Бебешка фотосесия

Бебешка фотосесия

Бебешка фотосесия

Хрумнало ви е да направите по – професионалната фотосесия на новороденото ви бебе, но не знаете дали и кога е подходящо да я направите. Фотосесиите за новородени бебета се правят преди навършване на първата годинка. Хубаво е да я планирате предварително, като най-добре я направете  до шестата седмица след раждането. Тогава бебето ви ще е приятно сънливо и ще е най-удобно да се заснеме в разчупени и гъвкави пози, с интересни муцунки, първи усмивки, зъбчета и с най-очарователните големи очи на света.

Професионалният детски фотограф е магьосникът,

който ще ви подари тези спомени!

Фотографът е човекът, който обича децата и познава особеностите на всяка една възраст, през която те преминават. Той знае как да използва като преимущество всичко, характерно за малките човечета през различните интензивни периоди, през които те преминават след раждането. Например току-що новородените спят през по-голямата част от денонощието и дори в това състояние могат да бъдат измислени различни забавни и интересни положения, в които бебчето да се заснеме. Когато попорасне, започват да го привличат различни ярки предмети или определени звуци, които извикват върху лицето му различни физиономии – усмивки, смях, учудване, които си заслужава да останат запечатани във времето.

С вече по-големите бебета може да се организира фотосесия в специално обзаведено помещение или сред природата, като детето се облече в специални тематични дрешки – момиченцата могат да бъдат принцеси, кукли, снежанки, а момченцата да се превърнат например в млади господа с елегантни костюмчета. Общо взето, както фотографът, така и родителите могат да развихрят въображението си и да се получат красиви, забавни и дори нетипични снимки, които ще останат вечен спомен. И все пак процесът на фотографиране на новородени не трябва да бъде сложен.

Най-простите снимки на новороденото бебе стават най-красивите.

По време на заснемането, разбира се, най-важна е безопасността на бебето, която се гарантира от снимащия екип. Никога то не бива да остава без надзор на възрастен или родител. Най-добре е при позирането новороденото да се придържа с ръка от някого, като след това при обработването на снимките тя се премахва с фотошоп.

Мъничето не трябва да бъде насилвано да застава в някаква задължителна поза, най-добре е да се използват неговите естествени движения, като се коригира единствено мястото и ъгъла на заснемане. Малкият модел никога не бива да бъде поставян върху повърхности, от които има вероятност да падне или да се счупят, безопасността му все пак е най-важна. Ако то показва признаци на дискомфорт, най-добре е снимките да приключат.

Къде да направите фотосесията? В студиото или в ежедневна обстановка?

Студийната сесия е хубаво да се направи през първите две седмици след раждането – акцентът на този тип снимки пада върху по-интересни и нетипични шапки, одеала и завивки, с които бебето е облечено и повито.

Фотосите тип лайфстайл предполагат малко по-небрежен подход, като за тях биха могли да позират и родителите. Те се правят обикновено до първите шест седмици от живота на бебчето.

Спомените от този период обикновено остават размити в съзнанието на родителите и именно за това една подобна фотосесия би била ценен и скъп подарък, който мама и тати може да си направят.

Направете своята резервация за бебешка фотосесия във фотостудио при нашият приятел фотограф Любомир Борисов.

Любомир Борисов – фотограф

0887661733

[email protected]

Фотостудио: гр. София жк. Младост 1А

бул.Александър Малинов” № 23 , Търговски център “CITY POINT”

Автор

Оценка на автора

Качество
5/5
Достъпност
4.5/5
Цена
4.8/5
Оригиналност
4.9/5

4.8

Отлично
4.8
Мнение

Бебешка фотосесия на най-добра цена София. Страхотно качество!

Подобни статии

За децата

Как да възпитаваме нашите деца и да избегнем конкуренцията между тях

Много от Вас сигурно не искат да имат само едно дете, което да дарят със своята безгранична любов, а поне две слънчица, които да греят в дома им. Но със

За майките

Голямата любов, как да я познаем?

   Всеки човек има потребност да обича и да бъде обичан. Любовта – това е много тънко и непредсказуемо чувство. Може би затова изкуствените опити на много хора да създадат

За бебето

Никнене на зъбките при бебетата – симптоми

  Какви са симптомите на никнене на зъбките при бебетата? Процесът на поникване на зъбките протича различно при всяко дете. Понякога той е съпътстван от доста безсънни нощи, както за бебето

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.