да прекарва време с детето си, да играят заедно и да се забавляват. Това е жена благословена с изключително чувство за хумор и безкористна добросърдечност. Може би точно това е причината, поради която тя се разбира чудесно с рожбата си, дори по-време на тийнейджърските години.

 

Майка зодия рак (22 юни – 22 юли)

Майката от зодия Рак е готова на всичко за детето си. Изключително любяща и грижовна, тя поддържа много добри отношения с рожбата си. Щедро дарява с любов без да очаква нищо в замяна. Доста чувствителна и емоционална, всяко неочаквано (негативно) действие от страна на детето, би могло да я разочарова и срине тотално. Въпреки това обаче, майката от зодия Рак е склонна да остане на страната на отрочето си в неблагоприятни ситуации. Тя обича да се грижи за дома, да живее в лукс и да пътува. Намира щастието в малките и прости неща. Майката Рак има добро сърце, знае как да окаже морална подкрепа на своето дете и да изпълни дома с топлина и комфорт. Може би точно за това децата на майките от зодия Рак се чувстват силно привързани към тях, дори и след като вече са пораснали.

 

Майката зодия лъв (23 юли – 22 август)

Майката от зодия Лъв обикновено е най-добрият приятел на своето дете. Тя е съвкупност от различни противоречиви емоции – едновременно мила, властна, строга, доминираща, нежна и любвеобилна. Тя се опитва да разбере чувствата и мислите на своето дете, особено през тийнейджърските му години. Майката Лъв вярва в детето си и не обича да се меси в делата му. Въпреки това, когато доверието помежду им е нарушено, тя няма да се поколебае да стане строга и да наложи правила. Ако сметне, че детето и не я уважава достатъчно, дори може да приложи пасивно-агресивен подход, цупейки се и мълчейки дълго време. Понякога изглежда като фриволна, закачлива и небрежна, но винаги съумява да държи под око това, което се случва с детето и.

 

Майка дева (23 август – 22 септември)

Майката от зодия Дева обича да бъде в услуга, така че детето и знае, че винаги може да се опре на нея – независимо дали става дума за проблем в училище или за проблем в личния живот. Много е стриктна относно хигиената и спретнатия външен вид. Никога няма да позволи на детето си да тича из квартала с течащ нос, скъсани гуменки или със засъхнало сладко около устата си. Тя никога няма да пренебрегне физическите, емоционалните или образователните потребности на своето отроче. Майката Дева дарява детето си с много топлина и обич и очаква същото в замяна, макар да не си го признава. В същото време е доста педантична, а децата на майките от зодия Дева обикновено са послушни и добре възпитани. Готова е на всичко за да помогне на детето си.

Майка от зодия везни (23 септември – 22 октомври)

Майката Везни проявява доста силно чувство за собственост над децата си и не позволява на никой да оказва влияние върху тяхното възпитание. Майката Везни е нежна, любяща, либерална и забавна. Въпреки това няма да се поколебае да вземе мерки ако усети, че детето и се отдалечава все повече от нейните очаквания. Майката Везни винаги е източник на решение за всеки проблем, пред който се изправя детето и. Доста грижовна, майката от тази зодия никога няма да накара детето си да се чувства игнорирано или самотно. В своето сърце майката Везни е много романтична, състрадателна и сантиментална, тя се отнася към своето дете като към величие и очаква същото в замяна.

 

Майката скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Майката от зодия Скорпион е много емоционална, но в същото време и взискателна жена. Когато става дума за детето и, нейната любов е абсолютно безкористна. Може би единствено тя от всички зодии успява да разбере напълно концепцията на всеотдайната, непрекъсната и безкрайна любов. Майката Скорпион обича малките сладки изненади, ето защо често радва детето си с шоколадова торта или друго лакомство. В същото време обаче съумява да научи рожбата си на дисциплина и да покаже, че правилата са необходими. Майката Скорпион умее да се извинява, когато е сгрешила и умее да пази тайна.

 

Майката зодия стрелец (22 ноември – 21 декември)

Майката Стрелец винаги се старае да бъде повече приятел, отколкото родител на детето си. Майката Стрелец никога не ограничава ненужно наследника си. Свободата е изключително ценена от представителките на тази зодия, ето защо те се стараят да дадат нужното лично пространство и на своите деца. Основна философия на жената и майка Стрелец е, че човек трябва сам да открие своята истина и смисъл на живота, чрез собствения си опит, поучавайки се от собствените си грешки. Майката Стрелец насърчава детето да бъде общително, да има много приятели, да задава много въпроси. Жените от зодия Стрелец имат висок родителски потенциал.

 

Майка зодия козирог (22 декември – 19 януари)

Майката от зодия Козирог взема родителските си задължения много сериозно. Тя е готова да се жертва по всяко време в името на своето дете. Въпреки че в своята същност Козирога е неотстъпчив и вироглав, за майката от тази зодия е абсолютно невъзможно да бъде груба или непреклонна с детето си. Когато става дума за нейната рожба тя е изключително чувствителна. Всъщност е дори леко мекушава и лесна за „манипулиране”. Майката Козирог никога не се примирява, докато не осигури най-доброто за своето дете. Тя е много стриктна по отношение на възпитанието, държи на морала, изисква уважение към по-възрастните.

 

Майка водолей (20 януари – 18 февруари)

Майката Водолей се старае да бъде не само родител, но и приятел със своето дете. Тя го насърчава да бъде самостоятелно и да се справя с трудностите в живота разчитайки предимно на собствените си сили. Въпреки че обича силно, майката от този зодиакален знак трудно показва емоциите и чувствата си, като че ли ги пази повече за себе си. Тя е готова да даде на рожбата си достатъчно свобода и в същото време желае да има своето лично пространство и време за самата себе си. Майката Водолей е добър слушател, мрази лъжата (това е нещото, от което ще я заболи най-много), обича да експериментира, не обича правилата и прави нещата по свой начин. Въпреки че трудно изразява емоциите си, майката Водолей успява да накара детето си да се чувства специално, никога не се държи собственически, отнася се добре с приятелите му. Всеки, чиято майка е Водолей, може да се счита за късметлия.

 

Жена зодия риби (19 февруари – 20 март)

От време на време майката от зодия Риби създава впечатлението, че е твърде мекушава и като че ли не умее да наложи правила и дисциплина, но въпреки това жените от този зодиакален знак са прекрасни родители. До голяма степен това се дължи на факта, че макар и вече майка, жената от зодия Риба винаги запазва детското в себе си. Ето защо тя разбира детето си в истинския смисъл на думата. Изключително сантиментална, майката от зодия Риби избухва в плач заедно с детето, всеки път, когато то е разстроено. Тя има „златно” сърце и дарява своето отроче с безусловна любов. За нея, нейното дете е най-доброто, тя обича да го глези и подкрепя във всяко отношение. 

Ако ви е харесала нашата статия, харесайте я или я споделете. Благодарим ви!

Автор

Подобни статии

Любов и секс

Как да продължиш напред, когато мислиш, че не можеш

  Всеки казва, че времето лекува всички рани (особено тези след раздяла). Когато този процес обаче отнема месеци и дори години, се нуждаеш от помощ. Всеки от нас е имал

Любопитно

Любимият цвят издава характера ви

  Всеки един човек си има любим цвят, който по някакъв начин му харесва повече от останалите. Някои предпочитат класическите черно и бяло, други се радват на свежите цветове като

Любопитно

8-те натурални имуностимулатори на д-р Оз

  За да укрепите имунитета си не е нужно много! Някои от най-добрите естествени имуностимулатори могат да бъдат открити в местните магазини, аптеки или дори в собствената ви кухня. На вашето

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.