10 причини защо жените трябва да започнат интернет бизнес

10 причини защо жените трябва да започнат интернет бизнес

Започването на онлайн бизнес е един от най – бързите и разумни начини, чрез които жените могат да изкарват пари. Днес ще ви представим 10 причини поради, които да започнете онлайн бизнес и една причина поради, която не бива да го започвате.

 

  1. Пари – Нека си признаем на всички ни трябват допълнителни доходи. Без значение дали ще хи ползвате, за да си осигурите безгрижни старини, да покриете кредитите си или просто, за да свържете двата края. С правилната нагласа онлайн бизнеса може да започне да ви носи добри доходи почти веднага.

 

  1. Семейство – Няма какво да се лъжем майки, много от вас искат да са с децата си вкъщи вместо на работа. За такива, като вас онлайн бизнесът е най-подходящ. Е, разбира се не изтривайте номера на бавачката, защото все някога ще ви се наложи да отидете на някое парти или просто навън с приятелки.

 

  1. Себеуважение – Много от вас са толкова заети с това да са майки, съпруги и членове на обществото, че забравяме да се фокусираме и върху това да започнем нещо, което ще ни олицетворява. Чрез започването на бизнес можете да го постигнете. Вие няма да сте единствените, които ще спечелят от започването на бизнес, вашите близки също ще спечелят от промяната във вас.

 

  1. Добър пример – Чрез започването на бизнес вие бихте могли да дадете много добър пример на по-младото поколение. Освен, че ще дадете добър пример най-вероятно ще накарате и много други жени да се захванат със собствен бизнес, чрез който да се усъвършенстват.

 

  1. Финансови облаги – Силна страна на собственият домашен бизнес са данъчните облаги. Колкото по-малки такси и данъци толкова повече пари за развлечения

 

  1. Спестяването пари и време – С домашният бизнес вие ще спестите и много пари. Замислете се един дамски костюм струва най-малко 150 лева. А, ако започнете домашен бизнес вие няма да имате нужда от този костюм и ще спестите много пари, с които да допринесете на домакинството.

 

  1. Свобода – С онлайн бизнеса можете сами да определите вашето работно време. Така че, ако изникне нещо или вашето дете е болно , няма да имате проблем от гледна точка на това, че ще загубите работата си.

 

  1. Вашата собствена игра – Ако сте начело на своят бизнес, то вие няма да се притеснявате, че фирмата, в която работите може да фалира и да останете без работата, или че просто ще бъдете съкратени. Е, разбира се и в онлайн работата има спадове, но поне знаете, че вие определяте правилата и ако нещо не върви знаете, че вие сте част от проблема.

 

  1. Без таван на доходите – Огромен плюс в работата от вкъщи е това, че вие определяте колко да ви плащат. Вече няма да получавате жълти стотинки за вашата упорита работа.

 

  1. Различни преспективи – След време можете да продадете своят бизнес. Изградете го правилно и може да успеете да го продадете на много добра цена. Много собственици на сайтове успяха да продадат своите сайтове за огромни суми пари. И също, като вас са знаели много малко за бизнеса от вкъщи.

интернет бизнесА сега както обещахме, една причина поради, която да не започвате домашен бизнес.

–  Не започвайте домашен бизнес, за да угодите на някой друг. В наши дни върху жените има такова напрежение, те трябва да могат да правят всичко. В много от случаите си въобразяваме, че щом не правим много кинти, то ние не сме успели в живота.

Започнете бизнеса, заради вас самите и вашите мечти да покажете на света или на свекървата, или на съседа, че можете да направите всичко, което си наумите. Ръководенето на бизнес не е за всеки, но ако сте решени да следвате мечтите си ида припечелите допълнителен бюджет за вашето домакинство, то започването на домашен бизнес е първата крачка към това.

При старта на вашия онлайн бизнес е много важно и да се замислите върху това с кой ще си партнирате. Рано или късно в своето „онлайн пътешествие“ ще ви се наложи да избирате партньори в лицето на хостинг фирма, дизайнери, фрилансъри, програмисти, доставчици и др. Правилният избор тук ще ви гарантира и по-безпроблемно водене на бизнеса ви.

Ние от BG Жените избрахме и препоръчваме услугите на тази : ХОСТИНГ КОМПАНИЯ

Автор

Подобни статии

За децата

Трябва ли да казваме истината на децата си

Отговорът е категорично "Да", защото истината помага на децата да растат правилно и да не си въобразяват неща, които са далеч от реалността – твърде разкрасени или обратното,опошлени. В момента, в

За майките

Как и с какво да се подготвим когато очакваме бебе?

  Няма по-хубава и по-голяма новина от тази, че очаквате бебе. Независимо дали предварително сте го планирали или не, един нов член на семейството вече е на път и трябва

За майките

Бременна ли съм? Ранни признаци за откриване на бременност

  Вижте кои са ранните признаци за откриване на бременността Бременна ли съм? Въпрос, чиито отговор променя съдби, променя животи… Въпрос, чието задаване провокира на първо място разбира се календара.

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgjenite.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.