Най-добре не правете тези неща

Най-добре не правете тези неща

 

Най-добре не правете тези неща

Опитвайки се да живеем щастливо и безгрижно, неволно допускаме някои грешки, които могат да ни се отразят доста негативно.

Това да радваш на живота и да гребеш с пълни шепи съвсем не означава да си пропиляваш годините. А особено когато сме млади, често правим неща, за които после съжаляваме.

Затова отпуснете се, радвайте се на живота, но в никакъв случай не правете тези неща:

Не подценявайте съня

Вярно е, че хората са казали:”От сън спомен няма.”, но всъщност той ни е необходим, за да се чувстваме здрави и изпълнени с енергия. Дори и да искате да запълните времето си с максимално повече неща, никога не трябва да забравяте, че сънят е едно от най-много важен и ако той не е пълноценен, нещата, които трябва да свършите като учене и работа – също няма да са. Най-добре е да си отделите около 8 часа, които да прекарате в леглото…в сън.

Не пилейте парите си в заведения  

Всеки човек има нужда от забавление, да разнообрази, да излезе с приятели и да се наслади на нощния живот. И това е напълно нормално. Но както знаете, средствата, които са ви нужни за ресторанти и барове не са никак малко. А няма как  да се отпуснете и забавлявате, ако нямате достатъчно пари в портмонето си.

Затова по-добре ограничите излизанията и правете повече домашни събирания, или  у вас, или в приятели – със сигурност ще си прекарате много добре и то с много малко средства.

Най-добре не правете тези неща

Не се притеснявайте от това, че сте необвързан

Неслучайно хората са измислили приказката: „По-добре сам, отколкото с неправилния човек!” … И ние сме абсолютно съгласни с това.

Намирането на партньор в живота не зависи само от вас и не е никак лесна работа. Не може да знаете кога, как и по какъв начин ще срещнете любовта на живота си.

А дотогава, вместо да прекарвате времето си в притеснение, че това никога няма да се случи, се насладете на живота на необвързаните, защото той всъщност е много приятен. Може да се възползвате от толкова много неща, като това че не е нужно да давате отчет с кого и къде излизате, може да ходите на срещи, да се сваляте с противоположния пол, да отделите повече време за себе си и какво ли още не…

Просто се насладете на живота!

Не се мъчете с луди диети

Всеки човек иска да изглежда и да се чувства добре, да привлича вниманието и да се харесва за околните. За някои това дори се превръща в мания (особено за жените). В стремежа си да се харесат на другите, младите момичета често прибягват до луди диети, които само може да им навредят. Затова, вместо да се ограничавате, стремете се да се храните здравословно, правете повече упражнения и си намерете някое занимание, което да ви държи по-далеч от храната.

razd_diet

Не правите безразборен секс

Сексът е едно от най-хубавите неща в  живота и нашият съвет е „Правете любов, а не война!” Но винаги го правете предпазливо, защото дори една малка грешка може да се окаже фатална.

Така  че, най-добре е да се наслаждавате на приятните изживявания като ползвате предпазни средства. Когато сме млади, понякога се случва да се отдадем на моментните страсти и да споделим леглото с някой напълно непознат. Ако това се случи, просто спрете за момент и го помолете да си сложи презерватив.

Сексът е нещо много приятно, но ако искате да му се наслаждавате, научете се да бъдете внимателни и предпазливи!

4346

Не забравяйте за реалния си живот

Сърфирането в интернет по нищо не може да се сравни със срещите навън с приятели, миговете с любимия човек или просто една приятна безцелна разходка. Това е истинският живот!   Изследвания показват, че Facebook пристрастяването се свързва предимно с по-ниско самочувствие и хората са склонни  да се затворят в себе си като спрат изцяло реалната комуникация.

Затова не прекарвайте часове наред в интернет пространството, а затворете лаптопа и се насладете на момента, на това което се случва сега, в реалността.

 

Автор

Подобни статии

Здрава и красива

Да си направим маска за лице сами

Природната сила на естествената козметика ще ви помогне да се справите с всеки проблем, като най-често срещания от тях е свързан с възрастовите изменения на кожата ни. Натуралните маски, които

Здраво тяло

Какво представлява бялото течение

На всяка  жена се е случвало поне веднъж в живота да има оплакване от „бяло течение“ или друго „течение“ от влагалището, но, за съжаление, не всяка обръща нужното и навременно

Здрава и красива

Не изхвърляйте торбичките от чая си

  Още един начин да спестите пари е да не изхвърляте торбичките от чая си, а да ги употребите в ежедневието си. Чаят ви носи здравословни ползи, не само като

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.