Коя е вълшебна дума по време на  секс?

Коя е вълшебна дума по време на секс?

Вълшебната дума в секса

Вълшебна дума в секса е трудно да бъде намерена, когато тялото е във вихъра на страстта и в такъв момент човек обикновено онемява. Много трудно е да се говори в такъв момент, камо ли пък да поискате от партньора ви да промени нещо в любовната игра.
Ако случайно се изпуснете и кажете нещо критично, половинката ви може да се засегне и обиди и това да доведе до срив в бъдещите ви взаимоотношения. Поради тази причина много хора, които биха искали да кажат нещо в такъв момент, просто лежат и мълчат. Просто не са в състояние да намерят правилните думи. По този начин обаче те нито подобряват нещо в сексуалните отношения, нито помагат на партньора да разбере че те искат нещо по различно и го държат в неведение за търсените промени.

Мълчейки страда не само вашето удоволствие, а и човекът с който сте. Може би и той самият желае някаква промяна, но не се опитва да прави такава, защото с вашето поведение вие го подвеждате, че така се чувствате добре.

Използвайте често думата „ДА“

Съветвам Ви да започнете да използвате тази кратка думичка.
ДА-просто кажете “ДА’’, когато изпитвате наслада от това, което се случва или си мълчете в моментите, когато по-малко се вълнувате. По този начин лесно можете да насочвате партньора си, какво точно ви доставя удоволствие в момента и той ще търси начин да ви задоволи нуждите ви.

секса

Възбудата е заразна

Имайте в предвид, че възбудата е заразна! Колкото повече вие се включвате в любовната игра, толкова вероятността и вашия партньор да се развихри и да започне да експериментира е по-голяма. Въздишките и стенанията също са средство, чрез което можете да показвате емоцията си и степента на възбуда.
Вълшебната дума в секса ”ДА”, за която вече ви разказах работи най-ефективно, когато се употребява в комбинация с друга дума или бъде изказана с чувство и емоция.”Оооо, Боже ДА” или “Оооо, Даааа” са страхотни словосъчетания, когато желаете да покажете върховна емоция.

Какво се случва, когато започнете да използвате думата „ДА“

Ако започнете да използвате думата ДА до голяма степен отпада необходимостта да употребявате НЕ или Стоп. Мълчанието е достатъчно красноречиво в случая. По този начин вие няма да нараните и партньора си, защото сте избрали положителен начин за комуникация във взаимоотношенията ви.

С думата ДА вие ще можете да комуникирате с партньора си по време на секс и същевременно да се чувствате комфортно. Някои двойки използват и изрази като “Обичам те”, “Ти си толкова секси” или друго. Но това не е задължително. Дали ще говорите или не си е изцяло ваше решение. Всичко зависи от вас и от това как вие се чувствате добре. За любовната игра и правилните взаимоотношения точни правила няма.

секса

Физическата близост в секса

Целувките, прегръдките или усмивката на лицето също са индиректни начини, чрез които можете да покажете, че се чувствате добре.

Разбира се, разговорите по време на полов акт могат да доведат и до конфликт! Но това как вие ще подходите зависи само и единствено от вас и правилната комуникация между вас и вашия партньор.

В заключение мога да кажа, че горните насоки, които ви дадох работят добре. Така че отпуснете се и се впуснете в любовната игра.

Четете още:
Колко често хората правят секс?
Какво е тантричният секс?
Каква е тайната на страхотния секс?

Автор

Подобни статии

За нас

Как да зарадвате гаджето?

  Как да зарадвате гаджето? Както момичетата, така и момчетата обичат изненадите и биха се зарадвали на всеки един романтичен жест. Ако искате отношенията с гаджето ви да се развиват

Любов и секс

Вижте как (не)съзнателно лъжете партньора си и какви бели може да причини това

  Разбира се нямаме предвид така наречените „откровени лъжи” – каква връзка би било тогава? Тук става дума по – скоро за онези неща, които тактично премълчавате, умишлено игнорирате или

За нас

Вярваш ли му? Бъди честна!

  Вярваш ли му? Бъди честна! Доверието е ключов елемент за силната и трайна връзка. Без доверие, връзката ви бавно ще се разпадне. Въпреки риска да живееш в заблуда, по-добре

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си